kris19 25.05.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Ja biorę viessmann vitodens 333. Ma w sobie wszystko, sam steruje sobie osobno podłogówką i kaloryferami, ludzie mówią, że jest niezawodny, za darmo jest dysza do gazu płynnego i ziemnego(ja do jesieni będę miał podłączoną butlę 32 kilową a potem gaz ziemny) i polecał mi go mój hydraulik(pan Andrzej reklamowany u nas na forum). A cenowo: z całą automatyką, sterowaniem podłogówki i grzejników wychodzi naprawdę niewiele więcej(ok 1000zł) niż porównywane kondensaty z warstwowymi zasobnikami(typu lodówka). Super sprawa ten piecyk Tez czekam na wycenę 333 ale mam zamiar kupić solary więc zostanę chyba przy WOLF - ie Solary viessmana są drogie ale zobaczymy No to bedziecie mieli w domu Matrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 25.05.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Witam , Szukam namiarów na GRYS Marmurowy (biały) w Warszawie w rozsądnej cenie oczywiście. Potrzebny do obsypania domu dookoła. http://www.maxipoz.pl/img/products/krusz1.jpg Pozdrawiam i dziekuje , KasiaR Spytać możesz na Zwoleńskiej 10 tel. 615-68-33, 602-796-111 - choćby dla porównania cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaIAdam 25.05.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Kris19jakiego WOLFA chcesz kupić?CGW, CGS?Jestem ciekawa jaka jest cena końcowa i gdzie można je kupić.Możesz wysłać na priv jak wolisz.Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 25.05.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Kris19 jakiego WOLFA chcesz kupić? CGW, CGS? Jestem ciekawa jaka jest cena końcowa i gdzie można je kupić. Możesz wysłać na priv jak wolisz. Asia Solar Pakiet 1 W skład pakietu wchodzi: ● kocioł kondensacyjny CGB-24 na gaz GZ 50 z modulowanym palnikiem od 7,1 - 24 kW, praca na c.w.u. 27,6 kW ● automatyka BM pogodowa Wolf WRS z podświetlanym wyświetlaczem oraz szerokim zakresem nastaw i możliwością umieszczenia w pomieszczeniu ● 2 próżniowe rurowe kolektory słoneczne TRK o wysokiej sprawności absorbującej oraz wysokiej sprawności izolacji, pracujący także w chłodne i zimowe słoneczne dni. Wysoka sprawność i trwałość dzięki zastosowaniu szkła borowo-krzemowego ● regulacja solarna SM1 Wolf WRS do obsługi pracy instalacji solarnej, z funkcją zabezpieczenia układu solarnego ● zasobnik dwuwężownicowy SEM-1 300 litrów posiadający wysoką sprawność wężownic, posiada również wysokiej klasy izolację z pianki poliuretanowej, wewnętrzna część zasobnika zabezpieczona podwójną emalią i anodą ochronną ● pakiet akcesoriów: nadachowy zestaw przyłączeniowy do TRK, zestaw montażowy na dachówkach do 2 kolektorów TRK, odpowietrznik mechaniczny, grupa pompowa nr 10, solarne naczynie wzbiorcze 25dm3, płyn solarny G-LS 20 kg, płyn solarny G-LS 10 kg, zestaw przyłączeniowy natynkowy, oruowanie kocioł CGB-zasobnik SE, SEM Koszt po znizkach około 12000 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 26.05.2007 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 czy ktoś budował z ekipą pana Tomasza Wojtczaka z Zaborowa? proszę o jakieś opinie i komentzrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 26.05.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 kris nieżle wgryzłes się w tematykę, ja to zostawiam na jesień i zimę , ale zbieram wasze doświadczenia jednoczesnie dzięki za wizytę miło wymienić doświadczenia, no i wyszło co może mój szef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 26.05.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Wyżej wspominaliście o granitach i marmurach mam taki namiar od forumowego Whispera oferta ponoć najlepsza, nie sprawdzałem "Jedziesz od Piaseczna w kierunku Gory Kalwarii, mijasz Baniochę, potem jest następna miejscowość, chyba Kąty czy coś takiego. Jedziesz już wolniej, patrzysz w prawo. W pewnym momencie zobaczysz tablicę informacyjną - coś o marmurach i granitach - tam wjeżdżasz w bramę i jedziesz jescze jakieś 50 metrów pod biuro - parterowy budyneczek. Wokół wszędzie kamienia od metra. Ceny mają podobno na tyle konkurencyjne, że kamieniarze się u nich zaopatrują." Ostatnio widziałęm u znajomych granit jako blat oraz na ścianie za kuchenką, wygląda fantastycznie, utwierdziło mnie w przekonaniu że będę robił takie blaty, i o dziwo wychodzi taniej niż z jakiś tam mieszanek, no i baaardzo trwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 27.05.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Na jaką głębokość kopać studnię w naszej okolicy (Szklarniowa-Płochocińska)??? I zrobić jak w projekcie czy zdać się na różdżkarza?! Po lewej stronie kanału podobno najlepsza woda około 6-8m pod powierzchnią - jeśli wierzyć "wkrętaczom". Badań nie wykonałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spaniel 27.05.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 witam Drodzy forumowicze. Potrzebuję namiar na architekta, chodzi o wykonanie projektu zagospodarowania działki i niewielki zmiany w projekcie gotowym (przesunięcie okien i takie tam drobne rzeczy). Przegladałem nasze ogromne forum i nie było łatwo znaleźć namiarów. Będe wdzięczny za namiary na priva. pzdr Spaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petr_151 27.05.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Witam, ja projekt zagospodarowania dzialki i zmiany (dodatkowe okno) robilem na Bartyckiej , jesli masz gotowy projekt to moze maja tam przedstawicielstwo Twojej firmy ktora robila projekt. My mamy projet z Archonu, siedzibe maja w Myslenicach a na Bartyckiej maja tez swoje stoisko i u nich to zalatwilem. Projekty zagospodarowania dzialki robia z dowolnych projektow. CZasami jest tak ze na wieksze zmiany trzeba miec zgode autora projektu domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 28.05.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Mam prośbę: Czy możecie kogoś polecić do okładania podmurówki domu sztucznym kamieniem? Będę wdzięczny za pomoc J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 28.05.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 witamy sąsiadów za miedzy jako że zaczynam wgryzać się w temat ELEKTRYK / HYDRAULIK napiszcie prosze ile ostatnio płaciliście za usługi tych panów serdeczne dzięki i POZDRO....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 29.05.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 witamy sąsiadów za miedzy jako że zaczynam wgryzać się w temat ELEKTRYK / HYDRAULIK napiszcie prosze ile ostatnio płaciliście za usługi tych panów serdeczne dzięki i POZDRO....... elektryk-za całość z materiałem 7000 hydraulik-za robociznę 4200, w tym kotłownia, podłogówka ok 50m2, co+wod-kan, cena świeżutka-z zeszłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 29.05.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 ggdzięki a jak płacone z m2/punktui ile tego było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 29.05.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Cześć. Elektryk 25 zł od punktu. Do tego osobno tablica rozdzielcza. Całość elektryki 15 tys. Ale u nas instalacja na przekaźnikach bistabilnych(takie sterowanie oświetleniem w domu-same sterowniki wyszły 3500zł) wyszło ze 200 punktów. W tym sieć komp, telef, domofon, kamery, tv i sat. Kabla to było łącznie 3 km . Hydraulik 13000zł. 90m kw podłogówki, 24 punkty hydrauliczne, rozdzielacze, odkurzacz centr, rozłożenie papy folii styropianu. Dodatkowo będzie robił mi kotłownię, u niego kupiłem całe bebechy kotłowni(to są już osobne pieniądze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 30.05.2007 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Na jaką głębokość kopać studnię w naszej okolicy (Szklarniowa-Płochocińska)??? I zrobić jak w projekcie czy zdać się na różdżkarza?! Po lewej stronie kanału podobno najlepsza woda około 6-8m pod powierzchnią - jeśli wierzyć "wkrętaczom". Badań nie wykonałem że niby jestem po lewej?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 31.05.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 hej, gdzie kupujecie / kupowaliście piasek? taki do zaprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 31.05.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 hej, gdzie kupujecie / kupowaliście piasek? taki do zaprawy na ul.Płochocińskiej ??? 0601-391-915 profesjonalnie,miło,szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 31.05.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 dzięki jeśli jeszcze w miarę tanio, to już chyba nic więcej do szczęścia nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 31.05.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 hej, gdzie kupujecie / kupowaliście piasek? taki do zaprawy Rysz bud Białołęcka 225 tel 600 692 921 lub 814 13 58 Przywożą piasek 6 tonowym lub 18 tonowym samochodem to zależy od Twoich potrzeb. Za 6 ton piasku do zaprawy 180 zł przy zamówieniu 18 ton napewno będzie taniej. Ja biorę od nich wszystko; piach, żwir, zasypkę - współpraca bezproblemowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts