Kiełek 06.09.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 No i u mnie powoli się zaczyna... Na dobry początek szukam gruzu do wysypania drogi. Macie może jakieś namiary na kogoś?? P.S.Zazwyczaj wszyscy szukają ziemi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 06.09.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Szukam usług MINIKOPARKĄ w dobrej cenie. Czy Ktoś z Was może coś wie na ten temat ?? Dziekuje i pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 06.09.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Pozostało nam kilka rolek PAPY podkładowej na Welonie Szklanym P/64/1200. Papa firmy ICOPAL. 15m2 w jednej rolce. Może ktos z Was jest zainteresowany zakupem , dobra cena . Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 06.09.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Oddam kilkadziesiąt stępli po 2 zł sztuka i trochę desek do szalowania - cena - jakaś symboliczna na dobrą flaszkę Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 07.09.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 witam wszystkich szukam kogoś sensownego do KartonGipsów na poddaszu oraz kogoś do podbitkichętnie posłucham również opini o brukarzach: kogo braliście do układania i gdzie najkorzystaniej kupować kostkę? będę wdzięczny za namiarypozdrawiam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śpioch 07.09.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Mogę polecić elektryka. Na razie położył kable i 230V właczy po tynkach ale wszyscy wykonawcy którzy przychodzą chwalą jego robotę. Instalatora cw-zw-co mam "na obiekcie", na razie jest OK ale z czystym sumieniem będe mógł go ploecić po większym zaawansowaniu prac. Natomiast zrezygnował mi tynkarz - na 2 tygodnie przed planowanym tynkowaniem. Czy znacie godną polecenia ekipę robiącą tynki z piasku wapna i cementu (nie z worków ani z agregatu)? Może którejś ekipie akurat wypadła robota z kolejki i szukają zajęcia na prawie "od zaraz"? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 08.09.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 hej, podbijam i dodaje cos nowego dodaje: -odżelaziacz z automatyczną głowicą, używany dwa lata ... co dla tego typu sprzętu nie jest dużym obciążeniem http://images28.fotosik.pl/77/a6a5fe46b5d9be1a.jpg dalej do sprzedania: - beton komorkowy (H+H) 24 - beton komorkowy (H+H) 12 - silke E12 jedna palete lokalizacja w gm. nieporet tuz przy granicy z bialoleka szczegoly bezposrednio telefonicznie 602 230 559 pozdrawiam, p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 08.09.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Baardzo szybkie pytanie - ile kosztuje najtańszy beton z gruszki?? Może będę musiał wylać nieco na zjazd z drogi, żeby mi się ciężarówki z ziemią mogły dojechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 08.09.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 witam wszystkich szukam kogoś sensownego do KartonGipsów na poddaszu oraz kogoś do podbitki chętnie posłucham również opini o brukarzach: kogo braliście do układania i gdzie najkorzystaniej kupować kostkę? będę wdzięczny za namiary pozdrawiam [/b] http://licencja.rigips.pl/wykonawcy,mapa.xml?woj=06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 09.09.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 No i kolejne pytanie lamera.Na działce leży sobie humus tak jak powinien. Ale muszę nawieźć sporo ziemi na większą część działki. Ziemia jak to ziemia - nie zawsze wiadomo jaka będzie, natomiast wiadomo, że nie będzie to humus.Więc pytanie - czy nie lepiej wcześniej zdjąć humus z tej części działki, gdzie będzie nawożona ziemia?? Bo niby skąd ja później wezmę taki fajny humus?? Z góry dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 09.09.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Sprzedam grzejnik Purmo V11 600x600, cena do negocjacji. Nowy, prosto z hurtowni. A dlaczego chcę sprzedać, nie pytajcie, , ale czasem pomyłki drogo nas kosztują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 09.09.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Paweł i Renia przepraszam że odwiedziłem waszą działeczke pod nieobecnośc, ale tak się umówiłem z Panem Janem, muszę i chciałbym przyznać że ładnie to wyglada z zewnątrz :) , środka nie śmiałem odwiedzać bez waszej wiedzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 09.09.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 No i kolejne pytanie lamera. Na działce leży sobie humus tak jak powinien. Ale muszę nawieźć sporo ziemi na większą część działki. Ziemia jak to ziemia - nie zawsze wiadomo jaka będzie, natomiast wiadomo, że nie będzie to humus. Więc pytanie - czy nie lepiej wcześniej zdjąć humus z tej części działki, gdzie będzie nawożona ziemia?? Bo niby skąd ja później wezmę taki fajny humus?? Z góry dzięki za odpowiedź! Sam sobie moim zdaniem odpowiedziałeś na swoje pytanie. Jeśli więc nie masz pewności co do jakości naworzonej "ziemi", a humus na Twojej działce jest rzeczywiście tak fajny jak piszesz, to niechybnie powinieneś: 1. zhałdować swój humus 2. nawieźć nowy towar 3. rozplantować nowonawiezioną ziemię 4. rozplantować zhałdowany humus Jednak radzę Ci żebyś humus zhałdował w miejsce, w którym nie będzie Ci przeszkadzał i punkt 4 wykonał dopiero po wybudowaniu stanu surowego. Będziesz wtedy wiedział co, ile i gdzie należy podsypać. Pozdrawiam, i życzę miłych prac ziemnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 10.09.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 uwaga, uwaga sprzedam pozostałość H+H 2 palety 24 po 10 zł Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_n 10.09.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Witam jestem tutaj nowa i zupełnie zielona w temacie . Jak dobrze pójdzie w przyszłym roku na wiosnę czeka nas budowa (okolice dalekiej Białołęki) . W związku z tym prośba do doświadczonych, którzy już przebyli (albo są w trakcie ) tę drogę o namiary na sprawdzonych i godnych polecenia: kierownika budowy; ekipę - razem lub osobno - fundamenty, ściany, dach; kogoś od ogrodzenia; pana co ma koparkę umie się nią posługiwać i przy okazji potrafi przesadzić kilka drzewek (samosiejki-ale jakie piękne!); tynkarzy; gipsiarzy; speców od instalacji-gaz, elektryka etc. I wszystko inne co wyda Wam sie godne polecenia i może się przydać, a o czym być może jeszcze nie mam pojęcia. A macie może jakiś patent w jaki sposób -niedrogo- załatwić ziemię (duża różnica poziomów terenu) z transportem? Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 11.09.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 teraz ziemi chyba sypać nie będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_n 11.09.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 nie, zbieram patenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 12.09.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 nie, zbieram patenty do tego czasu gdy będziesz rzeczywiście potrzebowała większości z nich to: - ziemię wykupią - ekipy wyjadą - inne zdążą wrócić - PIS wybuduje nam 3 mln mieszkań i nikt nie będzie chciał mieszkać w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 12.09.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 witam wszystkich po dłuższej nieobecności, Mam wreszcie pozwolenie na budowę, co prawda z 1,5 miesięcznym opóźnieniem, ale jest. Może na ekipę (fundamenty) i hydraulika ktoś ma namiar.Pozdr.. wszystkich Mar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 12.09.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 nie, zbieram patenty do tego czasu gdy będziesz rzeczywiście potrzebowała większości z nich to: - ziemię wykupią - ekipy wyjadą - inne zdążą wrócić - PIS wybuduje nam 3 mln mieszkań i nikt nie będzie chciał mieszkać w domu Dobre, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts