Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kris 19 widzę że prowadzisz dwa dzienniki...

mam też małą sugestię co do używania wersalików i koloru czcionki - czerwona drukowana w necie znaczy że jestes zły i krzyczysz i generalnie nie jest to wtedy miłe - chyba odwrotny efekt niż chciałeś uzyskać...?

przepraszam jeśli wszedłem w słowo któremuś z naszych moderatorów

Gratuluje postępu prac

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36264&w=67219812&v=2&s=0

jeśli nie było jeszcze tej informacji to polecam wszystkim na Brzezinach - we wtorek w SP 231 spotkanie, szczególy w zamieszczonym linku - chodzi o nowy PLAN ZAGOSPODAROWANIA :-?

pozdrawiam

jesli ktos był - to może podsumuje wnioski ....

Kris 19 widzę że prowadzisz dwa dzienniki...

mam też małą sugestię co do używania wersalików i koloru czcionki - czerwona drukowana w necie znaczy że jestes zły i krzyczysz i generalnie nie jest to wtedy miłe - chyba odwrotny efekt niż chciałeś uzyskać...?

przepraszam jeśli wszedłem w słowo któremuś z naszych moderatorów

Gratuluje postępu prac

Daj się pocieszyć. Wiem o net-etykiecie.

Wy juz macie super. Gratulacje

Witam,

Czy ktoś na Białołęce ma może ekipę "do wypożyczenia" na 2-3 dni? Może akurat jest jakiś przestój...

Chodzi o dokończenie stropu żelbetowego. Jest już szalunek, zostało zbrojenie i wylanie stropu i schodów.

Niestety dotychczasowy wykonawca się zmył...

Proszę o ew. kontakt tel. 0 606 122 149 lub e-mail [email protected].

Pozdrawiam.

grzywczyki

drzwi brałam z firmy Dorn, siedzibę mają w Płochocinie, ale sklep również na Bartyckiej 26 zaraz obok Gerdy. Mam je od marca i jestem baaardzo zadowolona. :D

Zrobili wg mojego projektu-nietypowe wymiary i wyszły ładniejsze niż myślałam. Ostatnio przechodziłam i widziałam nowe wzory i co za zdziwienie, kiedy zobaczyłam swój :o . Miło mi było.

Ale wracając do tematu, byli najtańsi: Gerda nie robi z bocznymi doświetlami, Zbigmet, Donimet i kilka innych zaśpiewali mi takie sumy, że mi oko zbielał. dają gwarancję na 2 lata, atesty i do tego bardzo miła obsługa. Acha montaż drzwi trwał 0,5 godziny co też było miłym zaskoczeniem.

Polecam

grzywczyki

drzwi brałam z firmy Dorn, siedzibę mają w Płochocinie, ale sklep również na Bartyckiej 26 zaraz obok Gerdy. Mam je od marca i jestem baaardzo zadowolona. :D

Zrobili wg mojego projektu-nietypowe wymiary i wyszły ładniejsze niż myślałam. Ostatnio przechodziłam i widziałam nowe wzory i co za zdziwienie, kiedy zobaczyłam swój :o . Miło mi było.

Ale wracając do tematu, byli najtańsi: Gerda nie robi z bocznymi doświetlami, Zbigmet, Donimet i kilka innych zaśpiewali mi takie sumy, że mi oko zbielał. dają gwarancję na 2 lata, atesty i do tego bardzo miła obsługa. Acha montaż drzwi trwał 0,5 godziny co też było miłym zaskoczeniem.

Polecam

y

Grzwi Dorn (czyżby jakieś dodatkowe zajęcie Ludwika? he he) są fajne już oglądałam. Wycena i obsługa na Bartyckiej świetna. Pani wie co mówi. Jeszcze jadę do Józefowa do firmy polecanej przez Eugeniusza.

A gdzie udać się najlepiej po bramę do garażu?

grzywczyki

Polecam

y

Grzwi Dorn (czyżby jakieś dodatkowe zajęcie Ludwika? he he) są fajne już oglądałam. Wycena i obsługa na Bartyckiej świetna. Pani wie co mówi. Jeszcze jadę do Józefowa do firmy polecanej przez Eugeniusza.

A gdzie udać się najlepiej po bramę do garażu?

JEZELI KTOŚ MYŚLI O ŁADNYM I TANIM DACHU TO POLECAM PANA MICHAŁA 500 116 292 :D

MIŁA I BEZPROBLEMOWA WSPOŁPRACA :D :D

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1913489&highlight=dachlux#1913489

I JEZELI DO TEGO UDA SIĘ UMÓWIĆ NA UŁOŻENIE DACHÓWKI Z PANEM JANUSZEM "DIABLO" TO EFEKT KOŃCOWY --- SUPER---

POLECAM :D :D

DACH 350 M2 W 7 DNI

http://images24.fotosik.pl/68/1fc5e33387df881fm.jpg

http://images13.fotosik.pl/50/d6a5f885d838ea29m.jpg :D :D :D :D :D