EFKAkonewka 15.02.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 A jak dojechać do Dzika od strony Marywilskiej tj. okolice stacji Płudy?Poproszę o nazwę ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 15.02.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 tu jest wszystko http://www.dzikizakatek.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 16.02.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Jak spotkanko , na 99% będę, więc miło mi będzie spotkać i wymienić doświadczeniami - hm moje tylko z urzędem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swan 17.02.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Rodzina się uśpiła... Chwila dla siebie (i Forumu). Postaramy sie również zajrzeć do Dzikiego. Może jako znak rozpoznawczy niech każdy weźmie Muratora i położy na stole... Bo jak inaczej się poznamy? Usiłowałam zem dodać zdjęcie do profilu, ale siemie nie udało. Tępizna żem. No i starym zwyczajem - hasło OGRODZENIE (na razie siatka na podmurówce). Kto ma jakieś namiary? No i mamy dodatkowy dylemat - w projekcie bloczki betonu 24 + 12 ocieplenia, a tu namawiają nas na bloczki 36 bez ocieplenia. Jakieś doświadczenia w tym temacie macie? Pozdrawiam i mam nadzieję do zoSwan (matka spiących...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 17.02.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 ja tam bym zrobił opcje 24+12 choć sam mam 24+15 a co do fotek to posłałem na PRV...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 17.02.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 NO I OCZYWIŚCIE ZE 2 RAZY ZAMALOWAĆ FUNDAMENT DYSPERBITEM OD ZEW I WEW I PRZEWIDZIEĆ GDZIE MAJĄBYĆPRZEPUSTY POD WODE,PRĄD,GAZ,POWIETRZE DO KOMINKA,KANALIZACJE, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 18.02.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Jak spotkanko , na 99% będę, więc miło mi będzie spotkać i wymienić doświadczeniami - hm moje tylko z urzędem No to O 15 w DZIKUPOZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 18.02.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 strasznie nam PSYKRO że opuściliśmy spotkanie ale nasza VIKI na to nie pozwoliła moze następnym razem się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 18.02.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Trzeba coś zorganizować jak słoneczko mocniej przygrzeje. Miło było poznać wszystkich LIVE Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 19.02.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 jest mi b.b.b.b. przykro, że nie dotarłam ale mały coś podłapał i ... mam nadzieję, że to tylko jedniodniowe- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 19.02.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Jako, że wczoraj na spotkanku padło hasło "magazyn" znalazłem na allegro ofertę na garaże z blachy ocynkowanej w rozsądnej cenie. Namiar na firmę od garaży: firma Maritom s.c. tel.: (0-22) 21 38 947 A to specyfika ich produktu: GARAŻ STANDARDOWY II GATUNEK Wymiar garażu: 3m x 5m - konstrukcja malowana, obłożony blachą ocynkowana ogniowo drugiego gatunku, przód 220cm tył 190cm, o świetle wjazdu 200cm. Standardowa konstrukcja wyposażona jest w drzwi dwuskrzydłowe, zamek, 2 rygle oraz możliwość założenia kłódki. * Podane ceny są cenami brutto zawierają podatek 22% - wystawiamy faktury VAT * Sposób płatności : zaliczka ok. 10% wartości garażu pozostała kwota gotówką po montażu Cena tej imprezy to: 1300 PLN. Zaznaczam, że nie jestem w żaden sposób "spokrewniony" z ww. firmą ;) Pozdrawiam wszystkich wczorajszych obecnych i nieobecnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 19.02.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 jest mi b.b.b.b. przykro, że nie dotarłam ale mały coś podłapał i ... mam nadzieję, że to tylko jedniodniowe- Nam też jest baaardzo przykro ,że nie dotarliśmy, ale to samo-maluszek przeziębiony(my zresztą też) i nie chcieliśmy narażać potencjalnie obecnych dzieci na zarażenie. Prosimy o dokładną relację za spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 19.02.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 właśnie jestem na etapie kupowania bloczków betonowych certus i U220 trochę się nadzwoniłam i jeśli ktoś szuka w/w asortymentu za rozsądną cenę to mogę dać namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 19.02.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Prosimy o dokładną relację za spotkania. i ja również jestem b. ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 19.02.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 właśnie jestem na etapie kupowania bloczków betonowych certus i U220 trochę się nadzwoniłam i jeśli ktoś szuka w/w asortymentu za rozsądną cenę to mogę dać namiary To ja chetnie. Plisss o namiary Co do spotkania to napiszę coś wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 19.02.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 kris19 -wysłałam namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 19.02.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 właśnie jestem na etapie kupowania bloczków betonowych certus i U220 trochę się nadzwoniłam i jeśli ktoś szuka w/w asortymentu za rozsądną cenę to mogę dać namiary renatata proszę też o namiary Bardzo miło mi było Was poznać w realu, no i aby wszystkie spotkania były tak owocne Kris mi też było bardzo miło poznać realnie , wysłałem na maila namiary na ekipy przepraszam jak są tam dodatkowe dane Z mojego podwórka stoczyłem boje z architekturą, wszystko wskazuje że trzeba naciskać bo róznie interpretują przepisy, paragrafy ich przygniatają , wynik rozmów 2:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 19.02.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 czy wiecie może, czy jakaś hurtownia w okolicy sprzedaje silikaty??? a poza tym jakie hurtownie budowlane w okolicy są dobrze zaopatrzone i rozsądne cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swan 19.02.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 To my też poprosimy o namiary na te bloczki. Spółdzielnia poszukiwawczo-wyszukiwawcza nam się robi z forumu... Dzięki "pawel i renia" za fotoprzewodnik - jak widać udało się zamiescic Zofię. Co do spotkania - pomimo zimna i trudności w zaopatrzeniu, było owocne ookładniejszą relację się nie pokuszę, jako że nie uczestniczyliśmy w całości biegając na zmianę za naszym dziecięciem,- taka wymiana doświadczeń na naszym dzikim kapitalistycznym rynku jest bezcenna, a nawet korespondowac przyjemniej z kimś widzianym na oczy. Pozdrawiam spotkanych i niespotkanych, Swan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 19.02.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 czy wiecie może, czy jakaś hurtownia w okolicy sprzedaje silikaty??? a poza tym jakie hurtownie budowlane w okolicy są dobrze zaopatrzone i rozsądne cenowo? Mańk-ja tam kupowałem silkę, Minox-też coś dokupowałem z silki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts