grzywczyki 25.07.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 a gdzie kupujecie deski? jakiś tartak? potrzebuje na szalunek wieńca - może ktoś ma używane niepotrzebne? jeżeli Kris19 od mnie jeszcze nie wziął to ja mam. Jestem teraz na wakacjach ale na budowie cały czas ktoś jest więc nie ma problemu z odbiorem Kris napisz czy bierzesz od mnie te dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 25.07.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 jak kris nie weźmie to ja chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olidat 25.07.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 czesca czy ktos moze polecic kogoś sensownego, kto może połozyć mi drewnianą podbitkę i drewno na elewacji... Juz jestem w desperacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olidat 25.07.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ... i zastanawiam się jeszcze jakie ceny macie za położenie prostego gresu 0 mi wykonawca (ale całościowy od wykończeniówki) zaproponował 55 zeta. I już sama nie wiem. Ceny ponoć 40-60. Ja na pewno biorę w wersji, że nie ineresują mnie transporty itp. Mówię jaka płytka, gdzie i tyle.Co myślicie, drogo, czy bardzo drogo? Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 25.07.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Mam pytanie gdzie kupowaliście bednarkę??? Jeżdżę, szukam i nikt nie ma Mochtyńska 51 przy Aroniowej hurtownia (choć to dużo powiedziane) elektryczna Adar. O tyle fajnie, że możesz kupić bez VAT-u i na wagę (gdzie indziej trzeba cały krążek kupić ok 45-50 kg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 25.07.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Dzięki za kontakt na ten piasek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 26.07.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 a gdzie kupujecie deski? jakiś tartak? potrzebuje na szalunek wieńca - może ktoś ma używane niepotrzebne? jeśli się nie uda zdobyć używanych, to podaje namiary na Warbud Stanisławów II 772 9658 gdzie maja/mieli rozsądną cenę a! i czasami mają w Stawexie na Modlińskiej 6144301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 26.07.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 może trochę z innej beki ...może ktoś potrzebuje kuchenki gazowej GORENJE -taka najprostsza(kupiłam i okazało się, że już nie jest potrzebna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 26.07.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 lambda bednarkę to zdecydowanie w hurtowniach elektrycznych trzeba szukać Kasia_de deski zawsze kupowałem na Głębockiej 68 tel 675-38-55. W Stawexie na Modlińskiej też widziałem że mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambda 26.07.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Dzięki za namiary, rodzice wiozą mi już bednarkę z Bielska Białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 26.07.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 dzięki za namiary na dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 27.07.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 a gdzie kupujecie deski? jakiś tartak? potrzebuje na szalunek wieńca - może ktoś ma używane niepotrzebne? jeżeli Kris19 od mnie jeszcze nie wziął to ja mam. Jestem teraz na wakacjach ale na budowie cały czas ktoś jest więc nie ma problemu z odbiorem Kris napisz czy bierzesz od mnie te dechy Dzięki za deski ale musiałem kupić Po 5 sierpnia bedę miał ponad 400 stepli do sprzedania wszystkie długie i dużo desek po szalowaniu jezeli ktos potrzebuje to proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 28.07.2007 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Kris własnie maiłem się pytać o stemple :), daj na prv informacje o cenie, od tego zależyy ile biorę , ale potrzebuję około 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 28.07.2007 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Kris poza tym widzę jesteś równo zaganiany, na działce nie spotkałem Ciebie poza tym w dzienniku nie widać postępów , jednak zagladam i śledze postępy w realu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 28.07.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 A ja właśnie pierwszy raz rozstałam się z jedną firmą: http://www.klimatyzacja.org.pl Ciężko było współpracowac z nimi, bo wiecznie Pan W. przekładał terminy, jak się umawiał rano to zwykle był koło 12-13godz. zawsze wykonywali o wiele mniej niż zostało ustalone i na co była przeznaczona zaliczka. A w tym tyg. miał we wtorek robic GWC, oczywiście tradycyjne opóźnienie zamiast rano było 13, zamiast 40m rur Pan W. przywiózł 27m, my zamówlismy na własny koszt koparkę i tu Pan W. zaczął ściemianie, żeby jednak przełożyć, bo za mało rur. Jak znaleźliśmy mu sklep z rurami to wsiadł, pojechał i znikł. Jak robotnicy Pana W. zaczełi rozkładac rury to się okazało że nie mają o tym zielonego pojęcia i koparkowy ich podpowiadał bo kiedyś to widział. Po którejś rozmowie tel. w końcu się przyznał ze nie pojechał po rury tylko na inną budowę. Obiecał wykonanie w środę, oczywiście się nie pojawił, po telefonie z mojej strony obiecał czwartek ale ani telefonu ani Pana W. i zostaliśmy z wykopanym rowem. Jak wykonywał w zeszłym roku gwc u kze, to był przez cały czas, ale teraz widocznie żal mu tracić swego czasu dla klienta. Podsumowując: decydując sie na wpółpracę z tym Panem proszę się nastawić, że żąda zaliczek, nigdy nie jest terminowy, jego pracownicy nie znaja się na wykonywanej pracy, a on nie ma czasu by ich nadzorować, potrafi kłamać w żywe oczy. Szkoda wydawać na niego pieniądze w takiej jakości jaka on prezentuje reku i gwc możecie zrobić sami, a najlepiej wziąć inną sprawdzoną firmę. Obiecałam sobie że go obsmaruję na forum, więc pewnie znajdziecie moje żale i w innych wątkach. Strasznie jestem na niego zła, szczególnie za kłamstwa i niedotrzymane zobowiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 28.07.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 a może tu http://www.katikominki.pl/ Pawel i Renia byłem w Kati Kominki - wszystko wygląda rozsądnie. Znacie kogoś, kto robił z nimi kominek? Jest zadowolony? Czy są dokładni w wykonawstwie. Macie może zdjęcia prawdziwych realizacji? Proponują żeliwne wkłady Blanzek. Czy ktoś z forumowiczów zna jakieś glosy za lub przeciw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 29.07.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 MY JESZCZE JESTEŚMY SPORO PRZED TYM PROBLLEMEM a i nikogo niestety nie znamy kto z nimi współpracował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 30.07.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 a może tu http://www.katikominki.pl/ Pawel i Renia byłem w Kati Kominki - wszystko wygląda rozsądnie. Znacie kogoś, kto robił z nimi kominek? Jest zadowolony? Czy są dokładni w wykonawstwie. Macie może zdjęcia prawdziwych realizacji? Proponują żeliwne wkłady Blanzek. Czy ktoś z forumowiczów zna jakieś glosy za lub przeciw? Też się zastanawiałam nad tymi wkładami, ale z tego co mi poiwedzieli w hurtowni wynika, że nie mają doprowadzenia powietrza od dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 30.07.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witam Szukam producenta (lub składu) ogrodzeń betonowych w okolicy Marek (Radzymina, Kobyłki, Ząbek, Białołęki). Może ktoś z Was widział gdzieś jakieś ogłoszenie lub zna takiego producenta (lub skład). Potrzebuję betonowe płyty zamiast podmurówki pod siatkę Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 31.07.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 podłączam się tez mnie interesuja takie płyty poprosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts