daniel borowski 10.10.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 moreti ja zaplacilem 1600zl za rury+robocine troche drobawo ci wyliczyl a zostalo komus desek bo potrzebuje z metr sorki grzywczyki to bylo do moreti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 10.10.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 grzywczyki ja zaplacilem 1600zl za rury+robocine troche drobawo ci wyliczyl a zostalo komus desek bo potrzebuje z metr kurcze ale za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 10.10.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 jeżeli ktoś chce obejrzeć moje drzwi zewnętrzne to jestem na budowie w czwartek między 16.30 a 17 i w sobotę ale jeszcze nie wiem o której bo będzie hydraulik (napiszę w piątek) moja budowa jest na Zdziarskiej przy Białołeckiej wjazd utwardzoną drogą z charakterystycznym słupem na środku. Jak ktoś wie gdzie jest domek moni (dawno nie widzianej na forum) to właśnie za jej działką Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 12.10.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 jeżeli ktoś chce obejrzeć moje drzwi zewnętrzne to jestem na budowie w czwartek między 16.30 a 17 i w sobotę ale jeszcze nie wiem o której bo będzie hydraulik (napiszę w piątek) moja budowa jest na Zdziarskiej przy Białołeckiej wjazd utwardzoną drogą z charakterystycznym słupem na środku. Jak ktoś wie gdzie jest domek moni (dawno nie widzianej na forum) to właśnie za jej działką Kamila Czekam na informacje, może tel, gdyby był problem z trafieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 12.10.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Witam! Chciałbym się pochwalić swoimi postępami... Przedstawiam oto świeżutki kominek zewnętrzny. Raz próbowany (dym z komina leci )) http://img502.imageshack.us/img502/3102/komth6.th.jpg Poza tym jutro wchodzą elektrycy, a następnie tynkarze... Do następnego... Jak byście mogli poprawić zdjęcie nie można otworzyć aby podziwiać wasz kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 12.10.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 jeżeli ktoś chce obejrzeć moje drzwi zewnętrzne to jestem na budowie w czwartek między 16.30 a 17 i w sobotę ale jeszcze nie wiem o której bo będzie hydraulik (napiszę w piątek) moja budowa jest na Zdziarskiej przy Białołeckiej wjazd utwardzoną drogą z charakterystycznym słupem na środku. Jak ktoś wie gdzie jest domek moni (dawno nie widzianej na forum) to właśnie za jej działką Kamila Czekam na informacje, może tel, gdyby był problem z trafieniem od około 11 będzie mój mąż i hydraulicy myslę że 2 godziny na pewno posiedzi gdyby ktoś jeszcze był zainteresowany a nie mógł trafić tel 509 449 926 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 12.10.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 13.10.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 jeżeli ktoś chce obejrzeć moje drzwi zewnętrzne to jestem na budowie w czwartek między 16.30 a 17 i w sobotę ale jeszcze nie wiem o której bo będzie hydraulik (napiszę w piątek) moja budowa jest na Zdziarskiej przy Białołeckiej wjazd utwardzoną drogą z charakterystycznym słupem na środku. Jak ktoś wie gdzie jest domek moni (dawno nie widzianej na forum) to właśnie za jej działką Kamila Czekam na informacje, może tel, gdyby był problem z trafieniem od około 11 będzie mój mąż i hydraulicy myslę że 2 godziny na pewno posiedzi gdyby ktoś jeszcze był zainteresowany a nie mógł trafić tel 509 449 926 Dziękuję, miałem okazję zobaczyć je w realu :), przekonałem się że warto je zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 14.10.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Może Wiecie ile może chcieć fachowiec za - zbudowanie ścianki z Karton Gipsu, - wykączenie ścian gipsem na gładko - i ile może kosztować przyklejenie płyty do zwykłej ściany (bez stelażu ) z zaszpachlowaniem spoin - sufit podwieszany I tak w ogóle wszystko co związane z KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 14.10.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Witaj kris19 ja też jeszcze nie wiem... jak coś dostaniesz na priv, to podeślij please... a goście od ocieplania poddasza nie pociągną Ci KG? Ja mam nadzieje, że znajde takich ktorzy to zrobią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 14.10.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Witaj kris19 ja też jeszcze nie wiem... jak coś dostaniesz na priv, to podeślij please... a goście od ocieplania poddasza nie pociągną Ci KG? Ja mam nadzieje, że znajde takich ktorzy to zrobią... Pociagną i własnie dlatego muszę wiedzieć jak z nimi rozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 15.10.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 A ja przy okazji kominka mam prośbe: może macie jakieś namiary na drewno do kominka, bo niestety firma, która miała się kompleksowo zająć podłaczeniem gazu dała ciała i czeka nas grzanie w kominku jeszcze przed długi czas Polecam pana z Osrtódzkiej 139, firma Selma. Duży wybór jest również na Płochocińskiej 35, firma Hosta. Sporo aukcji jest również na: Allegro Osobiście brałem już dwa razy od tego pana. Teraz będę właśnie zamawiał ścinki w workach na rozpałkę. Idealna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxion 15.10.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witam przyszlych Sasiadow z okolic Białołęki i nie tylko,Chetnie odsprzedam: - 400 stempli dl. 3m i powyzej - 3.50 zl/szt - K-3 (dzialowka) ok. 3 palet cegly - 2 zl/szt- Pustak 24 Klimaton MerklZiegel (konstrukcyjny) 6zl/szt BARDZO DUZO!! Kantowki na wiezbe. Impregnowana. Rozne wymiary. Cena do uzgodnienia w zaleznosci od ilosci zadeklarowanego zakupu - 300-400zl/m3 Wszystko w Super stanie. Prosze o kontakt! 0-500-588-711 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 15.10.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 WitamPoszukuję ekipy wykonującej tynki cementowo - wapienne agregatem.Jeżeli macie jakieś sprawdzone namiary to podeślijcie na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 15.10.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witam Poszukuję ekipy wykonującej tynki cementowo - wapienne agregatem. Jeżeli macie jakieś sprawdzone namiary to podeślijcie na PW. poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabiraf 16.10.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Witam szanownych forumowiczow:-)), Od kilku tygodni czytam z zainteresowaniem wasze posty i postanowilem sie przylaczyc do grupy. Mam dzialke przy ul. Echa Lesne jestem na etapie decyzji o WZ czekam juz niestety ponad 7 miesiecy:-( "Podobno" sa problemy z dostepem do drogi publicznej w poniedzialek ide do burmistrza. Mam nadzieje ze to cos pomoze:-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 16.10.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 A ja przy okazji kominka mam prośbe: może macie jakieś namiary na drewno do kominka, bo niestety firma, która miała się kompleksowo zająć podłaczeniem gazu dała ciała i czeka nas grzanie w kominku jeszcze przed długi czas Polecam pana z Osrtódzkiej 139, firma Selma. Duży wybór jest również na Płochocińskiej 35, firma Hosta. Sporo aukcji jest również na: Allegro Osobiście brałem już dwa razy od tego pana. Teraz będę właśnie zamawiał ścinki w workach na rozpałkę. Idealna sprawa. Broncio, wielkie dzięki. Znów nasze kochane Allegro, nie pomyślałam. O Ostródzkiej słyszałam, ale my nie mamy czasu na jeżdzenie, a domek mieszkamy na Tarchominie. Zamówienie na Allegro mi bardziej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwiatuszek75 17.10.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Chciałam się przywitac:-)))) Mam nadzieję,że już niedługo-planowo koniec kwietnia zamieszkamy na zielonej białołece,przy ul. Olesin Jak na razie schnie płyta fundamentowa,ogród sie równa,ogrodzenie powoli sie robi a domek ma sie montować na poczatku grudnia,bądź stycznia, bo my niestety nie jestesmy tak twardzi jak Wy i zdecydowaliśmy sie na dom z prefabrykatów systemem niemieckim ,więc nie wiem czy mogę się do Was wkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 17.10.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Chciałam się przywitac:-)))) Mam nadzieję,że już niedługo-planowo koniec kwietnia zamieszkamy na zielonej białołece,przy ul. Olesin Jak na razie schnie płyta fundamentowa,ogród sie równa,ogrodzenie powoli sie robi a domek ma sie montować na poczatku grudnia,bądź stycznia, bo my niestety nie jestesmy tak twardzi jak Wy i zdecydowaliśmy sie na dom z prefabrykatów systemem niemieckim ,więc nie wiem czy mogę się do Was wkręcić A wkręcaj się wkręcaj , jak budujesz coś i jak byś nie budowała zawsze miło w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabiraf 18.10.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witam, Czy ktos sie moze wybiera na spotkanie??? http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36264&w=70588763 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts