magnolka 30.07.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 RATUNKU! Pilnie poszukuję kierownika budowy. Ten którego mieliśmy umówionego wycofał się. Sprawa bardzo pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauli_b 30.07.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 witam! bardzo pilnie poszukuje namiarów na ekipę/y do wykonania instalacji gazowej oraz przyłącza wodociągowego i kanalizacji. Polecam http://www.stdnasilowski.pl/, kompleksowo możesz u nich wszystko zamówić , baaaardzo konkurencyjni. znam znam i raczej u nich zamówie wykonanie, mam już wycenę, szukałam kogoś z bliższymi terminami ale nic z tego, wszędzie jest tak samo no nic poczekam. są dobrzy i mają pełno zleceń za miesiąc może do nas wejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 30.07.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 witam! bardzo pilnie poszukuje namiarów na ekipę/y do wykonania instalacji gazowej oraz przyłącza wodociągowego i kanalizacji. Polecam http://www.stdnasilowski.pl/, kompleksowo możesz u nich wszystko zamówić , baaaardzo konkurencyjni. znam znam i raczej u nich zamówie wykonanie, mam już wycenę, szukałam kogoś z bliższymi terminami ale nic z tego, wszędzie jest tak samo no nic poczekam. są dobrzy i mają pełno zleceń za miesiąc może do nas wejdą. Czasami warto poczekać, ekipy bardzo sympatyczne z niczym nie ma problemu, a to ważne ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 31.07.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Potrzebuję namiary na kogoś kto wykonuje ogrodzenia z siatki. Znajdą się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 01.08.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Dwa pytanka do kochanych sąsiadów: Chciałbym sobie sprawić taki fantastyczny blaszany garaż jaki widzę na waszych działkach, najlepiej z transportem. Będę wdzięczny za namiary. Stawiacie taki garaż bezpośrednio na ziemi czy robiliście jakieś wylewki (czy inne podkłady)? I druga prośba o namiary na elektryka z uprawnieniami, który podłączyłby rbtkę i zrobił konieczną dokumentację z opdowiednią pieczątką, żebym w końcu już mógł prąd sobie pobierać na działce. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 01.08.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Trochę sie spóźniłeś, bo jakies dwa miesiące temu sprzedałem swój blaszak za parę groszy. Jak już bedziesz mial blaszaka to dobrze go zakotwicz do gruntu bo w tym roku u nas w okolicy zdmuchneło większość blaszaków w tym nasz Czekam kiedy się zacznie, bedziemy kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 01.08.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Jak pech to pech Pewnie stempli też już nie masz. Ale nie bardzo miałem gdzie je składować wtedy. Zaczynie się ok. 15. Ponieważ kierbud wróci z urlopu ok. 23 to chłopaki najpierw zrobią ogrodzenie z trzech stron, żeby się nie nudzić. Dzięki za kibicowanie! Silne wsparcie mentalne niezbędnie potrzebne w dużej ilości Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ertevu 03.08.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Dwa pytanka do kochanych sąsiadów: Chciałbym sobie sprawić taki fantastyczny blaszany garaż jaki widzę na waszych działkach, najlepiej z transportem. Będę wdzięczny za namiary. Stawiacie taki garaż bezpośrednio na ziemi czy robiliście jakieś wylewki (czy inne podkłady)? I druga prośba o namiary na elektryka z uprawnieniami, który podłączyłby rbtkę i zrobił konieczną dokumentację z opdowiednią pieczątką, żebym w końcu już mógł prąd sobie pobierać na działce. Pozdrawiam. Taki blaszak najłatwiej jest chyba kupić poprzez Allegro. Kupowałem rok temu - oto telefony : 0 660 757 525 lub 0 888 914 688 . Blaszak przywożą i montują na miejscu . Ostrzegają przed wiatrami.Ja swój od środka obciążyłem połówkami , połamanymi , kawałkami bloczków fundamentowych i przetrwał wszelkie nawałnice. Osobiście uważam ,że na budowie jest niezbędny. Koszt ok. 1100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ertevu 03.08.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Potrzebuję namiary na kogoś kto wykonuje ogrodzenia z siatki. Znajdą się? Jeżeli chodzi natomiast o ogrodzenie z siatki . Dosyć interesujące rozwiązanie oferuje firma Góras Adam. tel. 502 025 253 chyba z Mińska Maz. Otóż robią takie ogrodzenie bardzo szybko , bo nie robią podmurówki. Betonowane są jedynie słupki, a otwory pod nie wykręcają w ziemi szerokim świdrem.Słupki cementują przywiezioną z betoniarni półsuchą mieszanką betonową , podlewają wodą .Słupki posiadają z boku specjalne uchwyty i w nie później wkładane są poziome płyty udające podmurówkę.Na całość naciągnięta jest oczywiście siatka. P.S a poza tym enickman - jesteś prawie moim sąsiadem , buduję się blisko Sellgrosu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 04.08.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Dwa pytanka do kochanych sąsiadów: Chciałbym sobie sprawić taki fantastyczny blaszany garaż jaki widzę na waszych działkach, najlepiej z transportem. Będę wdzięczny za namiary. Stawiacie taki garaż bezpośrednio na ziemi czy robiliście jakieś wylewki (czy inne podkłady)? I druga prośba o namiary na elektryka z uprawnieniami, który podłączyłby rbtkę i zrobił konieczną dokumentację z opdowiednią pieczątką, żebym w końcu już mógł prąd sobie pobierać na działce. Pozdrawiam. Taki blaszak najłatwiej jest chyba kupić poprzez Allegro. Kupowałem rok temu - oto telefony : 0 660 757 525 lub 0 888 914 688 . Blaszak przywożą i montują na miejscu . Ostrzegają przed wiatrami.Ja swój od środka obciążyłem połówkami , połamanymi , kawałkami bloczków fundamentowych i przetrwał wszelkie nawałnice. Osobiście uważam ,że na budowie jest niezbędny. Koszt ok. 1100 zł. Wielkie dzięki ! Zaraz dzwonię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ertevu 04.08.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 jeszcze małe sprostowanie ; podałem cenę 1100 zł ale nie mam pojęcia dlaczego . Sam kupowałem za 1550 i jak widzę na allegro ta cena prawie pozostała. Może te 1100 wynikło stąd , że chętnie za taką kwotę w przyszłym roku odprzedam swój. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 04.08.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 cześć! poszukuję dobrej czyt sprawdzonej ekipy do podbitki drewnianej ps u mnie k-g końcówka i jak tak dalej będzie to z czystym sumieniem dam namiary na ekipę , ale... poczekajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 04.08.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 a potrzebuję jeszce ekipy do kostki na podjazd myślałam o granitowej moze macie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 04.08.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Chciałbym sobie sprawić taki fantastyczny blaszany garaż Pozdrawiam. Ja zrezygnowałem z garażu, bo szkoda mi było pieniędzy Kupiłem natomiast 1m3 desek więcej i folię budowlaną, a ekipa zbiła mi taką szopę za friko Deski i tak pójdą na deskowanie dachu, więc można powiedzieć, że mam kanciapę prawie za darmo Fakt, że łatwiej dobrać się do zawartości, ale myślę, że taki garaż też nietrudno splądrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ertevu 04.08.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Chciałbym sobie sprawić taki fantastyczny blaszany garaż Pozdrawiam. Ja zrezygnowałem z garażu, bo szkoda mi było pieniędzy Kupiłem natomiast 1m3 desek więcej i folię budowlaną, a ekipa zbiła mi taką szopę za friko Deski i tak pójdą na deskowanie dachu, więc można powiedzieć, że mam kanciapę prawie za darmo Fakt, że łatwiej dobrać się do zawartości, ale myślę, że taki garaż też nietrudno splądrować Fajnie ,że masz taką ekipę , co zrobiła Ci za friko.Ja również planowałem zbudować taki barak , ale jak policzyłem ile to jeszcze poza deskami potrzeba kantówki i ile czasu zajęło by mi własnoręczne zbicie - kupiłem ten blaszak. Mojej ekipie budowlanej tak on się spodobał ,że używała go również jako łaźnię ( dla wszystkich) i sypialnię dla 3 osób . Pozostali spali w przyczepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 04.08.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam, Dla odmiany dwa pytania ogrodowe: 1. znacie może w naszych okolicach (lub dalszych) dobry i tani sklep z roślinami - na początek chodzi o nasiona traw 2. a do tych co już mieszkają... co robicie ze skoszoną trawą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota i Andrzej 05.08.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam Grupę Białołęcką Jesteśmy posiadaczami działki przy Piasta Kołodzieja i od września rozpoczynamy budowę Czy ktoś z okolicy ma na zbyciu słupki i siatkę do tymczasowego ogrodzenia? Potrzebny jest też kabel naziemny do tymczasowego przyłącza i podlicznik. Proszę o informację, jeśli ktoś chciałby się tych rzeczy pozbyć. Pozdrawiam całą grupę i liczę na wirtualną pomoc przy tak przerażającym przedsięwzięciu jakim jest budowa domu dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 05.08.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Chciałbym sobie sprawić taki fantastyczny blaszany garaż Pozdrawiam. Ja zrezygnowałem z garażu, bo szkoda mi było pieniędzy Kupiłem natomiast 1m3 desek więcej i folię budowlaną, a ekipa zbiła mi taką szopę za friko Fajnie ,że masz taką ekipę , co zrobiła Ci za friko.Ja również planowałem zbudować taki barak , ale jak policzyłem ile to jeszcze poza deskami potrzeba kantówki Kantówki? Na górę też deski - przecież to rozwiązanie tymczasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 05.08.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 a potrzebuję jeszce ekipy do kostki na podjazd myślałam o granitowej moze macie namiary Polecany jest pan Jacek 505 493 446, u mnie ma dopiero robić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Pe 06.08.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Troj - dzieki za odpowiedź i zdjęcie rozdzielnicy - kawał skrzyni... dzisiaj rozmawiamy z projektantem Panie i Panowie Poszukuję pilnie pomocnika na budowę dostępnego od zaraz. Proszę uprzejmnie o jakieś namiary bo muszę poprawić więźbę po "fachowcach" a za chwilę mi okna przywożą.... kwalifikacje niepotrzebne, tylko 2 ręce;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts