kasiaR 03.04.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Dla zainteresowanych Moge polecić osoby które u nas pracowały, lub coś u nich zamawialiśmy i jesteśmy nadal z nich zadowoleni: * Pan od Alarmów * Meble (Kuchnie, zabudowy, sypialnie i inne meble) * Hydraulik * Pan od ogrodzenia (murowanie, docieplenia zewnetrze + tynki zewn, klinkier) * Studnie * Koparka * Glazura/Gres/sanitariaty * Okna Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 03.04.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich Budujących Dawno mnie nie było tu nie było i przyznam szczerze, ze nie nadązam za tempem z jakim sie to forum rozrasta!!! Super!!! KasiuR, Pan Mietek, którego nam polecałaś sie sprawdził - postawił ścianki na górze szybko i sprawnie. Będziemy chcieli wziąść go jeszcze do ocieplenia poddasza. dziś wszedł hydraulik, pan Andrzej z ekipa i ma rozprowadzic instalacje. Przekonywal mnie, ze skonczy jeszcze przed swietami, do piatku choc mieli robic w pieciu, a jak bylam na budowie, to bylo ich dwoch. Zobaczymy jak bedzie jutro. wiem, ze w miedzy czasie robi na innej budowie. Podobnie sprawa ma sie z elektrykiem, ktory zaczal w czwartek w zeszlym tygodniu, robil piatek i sobote (przez chwile) a od poniedzialku Go nie ma - tez umawial sie z nami ze do swiat skonczy. Nie wiem czy w takim tempie skonczy, bo pracuja we dwoch! Tez maja w miedzy czasie inna budowe i tak skacza. Na razie nie robie jeszcze o to rabanu, ale jesli zaczna opoźniać robote to sie zdenerwuje Nie wiem czy to normalne z fachowcami od wykonczeniowki? Po swietach, 15 kwietnia mamy umowione tynki, wiec instalacje musza byc do tego czasu skonczone! Pozdr, Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.04.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Dla zainteresowanych Moge polecić osoby które u nas pracowały, lub coś u nich zamawialiśmy i jesteśmy nadal z nich zadowoleni: * Pan od Alarmów * Meble (Kuchnie, zabudowy, sypialnie i inne meble) * Hydraulik * Pan od ogrodzenia (murowanie, docieplenia zewnetrze + tynki zewn, klinkier) * Studnie * Koparka * Glazura/Gres/sanitariaty * Okna Jeśli mogę to proszę o namiary meble (kuchnie itp), oraz glazurę, gresy i sanitariaty Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.04.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Po swietach, 15 kwietnia mamy umowione tynki, wiec instalacje musza byc do tego czasu skonczone! Moniaa Czy ja mogę prosić o namiar na ekipę od tynków?? Czy się może orientujesz jak u nich z czasem w maju?? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 03.04.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Masz ten sam problem co ja Ze wzgledu na sasiadów i swoj spkój zainwestuję niestety w TOY TOYa Pozdrawiam Jak można namiary na wypożyczalnie TOY TOY-ek no i jakie to są koszty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 03.04.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Masz ten sam problem co ja Ze wzgledu na sasiadów i swoj spkój zainwestuję niestety w TOY TOYa Pozdrawiam Jak można namiary na wypożyczalnie TOY TOY-ek no i jakie to są koszty . Myślę że to załatwia sie od ręki jak bedę wiedziałto dam znać Co myślicie o tzw SUCHYM TYNKU tj karton gips na sciany zamiast tradycyjnych tynków Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 03.04.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 ja wzięłam toy toya z płochocińskej 29 tel 614 59 79. koszt 5 zł za dzień + 64 zl 2 razy w miesącu serwis (oczywiście dochodzi VAT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 03.04.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Po swietach, 15 kwietnia mamy umowione tynki, wiec instalacje musza byc do tego czasu skonczone! Moniaa Czy ja mogę prosić o namiar na ekipę od tynków?? Czy się może orientujesz jak u nich z czasem w maju?? Z góry dzięki Ja kładę tynki tradycyjne - nie wiem czy o takie właśnie Ci chodzi Magi77? Namiary poszły na priva Pozdr, Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 03.04.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Masz ten sam problem co ja Ze wzgledu na sasiadów i swoj spkój zainwestuję niestety w TOY TOYa Pozdrawiam Jak można namiary na wypożyczalnie TOY TOY-ek no i jakie to są koszty . Myślę że to załatwia sie od ręki jak bedę wiedziałto dam znać Co myślicie o tzw SUCHYM TYNKU tj karton gips na sciany zamiast tradycyjnych tynków Pozdrawiam Polecam tynki tradycyjne a na to warstwa piasku kwarcowego - naprawde wyglada super! Wszystko to oczywiście rzecz gustu - nie bedzie idealnie gladkie jak po tynkach gipspwych, ale ten piasek wygladza ściany i ladnie wybiela. Na pewno tynki tradycyjne będą mocniejsze. Ja bede wlasnie takie kladla u siebie w polowie kwietnia, ale widzialam te tynki w kilku domach. Ekipa jest z polecenia. Ich zaleta - są twardsze, wada - kladzie sie je dluzej niz z agregatu. Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 03.04.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 ja wzięłam toy toya z płochocińskej 29 tel 614 59 79. koszt 5 zł za dzień + 64 zl 2 razy w miesącu serwis (oczywiście dochodzi VAT) Kamila, A jak Ty sie czujesz? Jeszcze w całości? Pytam, bo termin chyba już mija.... Czekamy na wieści i trzymamy kciuki Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 03.04.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 termin miałam na 30 marca. W tym czasie zaliczylam nawet pobyt w szpitalu ale coś nasza Zuzka się nie spieszy. Mam nadzieję że nie czeka aż wybudujemy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 03.04.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 ja wzięłam toy toya z płochocińskej 29 tel 614 59 79. koszt 5 zł za dzień + 64 zl 2 razy w miesącu serwis (oczywiście dochodzi VAT) Dziękuję za informacje Kris nie wiem dlaczego ale jestem tradycjonalistą i chyba tak jak moniaa nie ma jak tynki tradycyjne co najwyżej z dodatkami. Przy okazji moniaa proszę o namiary na ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 03.04.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Dla zainteresowanych Moge polecić osoby które u nas pracowały, lub coś u nich zamawialiśmy i jesteśmy nadal z nich zadowoleni: * Pan od Alarmów * Meble (Kuchnie, zabudowy, sypialnie i inne meble) * Hydraulik * Pan od ogrodzenia (murowanie, docieplenia zewnetrze + tynki zewn, klinkier) * Studnie * Koparka * Glazura/Gres/sanitariaty * Okna Pozdrawiam KasiaR poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 03.04.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Po swietach, 15 kwietnia mamy umowione tynki, wiec instalacje musza byc do tego czasu skonczone! Moniaa Czy ja mogę prosić o namiar na ekipę od tynków?? Czy się może orientujesz jak u nich z czasem w maju?? Z góry dzięki i ja się do prośby dołączę dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 03.04.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Paweł i Renia oraz Grzywczyki dziękuję za namiary i odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 04.04.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 poproszę równiez o namiary na ekipe do tynków dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 04.04.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Kris nie wiem dlaczego ale jestem tradycjonalistą i chyba tak jak moniaa nie ma jak tynki tradycyjne co najwyżej z dodatkami. Przy okazji moniaa proszę o namiary na ekipę Poszło na priva pozdr, Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 04.04.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Renataa i Maciejm, poszło na priva Pozdr, Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 04.04.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 termin miałam na 30 marca. W tym czasie zaliczylam nawet pobyt w szpitalu ale coś nasza Zuzka się nie spieszy. Mam nadzieję że nie czeka aż wybudujemy dom Dobre Czekamy, czekamy Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 04.04.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Jeśli mogę to proszę o namiary meble (kuchnie itp), oraz glazurę, gresy i sanitariaty Z góry dzięki poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts