pawel i renia 24.05.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 kris19 SUPER miło popatrzeć jak coś sie dzieje u sąsiada za odległej miedzy POZDRO...... reszta na PRV.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 24.05.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 witam wszystkich zabieganych:))) słuchajcie mam pytanie kiedy zaczeliście współprace z firmami ochroniarskimi. U mnie mury pną się do góry, solid naciska i nie wiem czy nie powinnam cos w tej kwestii zrobić (dla własnego dobra ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 24.05.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 i i jeszcze jedno kocioł kondensacyjny czy zwykły. czytam i czytam, jeden hydraulik taki drugi, że tylko taki i tak naprawdę nie wiem.ewentualnie kocioł np junkersa kond. + zasobnik innej firmy czy spotkaliście się z takim połączeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.05.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Szukam fachowca od instlacji gazowej z uprawnieniami, bo mieliśmy jednego ale coś się przestał odzywać Będę wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.05.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Kris 19 super,że prace ruszyły i oby tak dalej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 24.05.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Magi77, pawel i renia, Eugeniusz_ Super dzięki, tylko zeby z cegłą nie nawalili Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 24.05.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Wczoraj zamawialiśmy parapety wewnętrzne i jak zobaczyłam te wszystkie marmury, granity to się zakochałam w kamieniu. Byliśmy w firmie Promar na Radzymińskiej 116. Jeśli myślicie o kamieniu we wnętrzu to polecam. Cenowo są konkurencyjni, tylko terminy na wieksze rzeczy (schody, blaty)dość odległe. No, no fajna sprawa taki np. granitowy blat w kuchni. Byłem w firmie KAMYK przy Modlińskiej 268 też mają fajne kamyczki. Ciekawe jak cenowo ???????? http://www.kamyk.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 24.05.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 i i jeszcze jedno kocioł kondensacyjny czy zwykły. czytam i czytam, jeden hydraulik taki drugi, że tylko taki i tak naprawdę nie wiem.ewentualnie kocioł np junkersa kond. + zasobnik innej firmy czy spotkaliście się z takim połączeniem? Ja biorę kondensat WOLFA w pakiecie z solarami - dostałem dobrą cenę I już bo im więcej się zastanawiam tym mniej wiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 24.05.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 No i mam 500 postów Ale to wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 24.05.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Wczoraj zamawialiśmy parapety wewnętrzne i jak zobaczyłam te wszystkie marmury, granity to się zakochałam w kamieniu. Byliśmy w firmie Promar na Radzymińskiej 116. Jeśli myślicie o kamieniu we wnętrzu to polecam. Cenowo są konkurencyjni, tylko terminy na wieksze rzeczy (schody, blaty)dość odległe. No, no fajna sprawa taki np. granitowy blat w kuchni. Byłem w firmie KAMYK przy Modlińskiej 268 też mają fajne kamyczki. Ciekawe jak cenowo ???????? http://www.kamyk.com.pl Trochę się pomyliłam w nazwie firma jst Prodmar. Maja stronę: http://www.prodmar.pl Ja chyba się zdecyduje na granitowy blat w kuchni, teraz mam zwykły blat i przy zlewie jest spuchnięty, nie mam zbyt dużo niskich szafek, więc może przeżyję ten wydatek. Mieliśmy problem co zrobić z parapetami w kotłowni, garażu i innych takich pomieszczeniach. Była ewentualność położenia tam gresu, ale za 7 parapetów z konglomeratu 2cm, do okien o średniej szerokości 90cm wyszło nam coś ponad 300zł (bez montażu). Kiedyś porównywalam ceny u nich i w pewnycm mieście pod W-wą - to u nich było taniej. Można zadzwonić i dowiedzieć się o ceny, bo ja już wszystkiego nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekS 24.05.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 witam, potrzebuję kupić blaszak 3m x 5m za rozsądne pieniądze, może ktoś z grupy już zakończył budowę i chce się pozbyć lub zna osobę którz chce sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 24.05.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 SławekS poleciało na PRV... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 24.05.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Na jaką głębokość kopać studnię w naszej okolicy (Szklarniowa-Płochocińska)???I zrobić jak w projekcie czy zdać się na różdżkarza?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaIAdam 24.05.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 i i jeszcze jedno kocioł kondensacyjny czy zwykły. czytam i czytam, jeden hydraulik taki drugi, że tylko taki i tak naprawdę nie wiem.ewentualnie kocioł np junkersa kond. + zasobnik innej firmy czy spotkaliście się z takim połączeniem? Ja biorę kondensat WOLFA w pakiecie z solarami - dostałem dobrą cenę I już bo im więcej się zastanawiam tym mniej wiem Pozdrawiam Ja też myślałam o Wolfie. Jakiego dokładnie wybrałeś? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 25.05.2007 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 [quote name="kris19 Ja biorę kondensat WOLFA w pakiecie z solarami - dostałem dobrą cenę I już bo im więcej się zastanawiam tym mniej wiem Pozdrawiam[/quote] Ja też myślałam o Wolfie. Jakiego dokładnie wybrałeś? Asia i gdzie kupowałeś? Renata Macie może namiary na ekipę do ocieplenie poddasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 25.05.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Ja biorę viessmann vitodens 333. Ma w sobie wszystko, sam steruje sobie osobno podłogówką i kaloryferami, ludzie mówią, że jest niezawodny, za darmo jest dysza do gazu płynnego i ziemnego(ja do jesieni będę miał podłączoną butlę 32 kilową a potem gaz ziemny) i polecał mi go mój hydraulik(pan Andrzej reklamowany u nas na forum). A cenowo: z całą automatyką, sterowaniem podłogówki i grzejników wychodzi naprawdę niewiele więcej(ok 1000zł) niż porównywane kondensaty z warstwowymi zasobnikami(typu lodówka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petr_151 25.05.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 A cenowo: z całą automatyką, sterowaniem podłogówki i grzejników wychodzi naprawdę niewiele więcej(ok 1000zł) niż porównywane kondensaty z warstwowymi zasobnikami(typu lodówka). Jesli mozna spytac to calkowity koszt tego pieca jaki jest ?. zasatanawiamy sie tez nad wyborem , polacali nam Broetje ale juz tu naczytalismy sie troche nie najlepszych opinni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 25.05.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Witam , Szukam namiarów na GRYS Marmurowy (biały) w Warszawie w rozsądnej cenie oczywiście. Potrzebny do obsypania domu dookoła. http://www.maxipoz.pl/img/products/krusz1.jpg Pozdrawiam i dziekuje , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz1006 25.05.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 szukam namiarów na osobe która wozi piach-ziemie z wykopów. potrzebuje kilka-kilkanaście wywrotek. jeśli ktoś ma namiar proszę o wiadomość. boża wola /nowy dwór maz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 25.05.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 szukam namiarów na osobe która wozi piach-ziemie z wykopów. potrzebuje kilka-kilkanaście wywrotek. jeśli ktoś ma namiar proszę o wiadomość. boża wola /nowy dwór maz Pan Mariusz 501 286 315 - jeżeli coś jest związane z kopaniem, zasypywaniem, piaskiem do murowania i zasypywania (15 tonowy samochód)wywozem ziemi i gruzu, przesadzaniem drzew, usuwaniem drzew POLECAM - terminowo, tanio, szybko - proszę się powołać na Krzysztofa z ul Bieszczadzkiej to może będzie rabacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts