enickman 09.05.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Na forum Chotomowa własnie koleżanka poleciła ekipę stolarzy do barierek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.05.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 enickman - dzięki już pędzę na Chotomów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 09.05.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 sprzedam 9 paczek (3m3) styropianu Genderka (takiego na podłogi), dokładnie taki sam jak w linku: http://allegro.pl/item359227084_styropian_eps_100_fs_20_podloga_z_transportem.html grubość - 5 cm. Może ktoś potrzebuje? Cena za wszystko 350 PLN (czyli około 39 zł za paczkę, 116 zł za m3). Mogę go dostarczyć w okolicy Białołęki/Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 14.05.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witam Chciałbym sie przedstawić. Otóż do tej pory udzielałem się na forum głównie w temacie pokryć dachowych i w temacie budownictwa energooszczędnego. Od trzech i pół roku ogłaszam się na forum w temacie POKRYCIA DACHOWE - WARSZAWA I OKOLICE w OGŁOSZENIACH DROBNYCH. Przez ten czas pokrycie dachowe (czesto z wykonaniem) zakupiło u mnie wielu forumowiczów z okolic Warszawy i z całej Polski. Z opinii wystawionych przez nich wiem, że sa zadowoleni z obsługi, materiałów, ich cen i wykonawstwa. Znaczny procent obsługiwanych forumowiczów wywodzi sie z grupy Piaseczyńskiej. W zwiazku z tym, że od 12.V.2008 roku zmieniłem miejsce pracy i z ulicy Puławskiej i przeniosłem się na ulicę Płochocińską 118 do firmy MINOX na Białołęce, chciałbym zaoferować wszystkim budującym z tej grupie swoje usługi w zakresie sprzedaży pokryć dachowych i równiez wszelkich innych materiałów budowlanych. Gwarantuje profesjonalną obsługę i zadowolenie Pozdrawiam i zapraszam Sebastian Wardak [email protected] 0-509 795 673 MINOX ul. Płochocińska 118 http://www.minox.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 14.05.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 No proszę Minox się rozrasta i uzbraja w ludzi.Chociaż sam się nie zaopatruję w Minox-ie, to życzę udanych transakcji na naszym terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 15.05.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Czy można w jakiś sposób przyspieszyć schnięcie posadzek pod parkiet? Wylewane w listopadzie ale dom nie był ogrzewany zimą, teraz ciagłe wietrzenie ale wciąż 3-4% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 16.05.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 U minie po wylewkach i tynkach wewn z agregatu - ekipy z czystym sumieniem godne polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 17.05.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Poszukuję u kogo obecnie wykonuje pan Paweł czyli "paulo81"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 19.05.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witam, Macie może jakieś namiary na kominiarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 19.05.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Może ktoś posiada wolnego glazurnika i może go "wypożyczyć" na tydzień lub dwa. Będę wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 19.05.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 To chyba musi być szybki glazurnik? A macie może namiary na kominiarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 19.05.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 To chyba musi być szybki glazurnik? A macie może namiary na kominiarzy? Poszło na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 20.05.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 poprosze też kominiarza. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.05.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Szukam sprawdzonego stolarza do drzwi zewnętrznych. Jeśli możecie kogoś polecić byłabym wdzięczna. pozdrowionka Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 21.05.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 poprosze też kominiarza. dzieki Poszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atacama 21.05.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witajcie,niniejszym chciałbym dołączyć do Grupy, dlatego najpierw odpowiem na pytania standardowej ankiety:Od 7 lat mieszkam na Tarchominie. W tym czasie dobrze poznałem wszystkie uroki Białołęki i tutaj też postanowiłem zbudować dom (wspiera mnie w tym skutecznie moja żona).Jestem jeszcze na początku drogi (chociaż sporo mam już za sobą: od znalezienia działki, jej kupna, wybrania projektu i jego adaptacji, zdobycia wielu rożnych papierków i ostatecznie złożenia wniosku o pozwolenie na budowę).Tak więc czekam na PNB, a w tym czasie załatwiam zgodę na wycięcie drzew na działce. PS. Poświęciłem sporo czasu, aby przeczytać zawartość niniejszego forum (po przeczytaniu całości można już uznać niektórych użytkowników prawie już za rodzinę....). Forum miało na początku charakter zdecydowanie bardziej rodzinny (opowieści o dzieciach, wspólne spotkania i odwiedziny: np. kasiaR i damianR, kris19, broncio, willie, kze, eugeniusz, gg, dominikams i in.)), teraz jednak bardzo się rozrosło, dołączyły nowe osoby i stało się szerokim forum osób zamierzających wybudować własny dom...W każdym razie dla wszystkich budujących jest to doskonałe kompendium praktycznej i aktualnej wiedzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 22.05.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Witajcie, niniejszym chciałbym dołączyć do Grupy, dlatego najpierw odpowiem na pytania standardowej ankiety: (...) Jeśli chodzi o ankietę to w odpowiedziach brakuje kodu PIN do karty jeśli dobrze pamiętam... Witajcie i pytajcie... a niepowodzeniami się nie zrażajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.05.2008 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 W małych firmach chęsto jest rodzinna atmosfera, a w sytuacji jak rośnie wielkośc firmy to ta rodzinność zanika.. Tak już jest w życiu, ale.. Myslę, że troszkę tej rodzinności pozostało... Troszkę kontaktów też.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 22.05.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 atacama witamy witamy no jak wspomniano wyżej zapomniałeś karty i kodu ale każdy tutaj tak miał . kze witamy witamy także dawno tutaj nie byłeś . monia do Twoich drzwi to http://www.dormet.com.pl/drzwi.html# oraz drewno meble 602 279 982, 604 246 095 z Ciechanowa (lub okolic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atacama 23.05.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Witajcie, niniejszym chciałbym dołączyć do Grupy, dlatego najpierw odpowiem na pytania standardowej ankiety: (...) Jeśli chodzi o ankietę to w odpowiedziach brakuje kodu PIN do karty jeśli dobrze pamiętam... Witajcie i pytajcie... a niepowodzeniami się nie zrażajcie... Jedyny i niepowtarzalny kod: 0001 (szkoda, że tylko konto jakieś takie pustawe) Macie namiary na kogoś, ko mógłby wyciąć drzewa (około 25 drzew, głównie dęby, obwód 50-80 cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts