Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wczoraj zamawialiśmy parapety wewnętrzne i jak zobaczyłam te wszystkie marmury, granity to się zakochałam w kamieniu.

Byliśmy w firmie Promar na Radzymińskiej 116.

Jeśli myślicie o kamieniu we wnętrzu to polecam.

Cenowo są konkurencyjni, tylko terminy na wieksze rzeczy (schody, blaty)dość odległe.

No, no fajna sprawa taki np. granitowy blat w kuchni.

Byłem w firmie KAMYK przy Modlińskiej 268 też mają fajne kamyczki.

Ciekawe jak cenowo ????????

http://www.kamyk.com.pl

i i jeszcze jedno kocioł kondensacyjny czy zwykły.:-? :-? czytam i czytam, jeden hydraulik taki drugi, że tylko taki i tak naprawdę nie wiem.ewentualnie kocioł np junkersa kond. + zasobnik innej firmy czy spotkaliście się z takim połączeniem?

Ja biorę kondensat WOLFA w pakiecie z solarami - dostałem dobrą cenę

I już :evil: bo im więcej się zastanawiam tym mniej wiem

Pozdrawiam

Wczoraj zamawialiśmy parapety wewnętrzne i jak zobaczyłam te wszystkie marmury, granity to się zakochałam w kamieniu.

Byliśmy w firmie Promar na Radzymińskiej 116.

Jeśli myślicie o kamieniu we wnętrzu to polecam.

Cenowo są konkurencyjni, tylko terminy na wieksze rzeczy (schody, blaty)dość odległe.

No, no fajna sprawa taki np. granitowy blat w kuchni.

Byłem w firmie KAMYK przy Modlińskiej 268 też mają fajne kamyczki.

Ciekawe jak cenowo ????????

http://www.kamyk.com.pl

Trochę się pomyliłam w nazwie :oops: firma jst Prodmar. Maja stronę: http://www.prodmar.pl

Ja chyba się zdecyduje na granitowy blat w kuchni, teraz mam zwykły blat i przy zlewie jest spuchnięty, nie mam zbyt dużo niskich szafek, więc może przeżyję ten wydatek.

Mieliśmy problem co zrobić z parapetami w kotłowni, garażu i innych takich pomieszczeniach. Była ewentualność położenia tam gresu, ale za 7 parapetów z konglomeratu 2cm, do okien o średniej szerokości 90cm wyszło nam coś ponad 300zł (bez montażu). Kiedyś porównywalam ceny u nich i w pewnycm mieście pod W-wą - to u nich było taniej.

Można zadzwonić i dowiedzieć się o ceny, bo ja już wszystkiego nie pamiętam.

i i jeszcze jedno kocioł kondensacyjny czy zwykły.:-? :-? czytam i czytam, jeden hydraulik taki drugi, że tylko taki i tak naprawdę nie wiem.ewentualnie kocioł np junkersa kond. + zasobnik innej firmy czy spotkaliście się z takim połączeniem?

Pozdrawiam

Ja też myślałam o Wolfie.

Jakiego dokładnie wybrałeś?

Asia

[quote name="kris19

Pozdrawiam[/quote]

Ja też myślałam o Wolfie.

Jakiego dokładnie wybrałeś?

Asia

i gdzie kupowałeś?

Renata

Macie może namiary na ekipę do ocieplenie poddasza?

Ja biorę viessmann vitodens 333. Ma w sobie wszystko, sam steruje sobie osobno podłogówką i kaloryferami, ludzie mówią, że jest niezawodny, za darmo jest dysza do gazu płynnego i ziemnego(ja do jesieni będę miał podłączoną butlę 32 kilową a potem gaz ziemny) i polecał mi go mój hydraulik(pan Andrzej reklamowany u nas na forum).

A cenowo: z całą automatyką, sterowaniem podłogówki i grzejników wychodzi naprawdę niewiele więcej(ok 1000zł) niż porównywane kondensaty z warstwowymi zasobnikami(typu lodówka).

A cenowo: z całą automatyką, sterowaniem podłogówki i grzejników wychodzi naprawdę niewiele więcej(ok 1000zł) niż porównywane kondensaty z warstwowymi zasobnikami(typu lodówka).

Jesli mozna spytac to calkowity koszt tego pieca jaki jest ?. zasatanawiamy sie tez nad wyborem , polacali nam Broetje ale juz tu naczytalismy sie troche nie najlepszych opinni.

szukam namiarów na osobe która wozi piach-ziemie z wykopów. potrzebuje kilka-kilkanaście wywrotek. jeśli ktoś ma namiar proszę o wiadomość. boża wola /nowy dwór maz

Pan Mariusz 501 286 315

- jeżeli coś jest związane z kopaniem, zasypywaniem, piaskiem do murowania i zasypywania (15 tonowy samochód)wywozem ziemi i gruzu, przesadzaniem drzew, usuwaniem drzew POLECAM

- terminowo, tanio, szybko

- proszę się powołać na Krzysztofa z ul Bieszczadzkiej to może będzie rabacik