Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Wszystkich - po raz pierwszy na tym forum

Czy moglibyście polecić kierownika budowy, który poprowadziłby budowę na Białołęce? Pilnie potrzebuje kogoś, kto nie tylko podpisze dziennik ale przede wszystkim będzie mógł i miał chęć doradzić, podpowiedzieć... będę bardzo wdzięczny za pomoc bo terminy mnie gonią;)

pozdrawiam i szczęśliwego nowego roku!

Marcin

...

i jeśli planujecie na podłoge GRES POLEROWANY LUB MAT prod.CHIŃSKIEJ w BARDZO DOBREJ CENIE np.50pln/m2 to też niedługo podeśle namiar

:wink: :wink: :wink: :wink:

Hej Paweł!

Układałeś może już ten gres?? I czy masz te namiary na ten towarek?? Interesuje mnie jaśniutki gres polerowany 50x50 lub 60x60 cm.

Pozdrawiam,

...

i jeśli planujecie na podłoge GRES POLEROWANY LUB MAT prod.CHIŃSKIEJ w BARDZO DOBREJ CENIE np.50pln/m2 to też niedługo podeśle namiar

:wink: :wink: :wink: :wink:

Hej Paweł!

Układałeś może już ten gres?? I czy masz te namiary na ten towarek?? Interesuje mnie jaśniutki gres polerowany 50x50 lub 60x60 cm.

Pozdrawiam,

Przyłączam sie do zyczeń dla wszystkich i równiez prosił bym o namiary na ten GRESS

Witam,

Najlepsze Życzenia Noworoczne dla Wszystkich Forumowiczów!

A teraz już tematy budowlane ;), czy ktoś ćwiczył już temat kostki brukowej? Jaką warto wybrać na podjazdy, chodniczki? Ile kosztuje układanie takiej kostki wraz z podsypką i zagęszczaniem? Może ktoś ma godną polecnie ekipę lub firmę od tego typu zadań? Będę wdzięczny za uwagi i podpowiedzi.

Ponawiam pytanie:

Ile to kosztuje?

Co z wyciętym drzewem?

Itd. itp.

Witam!

Cena zależy od głównie od ilości i średnicy drzewa. A najważniejsze jest pozwolenie na wycinkę. Jeżeli takowe posiadasz to materiał jest Twój (w razie jakbyś go nie chciał napewno znajdą się jacyś uczynni forumowicze którzy chętnie by Cię z takiego problemu oswobodzili ;) ;) ;)).

Napisz jakie ilości to postaram się zapytać znajomego (ostatnio wyciął na mojej zawodowej budowie kilkaset drzew różnej wielkości ;-)).

Pozdrawiam,