RenatkaPetronek 03.10.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Zostało mi 11 paczek wełny isover uni-mata 18 cm grubej (w paczce 5,7 m kw) i 1 paczka wełny isoer uni-mata 5 cm(19,2 m kw w paczce). Paczki są nienaruszone. Odbiór natychmiastowy z miejsca budowy. Cena do uzgodnienia.http://img46.imageshack.us/img46/3883/wenatd7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phypnosis 03.10.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 po wiekach oczekiwania dostaliśmy pozwolenie na budowę ! czy ktoś może mi polecić dobrego hydraulika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swan 03.10.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 wylewki po 11pln/m2 i są super Dziękuję pawel i renia. To ja się uśmiecham o namiar, bardzo sie uśmiecham.. ;) Nie wiecie jak kształuje się cena łacznie z materiałami? To ja bym też poprosiła o namiar na te wylewki. Jeszcze nieprędko nam będą lać (dopiero stropy kładą), ale przyda się na pewno. Swan (spod stropu garażu na razie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 04.10.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 po wiekach oczekiwania dostaliśmy pozwolenie na budowę ! czy ktoś może mi polecić dobrego hydraulika? GRATULACJE! Hydraulik? A co wy dom z rurek budujecie? Sprawdzony przez kilka osób z tego forum Pan Andrzej 502 358 661. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 04.10.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Pilnie odkupię stemple budowlane o długości ok 3m. Potrzebuję 80 szt.Czy ktoś z was ma do sprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilczur 04.10.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Pilnie odkupię stemple budowlane o długości ok 3m. Potrzebuję 80 szt. Czy ktoś z was ma do sprzedania? Ja mam 3 metrowe w Dziekanowie Polskim cena 4 zł szt. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 04.10.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Pilnie odkupię stemple budowlane o długości ok 3m. Potrzebuję 80 szt. Czy ktoś z was ma do sprzedania? Ja mam 3 metrowe w Dziekanowie Polskim cena 4 zł szt. pozdrawiam Jeśli nie znajdę bliżej to się do ciebie odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phypnosis 04.10.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 po wiekach oczekiwania dostaliśmy pozwolenie na budowę ! czy ktoś może mi polecić dobrego hydraulika? GRATULACJE! Hydraulik? A co wy dom z rurek budujecie? Sprawdzony przez kilka osób z tego forum Pan Andrzej 502 358 661. Dom z rurek? To byłby napewno innowacyjny pomysł Chcielibyśmy skonsultować wcześniej kilka spraw do tego potrzebny nam projekt przyłącza itd itd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 04.10.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 po wiekach oczekiwania dostaliśmy pozwolenie na budowę ! czy ktoś może mi polecić dobrego hydraulika? GRATULACJE! Hydraulik? A co wy dom z rurek budujecie? Sprawdzony przez kilka osób z tego forum Pan Andrzej 502 358 661. Dom z rurek? To byłby napewno innowacyjny pomysł Chcielibyśmy skonsultować wcześniej kilka spraw do tego potrzebny nam projekt przyłącza itd itd ... Gorąco polecam 1. Obsługa geodezyjna całej budowy Usługi Geodezyjne i Kartograficzne Marcin Wierzchoń, Jakub Kwerko Wykonujemy: Mapy do celów projektowych Uzgodnienia ZUD Tyczenie i inwentaryzacje powykonawcze urządzeń podziemnych i budynków - Marcin Wierzchoń 607 156 380 - Pan Kuba Kwerko 601 812 084 2. Panowie posiadają bardzo dobry kontakt z firmą STD Nasiłowski Firma specjalizuje się w realizacji robót budowlanych w zakresie zewnętrznych sieci gazowych, wodociągowych, kanalizacyjnych, instalacji wewnętrznych sanitarnych i gazowych oraz robót brukarskich w pełnym zakresie. 3. Projekty instalacji wykonuje dla firmy STD Nasiłowski p. Maciej Chrestowski 602 720 088 Skorzystanie z ww. usług geodezyjnych, projektowych i wykonawczych pozwoliło mi na znaczną oszczędność czasu i pieniędzy Proszę się powołać na Krzysztof z ul. Bieszczadzkiej na Białołęce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 05.10.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 2. Panowie posiadają bardzo dobry kontakt z firmą STD Nasiłowski Firma specjalizuje się w realizacji robót budowlanych w zakresie zewnętrznych sieci gazowych, wodociągowych, kanalizacyjnych, instalacji wewnętrznych sanitarnych i gazowych oraz robót brukarskich w pełnym zakresie. Potwierdzam. Również polecam firmę STD Nasiłowski. Wykonali u mnie rzeczy, których nie było w moich planach i teoretycznie były niewykonalne . Szybko i profesjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 05.10.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Zostało mi trochę pustaków i cegieł: - porotherm 24 P+W 47 sztuk- porotherm 11,5 P+W 80 sztuk- cegła pełna kl15 300 sztuk Jeżeli ktoś potrzebuje zapraszam, cena do uzgodnienia, transport po stronie kupującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petr_151 05.10.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witam, poszukuje kontakow na ekipe do ocieplenia styropianem i polozenia tynku. Facet z ktorym sie umawialem regularnie przeklada terminy na pozniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 05.10.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 A ja mam pytanie, ile płacicie aktualnie (robocizna) za położenie płytki klinkierowej na zewnątrz domu? Jak ogólnie kształtują sie ceny wykładania płytkami (klinkier/terakota/glazura)? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam. ___________________________________ Inwestor opuszczony przez wykonawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia Z10 06.10.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Przyłączam się do pytania Zyguli. Część elewacji zamierzamy obłożyć płytkami. Interesuje mnie cena i namiar na sprawdzonego wykonawcę. Będę wdzięczna za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 06.10.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 szukam bramy garażowej i drzwi zewnętrznych, polećcie jakichś dobrych sprzedawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atacama 06.10.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Na razie jestem na etapie projektu domu i rozważam wykonanie podpiwniczenia. Czy ktoś posiada informacje jak wygląda kwestia poziomu wód gruntowych w mojej okolicy tzn. Choszczówka, okolice Mehoffera/Brzezińska? Czy ktoś może już wybudował dom z piwnicą, jeśli tak to jakiej głębokości. PS. Jeśli ten temat był już poruszony na forum, proszę o link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia Z10 06.10.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Kasiu_de, my braliśmy pod uwagę Hormann-a, Normstahl (niemieckie) i Wiśniowskiego i zdecydowalismy się ostatecznie na Normstahl'a, gdyż nie trzeba było czekać tak długo jak na Hormanna, a jakosć w sumie ta sama. Wybraliśmy segmentową, kasetony, imitacja drewna mahoniowego. Sprzedawca solidny, serwis na każde zawołanie. Drzwi zewnetrzne - Gerda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petr_151 07.10.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 My mamy zamontowana brame segmentowa Hormann-a i drzwi Gerda GWX20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 07.10.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Na razie jestem na etapie projektu domu i rozważam wykonanie podpiwniczenia. Czy ktoś posiada informacje jak wygląda kwestia poziomu wód gruntowych w mojej okolicy tzn. Choszczówka, okolice Mehoffera/Brzezińska? Czy ktoś może już wybudował dom z piwnicą, jeśli tak to jakiej głębokości. PS. Jeśli ten temat był już poruszony na forum, proszę o link Niestety lub stety musisz wykonać badanie gruntu, w kązdym rejonie moze być inaczej, poza tym popatrz na domy sasiadów czy mają. Ja zrobiłem podpiwniczenie ale robiłem badanie i sąsiedzi mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 07.10.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 (...) drzwi brałam z firmy Dorn (...) gg pokażcie te Swoje drzwi z Dorn'a jeśli to możliwe... Grzywczyki - zdecydowaliście się na drzwi a z Józefowa? Eugeniusz - co to za firma? Możesz już pokazać drzwi? Zamówione takie jak wyżej pokazał Eugeniusz (5500). Dodatkowo wzięliśmy drzwi do garażu za 2400. Wszystko ceny z montażem. Będziemy zamawiali też drzwi wewnętrzne 1600 zł sztuka a Pan zrobi takie jakie sobie tylko wymyślimy Zapytanie jak z montażem i jak wyszło z ekipą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts