kris19 06.08.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 ZAPAŁKI NA DACHU http://images23.fotosik.pl/49/d4b8bdbe3f83b907.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.08.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 W związku z zaistaniałą sytuacją pilnie poszukuję namiarów na dobrych, tanich glazurników z wolnymi terminami od zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 06.08.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Zostało jeszcze ponad 300 naprawdę extra stępli 3 - 3,08m Do odbioru w przyszłym tygodniu. Cena 3 pln Aha do odbioru teraz 50 pustaków teriva cena do uzgodnienia _________________ Jutro się skontaktuje, nie było mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 06.08.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Zostało jeszcze ponad 300 naprawdę extra stępli 3 - 3,08m Do odbioru w przyszłym tygodniu. Cena 3 pln Aha do odbioru teraz 50 pustaków teriva cena do uzgodnienia _________________ Jutro się skontaktuje, nie było mnie Spoko pamiętam o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 07.08.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ZAPAŁKI NA DACHU http://images23.fotosik.pl/49/d4b8bdbe3f83b907.jpg no no idzie do przodu bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petr_151 07.08.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam , czy ktos z Was ma jakies doswiadczenia z grzejnikami plytowymi firmy Stelrad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 07.08.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam. Pilnie poszukuję kogoś kto zrobił by mi ogrodzenie z siatki na podmurówce. Poprzednia ekipa wykopała rów na fundament, postawiła na jednym z boków działki słupki i zalała i .... dała nogę po wzięciu zaliczki.Takze robota jest do połowy zrobiona -trzeba wylać fundament i podmurówkę i pospawać kilka rzeczy do słupków. Sprawa mnie pili bo mam w przyszłym tygodniu urlop i mógłbym tego sam dopilnować, albo popracować, ale potrzebuję pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 07.08.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Odsyłam do lektury internetu na temat złoża bo reszta to już indywidualne decyzje (wielkość butli, automatyka). Dostawcą naszego rozwiązania jest firma Daro z Trójmiasta - montuje go instalator / studniarz z Białołęki i już kilka urządzeń jest na Białołęce Powodzenia Jestem po drugiej stronie kanału, woda tez z ~6m, wygląda OK, ale jeszcze jej nie badałem Jeśli to nie sprawi kłopotu to poprosze o namiary na model sprawdzonego już urządzenia oraz na instalatora. Zamawiałeś przez internet w Daro http://www.darowoda.republika.pl/ czy mają tutaj jakiegoś przedstawiciela? Zygul przesłałem na Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 08.08.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 I ZARAZ WIECHA !!! http://images25.fotosik.pl/51/33d6a74db28b92cb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 08.08.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Odsyłam do lektury internetu na temat złoża bo reszta to już indywidualne decyzje (wielkość butli, automatyka). Dostawcą naszego rozwiązania jest firma Daro z Trójmiasta - montuje go instalator / studniarz z Białołęki i już kilka urządzeń jest na Białołęce Powodzenia Jestem po drugiej stronie kanału, woda tez z ~6m, wygląda OK, ale jeszcze jej nie badałem Jeśli to nie sprawi kłopotu to poprosze o namiary na model sprawdzonego już urządzenia oraz na instalatora. Zamawiałeś przez internet w Daro http://www.darowoda.republika.pl/ czy mają tutaj jakiegoś przedstawiciela? Zygul przesłałem na Priv A moge prosic namiary na instalatora który Wam zakładał to cudo. I jeśli to nie tajemnica ile Was to kosztowało. Dzieki wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel borowski 09.08.2007 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 potrzebny namiar na koparke do wykopania fundametow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 09.08.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 poratujcie mnie proszę namiarami na ekipę od tynków i wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 09.08.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 potrzebny namiar na koparke do wykopania fundametow 604695073 p Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 09.08.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 poratujcie mnie proszę namiarami na ekipę od tynków i wylewek wylewki to eimund z forum, a super tynkarzy wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śpioch 09.08.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Słuchajcie, Ja tak z innej beczki chciałbym ... Czy możecie powiedzieć z jakiego nieprzewodowego internetu można korzystać na naszej kochanej Białołęce.... Mimo, że w linii prostej mam do Trasy "T" ze 250 m to w naszej okolicy tej firmie od telefonów ... no tej... TP S.A. (czytaj: TejPSiej) nie opłaca się założyć kabla telefonicznego. Może korzytacie z jakiejś alternatywnej drogi??? Podrzućcie proszę jakieś pomysły J Nie stawajcie się please abonentami bezprzewodowego Internetu! Będzie więcej amonentów na km2 to operatorzy będą szukali miejsca na nowe maszty. I wtedy można byc uraczonym "pięknym" masztem widzianym z okna. Najpierw jednym, potem drugim z innej strony świata itp. O miliwatach, watach i kilowatach fal radiowych, które wtedy sie zwiększą i będą przeszywać 24 godziny dziennie nasze ciałka , nie wspomnę... "Ponoć" promieniowanie to jest bezpieczne ale to operatorzy płacą za licencje, badania sprzętu i to oni lobbują za podwyższaniem dopuszczalnych mocy. Proponuję naciskać jak można operatorów kablowych! TP na przykład podpisała ponoć umowe na bycie operatorem publicznym i musi w związku z tym podłaczyć każdego, i to w określonym (nie dokładnie ale statystycznie) czasie. Jeżeli chodzi o konkurencję - Netia odpowiedziała mi że nie ma sieci w moim rejonie, więc zostaje chyba TP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 09.08.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 gg dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 09.08.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 gg dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 09.08.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 2. Co powinna zawierac instalacja TV? Zakładam oczywiście, że będzie to dekoder TV satelitarnej, np Cyfta+ lub "n". Gdzie umiescić ten dekoder? Czy w rozsądnej cenie dla się zrealizować możliwość oglądania różnych programów w róznych pomieszczeniach? O czym jeszcze nalezy pamiętać? Może śledzi ktoś jakiś wątek w tym temacie? A może macie namiary na firmy zajmujące się w naszych okolicach profesjonalnie projektowaniem i realizacją instalacji TV/TV-SAT/Telefon/Internet? Będę wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 09.08.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Odsyłam do lektury internetu na temat złoża bo reszta to już indywidualne decyzje (wielkość butli, automatyka). Dostawcą naszego rozwiązania jest firma Daro z Trójmiasta - montuje go instalator / studniarz z Białołęki i już kilka urządzeń jest na Białołęce Powodzenia Jestem po drugiej stronie kanału, woda tez z ~6m, wygląda OK, ale jeszcze jej nie badałem Jeśli to nie sprawi kłopotu to poprosze o namiary na model sprawdzonego już urządzenia oraz na instalatora. Zamawiałeś przez internet w Daro http://www.darowoda.republika.pl/ czy mają tutaj jakiegoś przedstawiciela? Zygul przesłałem na Priv A moge prosic namiary na instalatora który Wam zakładał to cudo. I jeśli to nie tajemnica ile Was to kosztowało. Dzieki wielki Poszło na Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 09.08.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 słuchajcie jakie są ceny wylewek i tynków (ostatnio te drugie, tak jak śledziłam, w zależności od rodzaju 22-28 złm2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts