enickman 28.08.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 czy ktoś kto buduje w Jabłonnie (na razie czekam aż mi pozwolą)może się pojawiać w Waszej grupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 28.08.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 (...) drzwi brałam z firmy Dorn (...) gg pokażcie te Swoje drzwi z Dorn'a jeśli to możliwe... Grzywczyki - zdecydowaliście się na drzwi a z Józefowa? Eugeniusz - co to za firma? Możesz już pokazać drzwi? Zamówione takie jak wyżej pokazał Eugeniusz (5500). Dodatkowo wzięliśmy drzwi do garażu za 2400. Wszystko ceny z montażem. Będziemy zamawiali też drzwi wewnętrzne 1600 zł sztuka a Pan zrobi takie jakie sobie tylko wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 28.08.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Zamówione takie jak wyżej pokazał Eugeniusz (5500). Dodatkowo wzięliśmy drzwi do garażu za 2400. Wszystko ceny z montażem. Będziemy zamawiali też drzwi wewnętrzne 1600 zł sztuka a Pan zrobi takie jakie sobie tylko wymyślimy to już się barykadujecie? a dom macie ogrodzony? pytam bo chciałem Was ew. prosić o pozwolenie na wtargnięcie na budowę z moim kierownikiem budowy coby mi powiedział co sądzi o dziele Waszej ekipy od stanu surowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 28.08.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Wiatam, Czy ktoś ma godną polecenia ekipę do krycia dachu?. Niestety chyba muszę zrezygnować ze swojej po zrobieniu więźby. Co prawda jakość wykonania i cena ok. ale tempo prac nie na moje nerwy...... Będę wdzięczny za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 28.08.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Zamówione takie jak wyżej pokazał Eugeniusz (5500). Dodatkowo wzięliśmy drzwi do garażu za 2400. Wszystko ceny z montażem. Będziemy zamawiali też drzwi wewnętrzne 1600 zł sztuka a Pan zrobi takie jakie sobie tylko wymyślimy to już się barykadujecie? a dom macie ogrodzony? pytam bo chciałem Was ew. prosić o pozwolenie na wtargnięcie na budowę z moim kierownikiem budowy coby mi powiedział co sądzi o dziele Waszej ekipy od stanu surowego jak się okazuje chętnych do zrobienia ogrodzenia w postaci siatki na podmurówce najtrudniej znależć. Zamówiliśmy już drzwi jutro zamówimy okna i działamy dalej. Na budowę jak najbardziej zapraszam. Tylko daj wcześniej znać co by Cię panowie od dachu nie pogonili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekg 28.08.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Kochani forumowisze, Pisze juz kolejnego posta. Zamierzam budowac na Białołęce w przyszłym roku. Jestem na etapie projektu i składania dokumentów do pozwolenia. Może znacie namiary na dobrego kierownika budowy i ekipę budowlaną do stanu surowego? Buduję z porothermu. Bardzo was prosze o jakąś podpowiedz na prv bo już tracę nadzieję, że znajdę kogoś porządnego do zbudowania domu. Wszystkich którzy dadzą kontakt będę całował po rękach. pzdr, Bob Budowniczy [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 28.08.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Eugeniuszjaką wybrałeś bramę do naszych drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 28.08.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Mam pytanko: Czy współpracował ktoś z Was z Panem Leszkiem Żakiem przy kryciu dachówką swojego dachu bądź widział jego robotę?? Z góry dzięki za każdą podpowiedź... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 29.08.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Kochani forumowisze, Pisze juz kolejnego posta. Zamierzam budowac na Białołęce w przyszłym roku. Jestem na etapie projektu i składania dokumentów do pozwolenia. Może znacie namiary na dobrego kierownika budowy i ekipę budowlaną do stanu surowego? Buduję z porothermu. Bardzo was prosze o jakąś podpowiedz na prv bo już tracę nadzieję, że znajdę kogoś porządnego do zbudowania domu. Wszystkich którzy dadzą kontakt będę całował po rękach. pzdr, Bob Budowniczy [email protected] Poleciało kilka namiarów na email Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 29.08.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 czy ktoś kto buduje w Jabłonnie (na razie czekam aż mi pozwolą) może się pojawiać w Waszej grupie? Śmiało, witamy sąsiada zza miedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 29.08.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Szukam namiarów na firmę która podstawi mi kontener na śmieci Macie jakiś pomysł ????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 29.08.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 (...) drzwi brałam z firmy Dorn (...) gg pokażcie te Swoje drzwi z Dorn'a jeśli to możliwe... Grzywczyki - zdecydowaliście się na drzwi a z Józefowa? Eugeniusz - co to za firma? Możesz już pokazać drzwi? jeśli chcesz to oczywiście ale tylko w naturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 29.08.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Szukam namiarów na firmę która podstawi mi kontener na śmieci Macie jakiś pomysł ????????????????? Kilka adresów. Podzwoń, popytaj sie o ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 29.08.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Pilnie potrzebuje elektryka do instalacji wewnetrznej najlepiej co by ja zrobił jeszcze we wrześniu - help bo mi tynkarz ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 29.08.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Kochani forumowisze, Pisze juz kolejnego posta. Zamierzam budowac na Białołęce w przyszłym roku. Jestem na etapie projektu i składania dokumentów do pozwolenia. Może znacie namiary na dobrego kierownika budowy i ekipę budowlaną do stanu surowego? Buduję z porothermu. Bardzo was prosze o jakąś podpowiedz na prv bo już tracę nadzieję, że znajdę kogoś porządnego do zbudowania domu. Wszystkich którzy dadzą kontakt będę całował po rękach. pzdr, Bob Budowniczy [email protected] Polecałem wcześniej i polecam nadal. Murarz Marek Leszczyński tel:691 938 672. Właśnie fartownie udało się go namówić, żeby ogrodzenie z klinkieru nam wymurował. Terminy ma już na następny rok, a cenowo jest umiarkowany. Jego pracę można obejrzeć u nas na działce(nasz dom jest jego autorstwa). Już pod koniec tygodnia będzie widać coś z klinkieru. Na razie stoją słupki na podmurówce i fundamenty pod klinkier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 29.08.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Dla wszystkich zainteresowanych montaż drzwi z Dormetu odbędzie się u mnie 19 września więc zapraszam na oglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 29.08.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Szukam namiarów na firmę która podstawi mi kontener na śmieci Kris gdzieś widziałem dyskusje którejś z grup, zobacz: chotomów, nieporet lub marki. Sorki nie mam czasu szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 29.08.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Eugeniusz jaką wybrałeś bramę do naszych drzwi? NIestety jeszce nie wybrałem, napewno potrzebuje segmentową, także nie wiem czy oni robią, mam czas i szukanie zrzuciłem na jesień. A wy macie zwykła uchylną czy jakąś inną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 29.08.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Dla wszystkich zainteresowanych montaż drzwi z Dormetu odbędzie się u mnie 19 września więc zapraszam na oglądanie Nawet nie pytaj, napewno będę , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 30.08.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Eugeniusz jaką wybrałeś bramę do naszych drzwi? NIestety jeszce nie wybrałem, napewno potrzebuje segmentową, także nie wiem czy oni robią, mam czas i szukanie zrzuciłem na jesień. A wy macie zwykła uchylną czy jakąś inną?? Też segmentową ale nie będę miała zbytniego wyboru bo drzwi pochłonęły za dużo pieniędzy. Myślałam o WIśniewskim ale drogo straszliwie. Pozostaje norhmstal w podstawowej wersji za jakieś 3500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts