gg 22.10.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Kwiatuszku, czy to ta budowa u wylotu nazsej Calineczki? Jeżeli tak, to witamy Sąsiadkę! Właśnie się zastanawialiśmy co tak budowa stanęła - płyta leży i co? Skoro macie płytę to pewnie był problem z torfem - dużo musieliście wykopać? Swan Dokładnie tak:-))))torfu wybralismy na jakieś 2,5 do 3 metra czyli super ,potem mielismy "mały" problem z wykonawcą,ale teraz wszytsko jest na dobrej drodze i czekamy na przyjazd naszego domku wykonawca stwierdził,że jest on niestandartowy-rzeczywiscie,według indywidualnego projektu a nie szablonu z fabryki i dlatego się dłużej "robi".W każdym razie mamy zamiar od stycznia ruszyć z kopyta,bo czekamy na kolejnego małego lokatora i musimy sie koniecznie wprowadzic przd majem pozdrawiam Witaj sąsiadko, a my mamy domek (jeszcze nie do końca gotowy) uliczkę niżej w stronę Mańkowskiej. Gratuluję "małego lokatora", mój maluszek będzie miał więcej kolegów i koleżanek do zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.10.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Witajcie Mam pytanko Czy ktoś ma namiary na sprawdzoną ekipę do oceiplenia budynku z zewnątrz i czy wiecie jakie są mniej więcej stawki?????? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 22.10.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Moze komuś pozostało, odkupię krokwie 8/18 o długości 2x4m i 3x3m ja coś mam ale muszę zmierzyć bo nie pamiętam jakie Zadzwonię wieczorkiem :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaIAdam 22.10.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Witajcie Mam pytanko Czy ktoś ma namiary na sprawdzoną ekipę do oceiplenia budynku z zewnątrz i czy wiecie jakie są mniej więcej stawki?????? Pozdrawiam U nas właśnie trwa ocieplanie. Ustaliliśmy na 40 pln/m2 Inna ekipa chciała robić za 50 Nie jestem do końca zadowolona z ekipy. Robią niby dobrze ale jakoś nie mogę się z nimi dogadać. Widzę, że żałują że nie powiedzieli więcej, bo schodzi im się dłużej niż planowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 23.10.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Witajcie Mam pytanko Czy ktoś ma namiary na sprawdzoną ekipę do oceiplenia budynku z zewnątrz i czy wiecie jakie są mniej więcej stawki?????? Pozdrawiam Ja mam, godną polecenia. Robili u mnie i jestem bardzo zadowolona. Solidni i uczciwi-co się teraz rzadko zdarza. Ja płaciłam w wakacje 95zł za metr z materiałem. Nie chceili bez-to jedyny minus. Jeśli jesteś zainteresowana, daj znać to wyślę namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 23.10.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 JEŚLI KTOŚ SZUKA OBECNIE ARMATURY DO ŁAZIENKI TO POLECAMY p.Krzyśka 0510-664-587 daje naprawde niezłe rabaty np. 25% http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3258672 pozdro..... namiar od Pawła Balcerzaka i jeśli planujecie na podłoge GRES POLEROWANY LUB MAT prod.CHIŃSKIEJ w BARDZO DOBREJ CENIE np.50pln/m2 to też niedługo podeśle namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.10.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Witajcie Mam pytanko Czy ktoś ma namiary na sprawdzoną ekipę do oceiplenia budynku z zewnątrz i czy wiecie jakie są mniej więcej stawki?????? Pozdrawiam Ja mam, godną polecenia. Robili u mnie i jestem bardzo zadowolona. Solidni i uczciwi-co się teraz rzadko zdarza. Ja płaciłam w wakacje 95zł za metr z materiałem. Nie chceili bez-to jedyny minus. Jeśli jesteś zainteresowana, daj znać to wyślę namiary na priv. Poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxion 23.10.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Moge polecic do wykonania stanu surowego p. Sylwka Galazke + jego ekipe murarska. Wlasnie skonczyli u nas surowke:) I sa do wziecia:) Wspolpraca ukladala sie bardzo dobrze, duza pomoc w zalatwianiu materialow itp. TERMINY DOTRZYMANE!!! BRAWO!!! podaje tel. bezp. 0-502136396 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel borowski 23.10.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 potrzebuje stempli okolo 100szt jak by ktos mial juz wolne to porsze o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swan 23.10.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Jeżeli jest ktoś zainteresowany piaskiem zasypowym, lub na wyrównanie terenu za rozsądną cenę służę namiarem. Wożą wywrotkami 4 osiowymi. Eugeniusz, ja też poproszę o ten piasek. Wylali nam tarasy - różnica poziomów jest taka, że mogę sobie z nich skakać do ogródka na bungee... trzeba będzie podsypać. pzdr Swan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swan 23.10.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Kwiatuszku, Danielu!SOrki za opóżnienie, ale starsza latorośl właśnie odkryła że komputer to fajna zabawka jest, więc mam ograniczony dostęp - tylko w godzinach nocnych ;-( Ostatnia budowa po prawej stronie Calineczki jadąc od Ruskowego. Bliźniak z Ytonga. Walczyliśmy przez dwa miesiące z torfem i wodą (w końcu pomogły igłofiltry), więc budowa trochę mało zaawansowana, ale szef ekipy obiecuje, że jeżeli nie zamarzną to zadaszą jeszcze w tym roku. Swan w ktorym miejscu masz dzialke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 24.10.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 napiszcie mi proszę ,czy cena 20 zł za m2 dachu (robocizna) to duzo czy mało?? jest w to wszystko wliczone, poza rynnami bo facet ich nie robi. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 24.10.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Jeżeli jest ktoś zainteresowany piaskiem zasypowym, lub na wyrównanie terenu za rozsądną cenę służę namiarem. Wożą wywrotkami 4 osiowymi. Eugeniusz, ja też poproszę o ten piasek. Wylali nam tarasy - różnica poziomów jest taka, że mogę sobie z nich skakać do ogródka na bungee... trzeba będzie podsypać. pzdr Swan Poszło na prv :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vandersar 25.10.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Oferujemy glinkę sypką zmieszaną z piaskiem bądż z ziemią na zasypanie nierówności, podniesienie terenu itp. w nieograniczonej ilości. Czasem posiadamy podsyp (zasypanie i obsypanie fundamentów) ziemię mieszaną,piach,gruz Proszę dzwonić dowiadywać się. Realizujemy każde zamówienie. Duże 4-ro osiowe wywrotki (ok. 30t) Bardzo, bardzo dobre ceny Warszawa i okolice. 790 292 242 [email protected] CHCESZ PODNIEŚĆ TEREN NA SWOIEJ DZIAŁCE ZADZWOŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 25.10.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Może ktoś ma doświadczenia z kredytem hipot. dla osoby z działalnością gospodarczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 25.10.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Może ktoś ma doświadczenia z kredytem hipot. dla osoby z działalnością gospodarczą? My taki mamy w mBanku. Wiadomo więcej papierologii, ale nie robili problemów. W razie czego pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 26.10.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 czy ktoś może polecić ekipę do sufitów podwieszanych i wszystkich robót z płytami gipsowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 26.10.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 czy ktoś może polecić ekipę do sufitów podwieszanych i wszystkich robót z płytami gipsowymi Ja także proszę o takie namiary. Jak kształtują się ceny za takie prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 26.10.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 czy ktoś może polecić ekipę do sufitów podwieszanych i wszystkich robót z płytami gipsowymi Tę ekipę śmiało można brać do robót wykończeniowych w tym gipsów, poddaszy, glazur, itp. Kontakt podawałem tutaj: http://forum.muratordom.pl/post2068487.htm#2068487 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ertevu 26.10.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 napiszcie mi proszę , czy cena 20 zł za m2 dachu (robocizna) to duzo czy mało?? jest w to wszystko wliczone, poza rynnami bo facet ich nie robi. dzięki ja czekam na dekarza z którym jestem umówiony na 55zł za m2 (ale z rynnami ), więc uważam podaną przez Ciebie cenę za wyjątkowo niską. Mam bardzo prosty dach. Napisz po realizacji , może skorzystam z Twojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts