petr_151 11.11.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Witam , potrzebuje pilnie kominiarza z uprawnieniami do wydania opinii kominiarskiej dla przylacza gazowego. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 12.11.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 jaki ten świat mały... W piątek byłam na Bartyckiej w poszukiwaniu kominka i grzejników i czekając na możliwość zapytania się właśnie o grzejnik, pewien osobnik podawał swoje dane do zamówienia i okazało się, że to Petronek. I oto w ten sposób poznałam w realu kolejnego forumowicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 12.11.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Czy ktoś ostatnio ocieplał poddasze a może właśnie zaraz będzie to robił i juz wie jakie to koszty? Ile za m2 robocizny i materiałów? Wełna mineralna na drutach + folia + stelaż + płyty GK. Każda informacja na wage złota koszt ok do 40zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 12.11.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 na gwałt potrzebuje dekarzy na 2 połowę listopada, dach pokryty folią i łatami, na to idzie trapezówka, roboty na 2-3 dni dla sprawnej ekipy... Poratujcie namiarem, help!!!!! prześlij adres to podeślę namiary na ekipę co prawda nie wiem jak z terminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 12.11.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 renatata - na priv napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 12.11.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 mam pytanie czy ktoś może ostatnio zamawiał szambo plastikowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 12.11.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 renatata - na priv napisz Kasia nie ma Twojego priv-u, więc podam tu p Andrzej 603586030 co prawda z terminami cienko ale może uda Ci się pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 12.11.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 dzięki, będe się kontaktować. A żeby napisać do kogoś na priv klikasz przycisk z literkami P.W. (prywatna wiadomość) pod jego wypowiedzią Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 12.11.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 wiesz co to chyba z braku snu i pogoda do tej pory nie miałam problemu z pisaniem na priv a teraz coś mnie zaćmiło ale mam nadzieję, że namiary się przydadzą, dekarze w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 12.11.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 każdemu się chwilowe zaćmienie zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 12.11.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Może ktoś bedzie chętny i kupimy z transportem Treść ogłoszenia które znalazłem BRYKIET Doskonały do palenia w kominku i piecu! 12 zł za worek 25 kg. Jest to mieszanka trocin z brzozy, dębu, olchy i sosny. Wilotność 6-7%. Ilość popiołu około 1-3%. Wartość opałowa do 18000 kj/kg! Jest to produkt całkowicie ekologiczny, bez dodatków chemicznych czy substancji wiążących. Sprasowany w wałki o średnicy około 50 mm i długości od kilku do 10 centymetrów. Pakowany w worki po 25 kg. Z dostawą do domu na zamówienie w okolicach Legionowa - do 15 kilometrów (tylko powyżej pół tony). Transport płatny: 90 groszy za 1 km. Odbiór osobisty: Legionowo, ul. Olszankowa 50. 470 zł za tonę. Przed dokonaniem zakupów proszę o kontakt telefoniczny pod numerem: 0-500-263-703 (0-22) 784-13-61 ZAPRASZAM DO ZAKUPÓW! Zamówiłeś już może? Dogadałem się ze szwagrem i jesteśmy chętni na 10 worków. Mogę do Ciebie podjechać i odebrać jeśli zamówisz. Jeśli nie to pojadę sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 12.11.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Czy ktoś ostatnio ocieplał poddasze a może właśnie zaraz będzie to robił i juz wie jakie to koszty? Ile za m2 robocizny i materiałów? Wełna mineralna na drutach + folia + stelaż + płyty GK. Każda informacja na wage złota koszt ok do 40zł Dziękuję za informację. 40zł to koszt robocizny? A ile wychodzą materiały na m2? Robiliscie takie przeliczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudek2006 12.11.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Dzień dobry,poszukuję ludzi do więźby dachowej od zaraz (obecny wykonawca jakoś sobie nie radzi...). Możecie kogoś polecić? Pozdrawiam,Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 12.11.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Czy ktoś ostatnio ocieplał poddasze a może właśnie zaraz będzie to robił i juz wie jakie to koszty? Ile za m2 robocizny i materiałów? Wełna mineralna na drutach + folia + stelaż + płyty GK. Każda informacja na wage złota koszt ok do 40zł Dziękuję za informację. 40zł to koszt robocizny? A ile wychodzą materiały na m2? Robiliscie takie przeliczenie? to tylko robocizna a co do materiałów to nie mam pojęcia będę robiła na wiosne a teraz szukałam ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 12.11.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Czy ktoś ostatnio ocieplał poddasze a może właśnie zaraz będzie to robił i juz wie jakie to koszty? Ile za m2 robocizny i materiałów? Wełna mineralna na drutach + folia + stelaż + płyty GK. Każda informacja na wage złota koszt ok do 40zł Dziękuję za informację. 40zł to koszt robocizny? A ile wychodzą materiały na m2? Robiliscie takie przeliczenie? Jezeli policzyć dwie warstwy wełny plus plyta to już jest dodatkowo 40 za m2 plus profile, wieszaki, wkręty, taśma, zaprawy do szpachlowania to mamy w sumie min 50 - 60 pln czyli razem z robocizna min 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 12.11.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Kris kto u ciebie robi hydraulikę i jak Twoja ocena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 12.11.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Jak by ktoś potrzebował ekipę do glazury i tarakoty oraz GK na teraz mam namiar.Tylko ekipa nie sprawdzona u mnie robli w bloku balkony, ale kończy się praca. Uprzedzam ekipa niespradzona także nie wiem, ale za to może mieć przystępne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 12.11.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 koszt ok do 40zł 40 zł/m2 za ocieplenie poddasza (wełna, folia, sznurki/druty, stelaże, płyty, szpachlowanie) to bardzo dobra (czytaj: niska) cena. Jeśli znalazłaś takiego wykonawcę, to pozostaje sie tylko cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 12.11.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Kris kto u ciebie robi hydraulikę i jak Twoja ocena ? Pan Paweł Gaworecki 507325311 na forum PAULO81 Ale ciezko go złapać bo ma duzo pracy. Robota wszystko ok, ale sciagnąć go do tej roboty duży minus. mimo wszystko polecam zawsze mozesz wpaśc i zerknąć na robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 12.11.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Rozmawiałem z wykonujacymi instalacje, ale nie było szefa, wyglądało że ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts