tornado17 15.05.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 A drzwi wejściowe to Vika-Met. Ale jeszcze nie skończyli (bo maja mi trzecie drzwi z garażu na podwórko zrobić), więc jak skończą to powiem. Jeżeli Vika-Met Ryszard Szot z z Józefowa to odradzam, ma dłużników, jest niewypłacalny a sąd ogłosił zakaz prowadzenia przez niego działalności gospodarczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 15.05.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 a możecie polecić kogoś do wykonania przyłacza wodnego? (projekt już mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 15.05.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 a możecie polecić kogoś do wykonania przyłacza wodnego? (projekt już mam) Poszło na prv :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 15.05.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Mam do zaoferowania ziemie na podwyższenie terenu , wyrównanie nierówności.Cena wraz z dowozem zwrot kosztów paliwa za wywrotkę 18m sześciennych 30ton. Tel. 781 930 925 .piach w fundamenty na obsypke.Warszawa i okolice. Ile to wychodzi? do kiedy będzie aktualne, potrzebuję około 100m3 na koniec czerwca początek lipca. na podniesienie terenu to od 50 do 100 pln za piach to 150 200pln . Aktualne będzie raczej cały czas. W razie czego prosze dzwonić. Dziękuję za informacje :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 15.05.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Mam do Was pytanie.Na jakiej wysokości od podłogi macie trójnik w kominie do wylotu spalin z kominka??Wiem że to zależy od wkładu jaki będzie zamontowany ale moze są jakieś przyjete wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.05.2007 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 A drzwi wejściowe to Vika-Met. Ale jeszcze nie skończyli (bo maja mi trzecie drzwi z garażu na podwórko zrobić), więc jak skończą to powiem. Jeżeli Vika-Met Ryszard Szot z z Józefowa to odradzam, ma dłużników, jest niewypłacalny a sąd ogłosił zakaz prowadzenia przez niego działalności gospodarczej. Już mi dwoje drzwi wstawili i niedługo mają wpaść by pomierzyć i wstawić trzecie drzwi... na razie normalnie działają.. Dają certyfikaty.. Mam nadziej, że trzecie drzwi tez mi zrobią i wstawią.. PS Ale sobie firmę wybrałem.. Tornado17 - jesteś pewny co do informacji o tej firmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 16.05.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 W 100% pewien, mam orzeczenia sądowe przeciwko nim. Ale...Drzwi w bloku, które mi zamontowali wiele lat temu działają b. dobrze. Z wyjątkiem sztywnego łańcucha, który po zamontowaniu drzwi się zepsuł. Nie chcieli naprawić (tj. pozostawiali bez odpowiedzi moje telefony i pisma) dlatego pobawiłem się w sąd (jestem prawnikiem). Wiem, ze mają wielu wierzycieli. Kiedyś P. Szot nie płacił pracownikom wynagrodzenia (więc wiesz, jak się pracuje bez kasy). Reasumując, drzwi mogą byc dobre, lecz jak będziesz miał EWENTUALNIE z nimi jakiś kłopot, to nie licz, że Ci naprawią. Tak wg. mnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2007 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 W 100% pewien, mam orzeczenia sądowe przeciwko nim. Ale...Drzwi w bloku, które mi zamontowali wiele lat temu działają b. dobrze. Z wyjątkiem sztywnego łańcucha, który po zamontowaniu drzwi się zepsuł. Nie chcieli naprawić (tj. pozostawiali bez odpowiedzi moje telefony i pisma) dlatego pobawiłem się w sąd (jestem prawnikiem). Wiem, ze mają wielu wierzycieli. Kiedyś P. Szot nie płacił pracownikom wynagrodzenia (więc wiesz, jak się pracuje bez kasy). Reasumując, drzwi mogą byc dobre, lecz jak będziesz miał EWENTUALNIE z nimi jakiś kłopot, to nie licz, że Ci naprawią. Tak wg. mnie. Pozdrawiam Ale właścicielem jest Pan Moczulski Roman, a współwłascicielem był Pan jakos na L., ale już nie jest.. Drzwi działają bez problemu, testowałem i nawet wynajeta osoba sprawdzała.. Dla mnie dostarczuli na prawdę dobry towar, ale nie sprawdzałem czy są w stanie upadłości czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 17.05.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Teraz to się nie przejmuj. Może być zbieżność nazw. Chcę kupić dachówkę cementową Euronitu. Kiedyś obiło mi się o uszy, że tracą kolor (może IBF itd. też traci?). Czy ktoś coś słyszał negatywnego/pozytywnego o tej dachówce?? Będę wdzięczny za odp. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 17.05.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Teraz to się nie przejmuj. Może być zbieżność nazw. Chcę kupić dachówkę cementową Euronitu. Kiedyś obiło mi się o uszy, że tracą kolor (może IBF itd. też traci?). Czy ktoś coś słyszał negatywnego/pozytywnego o tej dachówce?? Będę wdzięczny za odp. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 17.05.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 nie macie do sprzedania niepotrzebnych stempli? potzrebuję czegoś w ten deseń, żeby płot zrobić na czas budowy tak z 50-60 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 17.05.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Ja zrobilem takie ogrodzenie. Odkupiłem od sąsiada stęple były mu już nie potrzebne. Najlepiej pojeździj po pobliskich budowach tam gdzie jest juz stan surowy i popytaj napewno coś się znajdzie. U mnie w okolicy jest troche postęplowanych domów ale nie wiem kiedy będą wyciągać i czy już się nie przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 17.05.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Kasia_de zadzwoń tu :Mam do sprzedania stemple używane 2.8 m.- 150 szt. Informacje pod tel.516-106-886 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 17.05.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 dzięki - a skąd ten namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 18.05.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 z grupy chotomów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 18.05.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Moi Drodzy!Dostałam wreszcie PnB!Jestem taka szczęśliwa ...... i nie wiem co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 18.05.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dzięki Kze Widziałam, że wybierasz się na piknik do wioski budowlanej. Czy ktoś jeszcze się tam wybiera? JA! o ile mi sie rodzina nie zbuntuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 18.05.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dzięki Kze Widziałam, że wybierasz się na piknik do wioski budowlanej. Czy ktoś jeszcze się tam wybiera? JA! o ile mi sie rodzina nie zbuntuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2007 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Moi Drodzy! Dostałam wreszcie PnB! Jestem taka szczęśliwa ... ... i nie wiem co robić. GRATULACJE!!! Jak to co??? Umawiać się z ekipą na wykonanie fundamentów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 18.05.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Moi Drodzy! Dostałam wreszcie PnB! Jestem taka szczęśliwa ... ... i nie wiem co robić. GRATULACJE A teraz ekipa i do przodu http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/praca/17.gif Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts