kris19 26.08.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Kris piękny dach , tak jak rozmawialiśmy muszę się wybrać aby podziwiać go w naturze. Ten element z daszkiem od okna ładnie wyszedł :) Też mi się podoba, a z daszkiem to Ty też masz udział w rozwiazaniu tego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 27.08.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 proszę napiszcie gdzie i za ile kupowaliście siatkę i słupki na ogrodzenie Kamila Słupki kupowałem w zeszłym tygodniu po 20zł w Stawexie na Modlińskiej. Wysokość 2m, z dospawanymi kotwami mają 2,2m. Kwadratowe 4x4cm. Natomiast siatkę w Castoramie. Zgrzewana firmy Betafence po 103zł za 15 metrów. Nie jest może rewelacyjna, ale na moje potrzeby w zupełności wystarczy. Zwykłą siatkę ocynkowaną można kupić w cenie od 10zł za metr. Przyzwoita czyli 3mm z oczkiem 6cm kosztuje już 14zł. Pewnie w Stawexie będą mieli taką siatkę. Nie polecam siatki powlekanej pcv. Dziadostwo straszne, rozłazi się w rękach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 27.08.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Dzień dobry wszystkim, Przypominam się trochę bo dawno mnie na forum nie było (aktywnie) .Ale czytam dosyć często . Mam pytanko do tych, którzy pamiętają jeszcze ten etap budowy - chodzi o namiary na geodete, którey szybko zrobi mapke do celów projektowych. I jeszcze pytanko czy robiliście badania geotechniczne i jeśli tak to ile odwiertów. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 27.08.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 W sprawie bramy polecam pana Piotra 608 488 688 Bramy "Wiśniowski" gdzie urzęduje pan Piotr? Niestety nie odbiera telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 27.08.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 proszę napiszcie gdzie i za ile kupowaliście siatkę i słupki na ogrodzenie Kamila Słupki kupowałem w zeszłym tygodniu po 20zł w Stawexie na Modlińskiej. Wysokość 2m, z dospawanymi kotwami mają 2,2m. Kwadratowe 4x4cm. Natomiast siatkę w Castoramie. Zgrzewana firmy Betafence po 103zł za 15 metrów. Nie jest może rewelacyjna, ale na moje potrzeby w zupełności wystarczy. Zwykłą siatkę ocynkowaną można kupić w cenie od 10zł za metr. Przyzwoita czyli 3mm z oczkiem 6cm kosztuje już 14zł. Pewnie w Stawexie będą mieli taką siatkę. Nie polecam siatki powlekanej pcv. Dziadostwo straszne, rozłazi się w rękach. dzięki A nie masz przy okazji namiarów na kogoś do zrobienia tego ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 27.08.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Dzień dobry wszystkim, Przypominam się trochę bo dawno mnie na forum nie było (aktywnie) .Ale czytam dosyć często . Mam pytanko do tych, którzy pamiętają jeszcze ten etap budowy - chodzi o namiary na geodete, którey szybko zrobi mapke do celów projektowych. I jeszcze pytanko czy robiliście badania geotechniczne i jeśli tak to ile odwiertów. Z góry dziękuję i pozdrawiam Poszło na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 27.08.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 grzywczyki drzwi brałam z firmy Dorn, siedzibę mają w Płochocinie, ale sklep również na Bartyckiej 26 zaraz obok Gerdy. Mam je od marca i jestem baaardzo zadowolona. Zrobili wg mojego projektu-nietypowe wymiary i wyszły ładniejsze niż myślałam. Ostatnio przechodziłam i widziałam nowe wzory i co za zdziwienie, kiedy zobaczyłam swój . Miło mi było. Ale wracając do tematu, byli najtańsi: Gerda nie robi z bocznymi doświetlami, Zbigmet, Donimet i kilka innych zaśpiewali mi takie sumy, że mi oko zbielał. dają gwarancję na 2 lata, atesty i do tego bardzo miła obsługa. Acha montaż drzwi trwał 0,5 godziny co też było miłym zaskoczeniem. Polecam y Grzwi Dorn (czyżby jakieś dodatkowe zajęcie Ludwika? he he) są fajne już oglądałam. Wycena i obsługa na Bartyckiej świetna. Pani wie co mówi. Jeszcze jadę do Józefowa do firmy polecanej przez Eugeniusza. A gdzie udać się najlepiej po bramę do garażu? Oczywiście jestem ciekaw Twoich wrażeń co do firmy z Józefowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 27.08.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 dzięki A nie masz przy okazji namiarów na kogoś do zrobienia tego ogrodzenia? Ja będę stawiał sam. Prosta sprawa bo bez podmurówki. Ekipy poszukaj w ogłoszeniach na forum lub jeśli będziesz kupował w Stawexie to może u nich spytaj o namiary na jakąś ekipę. Widziałem również ogłoszenia na Allegro, ale ceny kosmiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 27.08.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 W sprawie bramy polecam pana Piotra 608 488 688 Bramy "Wiśniowski" gdzie urzęduje pan Piotr? Niestety nie odbiera telefonu Wszystko można również załatwić w MINOXIE na Mehoffera, oni z współpracuja z firmą p. PIOTRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 27.08.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Dzień dobry wszystkim, Przypominam się trochę bo dawno mnie na forum nie było (aktywnie) .Ale czytam dosyć często . Mam pytanko do tych, którzy pamiętają jeszcze ten etap budowy - chodzi o namiary na geodete, którey szybko zrobi mapke do celów projektowych. I jeszcze pytanko czy robiliście badania geotechniczne i jeśli tak to ile odwiertów. Z góry dziękuję i pozdrawiam Geodeta - Marcin Wierzchoń 607 156 380 - Pan Kuba Kwerko 601 812 084 Obaj panowie są z firmy MK GEO USŁUGI GEODEZJNE Można powołać się na Krzysztofa z Bieszczadzkiej Do badań geotechnicznych polecam firmę: GEOSERVICE Namiary tutaj: http://www.geoservice.aster.net.pl/kontakt.htm Ja robiłem trzy odwierty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 27.08.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 W sprawie bramy polecam pana Piotra 608 488 688 Bramy "Wiśniowski" gdzie urzęduje pan Piotr? Niestety nie odbiera telefonu Piotr Rutkowski Kierownik Serwisu Bramet.pl ul. Bartycka 175/2 pok.39 00-716 Warszawa 608 488 688 022 423 31 31 022 651 03 86 fax 022 851 69 51 [email protected] http://www.bramet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 27.08.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Kris19 odezwij się do hydraulika bo wspomniał że nie odzywasz się do niego i nie jest pewny czy chcesz żeby u Ciebie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 27.08.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 grzywczyki drzwi brałam z firmy Dorn, siedzibę mają w Płochocinie, ale sklep również na Bartyckiej 26 zaraz obok Gerdy. Mam je od marca i jestem baaardzo zadowolona. Zrobili wg mojego projektu-nietypowe wymiary i wyszły ładniejsze niż myślałam. Ostatnio przechodziłam i widziałam nowe wzory i co za zdziwienie, kiedy zobaczyłam swój . Miło mi było. Ale wracając do tematu, byli najtańsi: Gerda nie robi z bocznymi doświetlami, Zbigmet, Donimet i kilka innych zaśpiewali mi takie sumy, że mi oko zbielał. dają gwarancję na 2 lata, atesty i do tego bardzo miła obsługa. Acha montaż drzwi trwał 0,5 godziny co też było miłym zaskoczeniem. Polecam y Grzwi Dorn (czyżby jakieś dodatkowe zajęcie Ludwika? he he) są fajne już oglądałam. Wycena i obsługa na Bartyckiej świetna. Pani wie co mówi. Jeszcze jadę do Józefowa do firmy polecanej przez Eugeniusza. A gdzie udać się najlepiej po bramę do garażu? Oczywiście jestem ciekaw Twoich wrażeń co do firmy z Józefowa. Po 5 minutach rozmowy i pobycie w warsztacie wiedziałam że oni i nikt inny. Chciałabym mieć wszystkich takich fachowców jak oni. Mam nadzieję że nie będziesz miał mi za złe że wybrałam te same drzwi co TY Jestem tylko ciekawa jakiej szerokości będą Twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambda 27.08.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Drodzy budujący Nie ma nikt do odsprzedania desek do szlunku - jak najdłuższych Jakby co to piszcie,będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 27.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Grzywczyki :), nie mogę mieć nic za złe , cieszę się ze podzielacie moją opinię, Moje mają mieć 160, na tyle zrobiłem otwór, czyli jak oni mówili ich standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 27.08.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Grzywczyki :), nie mogę mieć nic za złe , cieszę się ze podzielacie moją opinię, Moje mają mieć 160, na tyle zrobiłem otwór, czyli jak oni mówili ich standard. To Twoje będą akurat. My możemy powiększyć otwór ze 140 na 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 27.08.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Mają coś w sobie :), po powiększeniu chyba będą miały lepsze proporcje, i dla innych http://images20.fotosik.pl/278/0ac469fb8b755bc4m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 27.08.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 (...) drzwi brałam z firmy Dorn (...) gg pokażcie te Swoje drzwi z Dorn'a jeśli to możliwe... Grzywczyki - zdecydowaliście się na drzwi a z Józefowa? Eugeniusz - co to za firma? Możesz już pokazać drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 27.08.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Szukam namiarów na firmę która podstawi mi kontener na śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 28.08.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 witamposzukuje ekipy do tynków gipsowych- agregat, gdzieś na 15, 20 września Bardzo porsze o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts