kze 30.04.2007 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ja kłóciłem się i wytargowałem 50pln netto za miesiąc. Za nieuzasadniony przyjazd (powyżej 1 na miesiąc) też 50pln netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vandersar 01.05.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Mam do zaoferowania ziemie na podwyższenie terenu , wyrównanie nierówności.Cena wraz z dowozem 100 pln. za wywrotkę 18m sześciennych. Tel. 781 930 925 .piach w fundamenty na obsypke.Warszawa i okolice. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 01.05.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Witam, Mam pytanie do już zaawansowanych w budowie oraz mieszkających. Którą z firm ochroniarskich polecacie? Jakiego rodzaju oferta jest warta rozpatrzenia? Na co konkretnie zwrócić uwagę? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. pozdrawiam i zyczę pogody budowlanej Solid Security. Ważne jest w ile min dojadą, ile razy możesz spowodować fałszywy alarm i nie płacić, cena za miesiąc, czy za cos odpowiadaja. Ja mam Juventus. Rach ok 50 zł netto miesięcznie. Do tego dochodzi monitorowanie przez CMA dugie tyle. Ale mam gwarancję, że w razie czego to się firma ochroniarska nie wywinie ze sygnału nie odebrali. U mnie czasy dojazdu są 15 i 5 min. Dwa przyjazdy załogi gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 02.05.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 jeżeli ktoś potrzebuje belk stropowe i pustaki stropowe to polecam producenta Sienkewicz ul Strażacka58 tel 612 96 02 cena pustaka 3,5 belka stropowa:5 m 95 zł4,6 78,24,2 71,43,6 54 wszystko ceny netto ale juz niedługo. Nestety dochodzą koszty transportu (u mne 2x220 zł)Dzisaj próbowałam znaleźć gdzieś taniej ku mojemu zaskoczeniu pustak w MINOX 6,7 belka 5,1 - 160 brutto, Ostródzka coś koło 6 zł bo od 1 maja była podwyżka.Popędziłam więc szybcutko do Sienkiewcza i zapłaciłam od razu żeby nie powiedzieli że to pomyłka.Muszę kupić kominy systemowe. Czy ktoś może coś napisać co wybrać Schiedel, Presto czy CJ Blok (i gdzie najlepiej kupić)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 02.05.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Ja mam Juventus. Rach ok 50 zł netto miesięcznie. Do tego dochodzi monitorowanie przez CMA dugie tyle. Ale mam gwarancję, że w razie czego to się firma ochroniarska nie wywinie ze sygnału nie odebrali. U mnie czasy dojazdu są 15 i 5 min. Dwa przyjazdy załogi gratis. Dziękuję za informacje Petronek. Rozumiem ze pierwsze 50PLN to za mozliwosc wezwania telefonicznego a kolejne 50PLN za zdalny monitoring i przyjazd po wykryciu alarmu (GSM/GPRS). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 02.05.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Czy ktoś może coś napisać co wybrać Schiedel, Presto czy CJ Blok (i gdzie najlepiej kupić)? Presto - rabat -10% od cennika w hurtowni Darecki - Michałów-Reginów (na końcu). Schiedel - rabat -15% - Budo Market w Markach (koło M1). Zasadniczo Presto min 20% tańsze od Schiedla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 03.05.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Czy ktoś może coś napisać co wybrać Schiedel, Presto czy CJ Blok (i gdzie najlepiej kupić)? Presto - rabat -10% od cennika w hurtowni Darecki - Michałów-Reginów (na końcu). Schiedel - rabat -15% - Budo Market w Markach (koło M1). Zasadniczo Presto min 20% tańsze od Schiedla. Warto spytać o Presto w Minoxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 03.05.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 kolejna sprawa to piec gazowy. Podzelcie się swoją wiedzą i doradźcie coś bo jestem w tym temacie zielona (info gdzie najlepiej takie cudo nabyć oczywiście wskazane)Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.05.2007 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 kolejna sprawa to piec gazowy. Podzelcie się swoją wiedzą i doradźcie coś bo jestem w tym temacie zielona (info gdzie najlepiej takie cudo nabyć oczywiście wskazane) Kamila Mi załatwia wszystko hydraulik. I piec, i grzejniki, i komin itp. decydowałem się na broetje 20kw, kondensat, tzw. lodówka, zasobnik 135l. Czemu? Posłuchałem różnych opini i uzytkowników i ludzi z branży. Ponoć mają dobre rozwiązania technologiczne, dobry serwis (24h niezaleznie od pory dnia - ponoć nawet ktos zrobił test, tak by trafić w wigilie i .. przyjechali.. ) A co byś chciał wiedzieć o piecu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 04.05.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 generalnie wszystko bo nie mam o tym zielonego pojęcia.Wydaje mi się że najlepiej będzie jak ktoś m poleci jakiegoś dobrego i zaufanego sprzedawcę żeby mi doradzi.ł czy dobrz pamiętam że Damian R narzekał na tą frmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.05.2007 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 DamianR narzekał na broetje? Moge polecic Ci mojego hydraulika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 04.05.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 DamianR narzekał na broetje? Moge polecic Ci mojego hydraulika. Mi też od dawna chodzi po głowie piec Bretje Jeżeli mogę to też prosze o namiary na hydraulika Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.05.2007 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Kris19 - wysłałem na priv'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 04.05.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Kris19 - wysłałem na priv'a Super dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 06.05.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Ale cisza Długi weekendMam pytanie gdzie zamawialiście ?- okna PCV w okleinie- drzwi wejściowe- bramę do garażu Mile widziane wszelkie namiaryPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 06.05.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Ale cisza Długi weekend Mam pytanie gdzie zamawialiście ? - okna PCV w okleinie - drzwi wejściowe - bramę do garażu Mile widziane wszelkie namiary Pozdrawiam ostatnio patrzyłam w Legionowie, jest np oknoplast do tego mozna zob bramy i drzwi nie wiem nazwy ulicy, ale jak sie skręca(od strony w-wy) w lewo na 2 światłach i za rondem po lewej stronie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petr_151 06.05.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Ale cisza Długi weekend Mam pytanie gdzie zamawialiście ? - okna PCV w okleinie - drzwi wejściowe - bramę do garażu Mile widziane wszelkie namiary Pozdrawiam Witam my okna zamawialismy w firmie GORAN kolor orzech, drzwi GERDA i brama garazowa Hormann zamawiane w Zielonce, ale model drzwi w kazdym wiekszym salonie mozna obejrzec. Okna drzwi i brame mamy zamontowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 06.05.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Dzieki renatata i petr_151 petr_151 jak mozesz to wrzuć namiary na Zielonkę i gdzie można zobaczyć Twoje okna i bramę Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 06.05.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Ale cisza Długi weekend Mam pytanie gdzie zamawialiście ? - okna PCV w okleinie - drzwi wejściowe - bramę do garażu Mile widziane wszelkie namiary Pozdrawiam ja mam bramy garazowe Normstahl, z których jestem bardzo zadowolony. Co moze wazniejsze dobra byla tez ich cena. Kupowałem w Zielonce, firma Serwis A.B. ul. Marecka 49 (tuz przy rondzie), tel 7610757. j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 06.05.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Ale cisza Długi weekend Mam pytanie gdzie zamawialiście ? - okna PCV w okleinie - drzwi wejściowe - bramę do garażu Mile widziane wszelkie namiary Pozdrawiam Witam my okna zamawialismy w firmie GORAN kolor orzech, drzwi GERDA i brama garazowa Hormann zamawiane w Zielonce, ale model drzwi w kazdym wiekszym salonie mozna obejrzec. Okna drzwi i brame mamy zamontowane . Jacek69 petr_151 Super dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts