troj 31.07.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Witam Szukam producenta (lub składu) ogrodzeń betonowych w okolicy Marek (Radzymina, Kobyłki, Ząbek, Białołęki). Może ktoś z Was widział gdzieś jakieś ogłoszenie lub zna takiego producenta (lub skład). Potrzebuję betonowe płyty zamiast podmurówki pod siatkę Proszę o pomoc Możesz zapytać w ZAKAR na Płochocińskiej mają dużo elementów betonowych http://www.zakar.pl/ Najlepiej zadzwonić bo na stronie nie mają wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 31.07.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Możesz zapytać w ZAKAR na Płochocińskiej mają dużo elementów betonowych http://www.zakar.pl/ Najlepiej zadzwonić bo na stronie nie mają wszystkiego. Dziękuję. Tam jednak nie mają ogrodzeń betonowych, ale podali mi telefon do firmy w Radzyminie: 0 22 786 65 65. Problem w tym, że u nich trzeba czekać dwa - trzy tygodnie Może jeszcze ktoś z Was ma jakieś namiary na producentów lub składy ogrodzeń betonowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 31.07.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Możesz zapytać w ZAKAR na Płochocińskiej mają dużo elementów betonowych http://www.zakar.pl/ Najlepiej zadzwonić bo na stronie nie mają wszystkiego. Dziękuję. Tam jednak nie mają ogrodzeń betonowych, ale podali mi telefon do firmy w Radzyminie: 0 22 786 65 65. Problem w tym, że u nich trzeba czekać dwa - trzy tygodnie Może jeszcze ktoś z Was ma jakieś namiary na producentów lub składy ogrodzeń betonowych a nie chcesz obrzeża trawnikowego ( wysokość 30 cm) 10,40 pln za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 31.07.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Możesz zapytać w ZAKAR na Płochocińskiej mają dużo elementów betonowych http://www.zakar.pl/ Najlepiej zadzwonić bo na stronie nie mają wszystkiego. Dziękuję. Tam jednak nie mają ogrodzeń betonowych, ale podali mi telefon do firmy w Radzyminie: 0 22 786 65 65. Problem w tym, że u nich trzeba czekać dwa - trzy tygodnie Może jeszcze ktoś z Was ma jakieś namiary na producentów lub składy ogrodzeń betonowych a nie chcesz obrzeża trawnikowego ( wysokość 30 cm) 10,40 pln za sztukę. Ale szerokość tylko 1 m, więc trzeba to montować na betonie, a ja chcę tylko wsunąć płyty (długości 2m) w prowadnice przyspawane do słupków. Mam niezbyt równy teren i takie płyty 0,5 m wysokości idealnie się do mnie nadają. Kosztują w granicach 20 - 22 zł za płytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieu 01.08.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Czy może mnie ktoś poratować telefonem do solidnego elektrykta i człowieka od elewacji (docieplenie i tynk). Z góry dziękuję Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 01.08.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Mogę z czystym sumieniem polecić sklep i skład reklamowany przez Krisa czyli STAWEX na Modlińskiej - stal, cement oraz Filar-Centrum ul Modlińska 158 obok stawex-u ten sam zjazd z modlińskiej, mają bardzo dobre ceny wyrobów metalowych (np gwozdzie 4,50/kg) folie, kołki, wapno, kanalizacyjne itd - przy zakupach większych dają upusty Zainteresowani cementem, w Stawexie widziaęłm dzisiaj po 390, także dobre wieści ceny idą troszkę w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 01.08.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Zainteresowani cementem, w Stawexie widziaęłm dzisiaj po 390, także dobre wieści ceny idą troszkę w dół 1 czy 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 02.08.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 http://img218.imageshack.us/img218/8387/dsc00003rv2.th.jpg polecam jak by ktoś szukał ELEKTRYKA powoływać sie oczywiście na Pawła z Kątów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 02.08.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Czy może mnie ktoś poratować telefonem do solidnego elektrykta i człowieka od elewacji (docieplenie i tynk). Z góry dziękuję Grzegorz Przesyłam na priv: obaj godni polecenia, czytaj moje 2 najlepsze ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiafila 02.08.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Witam wszystkich przyszłych sasiadów z Białołęki Dotychcczas bylismy czytelnikami forum , ale teraz psotanowiłam sie doezwac, poniewaz poszukuje pomocy. Nasza ekipa stwierdziła własnie ze nie przyjedzie i pilnie poszukujemy ekipy do stanu surowego. Mogliby zaczac nawet za dwa tygodnie. Bardzo mi zalezy, jesli u kogos ekipa konczy budowe albo macie poprostu jakies niewykorzystane namiary baaardzo prosze o przeslanie [email protected] Dziekuje ogromnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 02.08.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 witam mam bardzo dobre informacje dla tych co planują (lub muszą) własne ujęcie wody na białołęce - wszyscy wiedzą że woda jest straszna - a nam się udało jesteśmy po badaniach wody z filtra i to po jakimś czasie od płukania (więc nie tak zaraz po, tylko pareset litrów dalej) i woda zmieniła się bardzo na korzyść - znaczy my walczyliśmy głownie z 15 krotnym przekroczeniem żelaza i z dużym przekroczeniem manganu (nie pamiętam już ile) no i wyszło że mieścimy się bardzo w normie widzieliśmy efekt już wcześniej na sanitarjatacha ale badania bardzo pozytywnie nas zaskoczyły - nie spodziewałem się takiego efektu a więc informuję wszem i w obec że z wodą na Białołece można sobie porawdzić - my wykorzystaliśmy do tego celu stacje uzdatniania opartą na złożu Greensand. powodzenia pozostałym walczącym z wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akuka 02.08.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Witam waszystkich po baaardzo długiej nieobecności na forum Postępy u nas ogromne - jak ostatni raz pisałam to na naszej ziemi nie było nic. Obecnie kończy się murować poddasze, może za tydzień już więźba Oczywiście nie obyło się bez obsuwy, stan surowy miał być skończony w połowie lipca... No, ale byle do przodu. Nie będziemy się oglądać co kiedy mieło być, bo osiwiejemy. W każdym razie mam do sprzedania ponad 300 stępli. Niektóre nówki sztuki (nie używane ), reszta oczywicie używańce. Długość różna, do 3 m (takich jest sporo). Do odbioru na Topolowej na Białołęce. Jak ktoś jest zainteresowany - zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 02.08.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Mogę z czystym sumieniem polecić sklep i skład reklamowany przez Krisa czyli STAWEX na Modlińskiej - stal, cement oraz Filar-Centrum ul Modlińska 158 obok stawex-u ten sam zjazd z modlińskiej, mają bardzo dobre ceny wyrobów metalowych (np gwozdzie 4,50/kg) folie, kołki, wapno, kanalizacyjne itd - przy zakupach większych dają upusty Zainteresowani cementem, w Stawexie widziaęłm dzisiaj po 390, także dobre wieści ceny idą troszkę w dół sprowadzili mnie na ziemię to cena netto , przepraszam za wprowadzanie w bład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 02.08.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Witam waszystkich po ............. W każdym razie mam do sprzedania ponad 300 stępli. Niektóre nówki sztuki (nie używane ), reszta oczywicie używańce. Długość różna, do 3 m (takich jest sporo). Do odbioru na Topolowej na Białołęce. Jak ktoś jest zainteresowany - zapraszam. Prosiłbym o informację w jakiej cenie takie 2,9 - 3m, jestem zainteresowany około 100 , z topolowej miałbym blisko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 03.08.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Czy może mnie ktoś poratować telefonem do solidnego elektrykta i człowieka od elewacji (docieplenie i tynk). Z góry dziękuję Grzegorz Przesyłam na priv: obaj godni polecenia, czytaj moje 2 najlepsze ekipy. Poproszę o namiary na człowieka od elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 03.08.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witam waszystkich po ............. W każdym razie mam do sprzedania ponad 300 stępli. Niektóre nówki sztuki (nie używane ), reszta oczywicie używańce. Długość różna, do 3 m (takich jest sporo). Do odbioru na Topolowej na Białołęce. Jak ktoś jest zainteresowany - zapraszam. Prosiłbym o informację w jakiej cenie takie 2,9 - 3m, jestem zainteresowany około 100 , z topolowej miałbym blisko :) Poszło na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 03.08.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 damianr a gdzie kupowaliście odżelaziacz? Właśnie mam to przed sobą i na razie ceny są odstraszające. kris19 poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 03.08.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 prosił bym równiez o namiary na jakis odżelaziacz. Mam do zrobienia około 25 mb podmurówk pod istniejącym ogrodzeniem z siatki jak miał by ktoś namiary na brygadkę która nie ma co robić na 2,3 dni to byłbym wdzieczny.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 03.08.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 damianr a gdzie kupowaliście odżelaziacz? Właśnie mam to przed sobą i na razie ceny są odstraszające. kris19 poszło na priv super dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 03.08.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 damianr a gdzie kupowaliście odżelaziacz? Właśnie mam to przed sobą i na razie ceny są odstraszające. kris19 poszło na priv poszło na Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts