Magi77 13.06.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Zbych dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 14.06.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 witamy napiszcie prosze gdzie zamawialiście DRZWI WEJŚCIOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 14.06.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Czołem! Mam do odstąpienia ok. 100 szt. stempli budowlanych 2,5 - 3,0 m po okazyjnej cenie ;). Stemple znajdują się przy ul. Traszki, w pobliżu ulic Ruskowy Bród i Kobiałka. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vandersar 14.06.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Oferujemy glinkę na zasypanie nierówności, podniesienie terenu itp. w nieograniczonej ilości. Czasem posiadamy podsyp (zasypanie i obsypanie fundamentów) ziemię mieszaną,gruz Proszę dzwonić dowiadywać się. Realizujemy każde zamówienie. Duże 4-ro osiowe wywrotki (ok. 30t) Bardzo,bardzo dobre ceny Uśmiech Warszawa i okolice. 661 312 636 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 14.06.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 witamy napiszcie prosze gdzie zamawialiście DRZWI WEJŚCIOWE Drzwi zewnętrzne firmy Porta plus techniczne w Minoxie. Do tego kilka drzwi wewnętrznych plus brama garażowa i cena za wszystko z ładnym rabatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 14.06.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Mija kolejny tydzieńCzekamy na stropPojawił się wykusz, kominy, słupy i scianki działowe http://images12.fotosik.pl/85/b8d4c0e90c544168.jpg http://images22.fotosik.pl/157/54589c8d75d8935d.jpg http://images12.fotosik.pl/85/8066bf245dcd6ab1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 15.06.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Mamy szambo podłączone. Chłopaki w 2.5 godziny zrobili wszystko i pojechali. Koparkowy tak szybko kopał że baliśmy się czy mu się koparka nie przewróci . Kontakt na szambo z posadowieniem mam od Zbycha z jego dziennika. Elektryk kończy spinać rozdzielnię elektryczną(wyszło dwie tablice po 50 pól). Jak zacznie działać i świecić to zrobię zdjęcie i pokażę. Wygląda to naprawdę imponująco. Ważna rzecz. Szukam ekipy od ocieplena zewnętrznego. Może możecie polecić kogoś dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 15.06.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 SPRZEDAM NADMIAR STYROPIANUZamówiłam styropian na cały dom, ale praktyka (niedoróbki murarzy) zweryfikowała jego potrzebną ilość. W związku z tym zostało mi sporo i chcę się tego pozbyć: podłoga bez frezu (FS20) - 65zł za paczkęgrubość: - 2 cm - 11 op - 5 cm – 9 op - 10cm – 35 op ściana frezowany (FS15) - 55zł za paczkęgrubość: - 5 cm – 20 op Styropian jest w Janówku (między Chotomowem a Nowym Dworem Maz). Nie mam transportu, więc ew. chętny musiałby sobie sam załatwić przewóz.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 15.06.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Mamy szambo podłączone. Chłopaki w 2.5 godziny zrobili wszystko i pojechali. Koparkowy tak szybko kopał że baliśmy się czy mu się koparka nie przewróci . Kontakt na szambo z posadowieniem mam od Zbycha z jego dziennika. Elektryk kończy spinać rozdzielnię elektryczną(wyszło dwie tablice po 50 pól). Jak zacznie działać i świecić to zrobię zdjęcie i pokażę. Wygląda to naprawdę imponująco. Ważna rzecz. Szukam ekipy od ocieplena zewnętrznego. Może możecie polecić kogoś dobrego. Przejeżdżałem wczoraj obok waszej budowy i tak mi się właśnie wydawało, że widzę jakąś znajomą koparkę Niesamowita ekipa . Odnośnie ekipy do ocieplenia to polecam p. Lesław Judka, tel. 606 900 826 (również bardzo dobry glazurnik, ale poza sezonem na ocieplenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 15.06.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 A ja polecam naszego pana S. od wykonczeniowki (u nas robil ocieplenie, i wszelkie prace wewnatrz, czyli karton gipsy, kafle, a takze podbitke i tynk zewnetrzny). Super dokladny i uczciwy, a do tego punktualny. W razie czego sluze namiarami na priva. My juz po przeprowadzce (dopiero co, wiec jest hardcorowo ). Pozdrowka dla wszystkich (strasznie sie wstydze, ze mnie tak dawno tu nie bylo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 15.06.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 A ja polecam naszego pana S. od wykonczeniowki (u nas robil ocieplenie, i wszelkie prace wewnatrz, czyli karton gipsy, kafle, a takze podbitke i tynk zewnetrzny). Super dokladny i uczciwy, a do tego punktualny. W razie czego sluze namiarami na priva. My juz po przeprowadzce (dopiero co, wiec jest hardcorowo ). Pozdrowka dla wszystkich (strasznie sie wstydze, ze mnie tak dawno tu nie bylo ) Witam ja bardzo poproszę namiary na tego uczciwego pana Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 15.06.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 A ja polecam naszego pana S. od wykonczeniowki (u nas robil ocieplenie, i wszelkie prace wewnatrz, czyli karton gipsy, kafle, a takze podbitke i tynk zewnetrzny). Super dokladny i uczciwy, a do tego punktualny. W razie czego sluze namiarami na priva. My juz po przeprowadzce (dopiero co, wiec jest hardcorowo ). Pozdrowka dla wszystkich (strasznie sie wstydze, ze mnie tak dawno tu nie bylo ) To i ja proszę o namiary na pana S Suuuuuuper domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 16.06.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Może się orientujecie: Scianę fundamentową maluję 2 razy dysperbitem, na to sturodur, na to a) folia kubełkowa czy b) zaprawa i siatka na styropian (co wg. mojego kier. bud ma odizolować styrodur od związków chemicznych w ziemii które niszczą po pewnym czasie styrodur) a dopiero potem folia kubełkowa??? Na mój gust to sama folia bez siatki i kleju odizoluje ziemię od styroduru. A czy malujecie ścianę fundamentową dysperitem od środka (niektórzy twierdzą, że od środka też poddciąga wilgoć i trzeba malować). A dysperbit (dysperbent itd, różne nazwy handlowe) chyba nie jest elastyczną masą? Bo jeśli tak, to w teorii powinno się malować po ok. min. 3 miesiącach od wybudowania ściany fundamentowej, bo inaczej osiadając popęka izolacja z dysperbitu i nie będzie izolować od wody. A gdzieś obiło mi się, że foię kubełkową jak kubełkiem do środka ktoś kładł, to mu powgniatała styropian. I dlatego niektórzy kłada kubełkiem na zewnątrz. Ale wg. jak się położy styrodur 300 to nie powgniata. A zaczynam w przyszłym tyg. i mam takie dylematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.06.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 A ja polecam naszego pana S. od wykonczeniowki (u nas robil ocieplenie, i wszelkie prace wewnatrz, czyli karton gipsy, kafle, a takze podbitke i tynk zewnetrzny). Super dokladny i uczciwy, a do tego punktualny. W razie czego sluze namiarami na priva. My juz po przeprowadzce (dopiero co, wiec jest hardcorowo ). Pozdrowka dla wszystkich (strasznie sie wstydze, ze mnie tak dawno tu nie bylo ) To ja również poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koniczynka 17.06.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Proszę uprzejmie o polecenie nam solidnego inspektora nadzoru z Warszawy lub okolic. Mamy już ekipę budowlaną, wkrótce podpiszemy umowę a brakuje nam inspektora, którego pilnie poszukujemy Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 17.06.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Koniczynka - wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.06.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 A ja polecam naszego pana S. od wykonczeniowki (u nas robil ocieplenie, i wszelkie prace wewnatrz, czyli karton gipsy, kafle, a takze podbitke i tynk zewnetrzny). Super dokladny i uczciwy, a do tego punktualny. W razie czego sluze namiarami na priva. to jednak robi dalej? to ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.06.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Witam!!! Szukam ekipy do dokończenia ocieplenia poddasza i do wykonania sufitów z g-k, niestety czasu nam na wszystko brakuje i sami nie damy rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 18.06.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 A ja polecam naszego pana S. od wykonczeniowki (u nas robil ocieplenie, i wszelkie prace wewnatrz, czyli karton gipsy, kafle, a takze podbitke i tynk zewnetrzny). Super dokladny i uczciwy, a do tego punktualny. W razie czego sluze namiarami na priva. My juz po przeprowadzce (dopiero co, wiec jest hardcorowo ). Pozdrowka dla wszystkich (strasznie sie wstydze, ze mnie tak dawno tu nie bylo ) witam poprosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.06.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 tornado17, twoja ściana jest z silki??silka 24 cm + 15 cm styropian.Jeżeli tak to jaką przewodność cieplną na taka ściana, gdyż skłaniam się najbardziej również w stronę silikatów. Pozdro..Mar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts