Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A drzwi wejściowe to Vika-Met. Ale jeszcze nie skończyli (bo maja mi trzecie drzwi z garażu na podwórko zrobić), więc jak skończą to powiem.

Jeżeli Vika-Met Ryszard Szot z z Józefowa to odradzam, ma dłużników, jest niewypłacalny a sąd ogłosił zakaz prowadzenia przez niego działalności gospodarczej.

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam do zaoferowania ziemie na podwyższenie terenu , wyrównanie nierówności.Cena wraz z dowozem zwrot kosztów paliwa za wywrotkę 18m sześciennych 30ton. Tel. 781 930 925 .piach w fundamenty na obsypke.Warszawa i okolice.

Ile to wychodzi? do kiedy będzie aktualne, potrzebuję około 100m3 na koniec czerwca początek lipca.

na podniesienie terenu to od 50 do 100 pln za piach to 150 200pln . Aktualne będzie raczej cały czas. W razie czego prosze dzwonić.

Dziękuję za informacje :):):):)

A drzwi wejściowe to Vika-Met. Ale jeszcze nie skończyli (bo maja mi trzecie drzwi z garażu na podwórko zrobić), więc jak skończą to powiem.

Jeżeli Vika-Met Ryszard Szot z z Józefowa to odradzam, ma dłużników, jest niewypłacalny a sąd ogłosił zakaz prowadzenia przez niego działalności gospodarczej.

:o :o

Już mi dwoje drzwi wstawili i niedługo mają wpaść by pomierzyć i wstawić trzecie drzwi... na razie normalnie działają.. Dają certyfikaty..

:roll:

Mam nadziej, że trzecie drzwi tez mi zrobią i wstawią..

PS

Ale sobie firmę wybrałem.. :roll: :-?

Tornado17 - jesteś pewny co do informacji o tej firmie? :o

W 100% pewien, mam orzeczenia sądowe przeciwko nim.

Ale...Drzwi w bloku, które mi zamontowali wiele lat temu działają b. dobrze. Z wyjątkiem sztywnego łańcucha, który po zamontowaniu drzwi się zepsuł. Nie chcieli naprawić (tj. pozostawiali bez odpowiedzi moje telefony i pisma) dlatego pobawiłem się w sąd (jestem prawnikiem). Wiem, ze mają wielu wierzycieli. Kiedyś P. Szot nie płacił pracownikom wynagrodzenia (więc wiesz, jak się pracuje bez kasy).

Reasumując, drzwi mogą byc dobre, lecz jak będziesz miał EWENTUALNIE z nimi jakiś kłopot, to nie licz, że Ci naprawią. Tak wg. mnie.

Pozdrawiam

W 100% pewien, mam orzeczenia sądowe przeciwko nim.

Ale...Drzwi w bloku, które mi zamontowali wiele lat temu działają b. dobrze. Z wyjątkiem sztywnego łańcucha, który po zamontowaniu drzwi się zepsuł. Nie chcieli naprawić (tj. pozostawiali bez odpowiedzi moje telefony i pisma) dlatego pobawiłem się w sąd (jestem prawnikiem). Wiem, ze mają wielu wierzycieli. Kiedyś P. Szot nie płacił pracownikom wynagrodzenia (więc wiesz, jak się pracuje bez kasy).

Reasumując, drzwi mogą byc dobre, lecz jak będziesz miał EWENTUALNIE z nimi jakiś kłopot, to nie licz, że Ci naprawią. Tak wg. mnie.

Pozdrawiam

Ale właścicielem jest Pan Moczulski Roman, a współwłascicielem był Pan jakos na L., ale już nie jest..

Drzwi działają bez problemu, testowałem i nawet wynajeta osoba sprawdzała.. :roll: :oops:

Dla mnie dostarczuli na prawdę dobry towar, ale nie sprawdzałem czy są w stanie upadłości czy nie...

Ja zrobilem takie ogrodzenie. Odkupiłem od sąsiada stęple były mu już nie potrzebne. Najlepiej pojeździj po pobliskich budowach tam gdzie jest juz stan surowy i popytaj napewno coś się znajdzie. U mnie w okolicy jest troche postęplowanych domów ale nie wiem kiedy będą wyciągać i czy już się nie przydadzą.