ertevu 14.08.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Mamy zbliżone doświadczenia, minox, stawex, brico-depot :) Pewnie dlatego ,że ja buduję się rzut beretem od Ciebie , a dokładnie po drugiej stronie Modlińskiej. Oglądałem Twój dziennik . Może już o tym pisałeś , ale zainteresowała mnie( a jeszcze bardziej żonę ) ta kostka granitowa. Ile kosztowała z transportem ?.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 17.08.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Mamy zbliżone doświadczenia, minox, stawex, brico-depot :) Pewnie dlatego ,że ja buduję się rzut beretem od Ciebie , a dokładnie po drugiej stronie Modlińskiej. Oglądałem Twój dziennik . Może już o tym pisałeś , ale zainteresowała mnie( a jeszcze bardziej żonę ) ta kostka granitowa. Ile kosztowała z transportem ?.Pozdrawiam. Cały transport czyli 25t kostki i 2 t piasku granitowego około 5800 - czyli 220 i 240 za tonę, transport 1800. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 18.08.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Kiedy ja to wszystko przeczytam... Z racji że Staśka garaż poleciał niemal w siną dal i gdyby nie kibello to sąsiadka miała by blaszany basen, ja szukam dużego HDSu do przewiezienia budy, ustawienia i wypoziomowania na jedynym twardym kawałki mojego zagonu.Buda jest na stalowych szynach, więc lekka nie jest... Możecie kogoś polecić - sensownego. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 18.08.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich po długiej przerwiei uprzejmie donoszę, że mam już fundamentyoraz ...... wiele wątpliwości i pytań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 18.08.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Hejka! Mam pytanko. Jakie hutrownie budowlane polecacie? Wynalazłem sobie listę z postu_Eugeniusza: Składy budowlane Zakpol - 7724713 Budmar - 7848073 Isobud - 7743042 Domex - 7652916 Mańk - 6769862 Minox - 6144355 Dachmur - 7825415 Termix Jabłonna(ocieplenia)-7824922,7825172 Aglo-Bud Nowy Dwór 602 195 554 Czy Zakpol jest przypadkowo na pierwszym miejscu czy dlatego ze jest najelpszy? Pozdrawiam 70% zaopatrzenia do stanu surowego otwartego: Mańk, P. Krzysztof tel. 660-427-800 - rzetelnie, elegancko, profesjobnalnie, elastycznie Reszta w Ireko P. Iwonka 507-071-073 (też sympatycznie) To czego tam nie ma w Minox i PSB Biżuńska + inne miejsca Okna u Jareko - polecam Drzwi zew. + brama garaż. P. Slawomir Mazurek 602-632-738 (biorąc więcej można utargować dobrą cenę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 18.08.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Kiedy ja to wszystko przeczytam... Z racji że Staśka garaż poleciał niemal w siną dal i gdyby nie kibello to sąsiadka miała by blaszany basen, ja szukam dużego HDSu do przewiezienia budy, ustawienia i wypoziomowania na jedynym twardym kawałki mojego zagonu. Buda jest na stalowych szynach, więc lekka nie jest... Możecie kogoś polecić - sensownego. Pozdro! Jak znasz wymiary budy to podjedź do Mańka oni przewożą różne większe gabaryty, któregoś dnia widzialem jak wozili takie właśnie baraki. Przy okazji zapytam, kiedy sasiad zaczyna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 19.08.2008 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Jak znasz wymiary budy to podjedź do Mańka oni przewożą różne większe gabaryty, któregoś dnia widzialem jak wozili takie właśnie baraki. Przy okazji zapytam, kiedy sasiad zaczyna?? Dzięki za info! Kiedy zaczynam... wciąż czekam na te upragnione 6 liczb Ale coś czuję, że jeszcze przez jakiś czas będę mógł urządzać lodowisko na swojej parceli P.S> Pytałem w Mańku: za załadunek, transport (5,5km) i rozładunek powiedziano mi 400-450PLN netto... Hmm... Taniocha to raczej nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 20.08.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Hejka! Mam pytanko. Jakie hutrownie budowlane polecacie? Wynalazłem sobie listę z postu_Eugeniusza: Składy budowlane Zakpol - 7724713 Budmar - 7848073 Isobud - 7743042 -miło, ceny mieli ok Domex - 7652916 Mańk - 6769862 dla mnie drogo Minox - 6144355 jesli współpracujesz to można się ''dogadać'' i cenowo, ale trzeba sprawdzać p Artur b. sensowny Dachmur - 7825415 b drogo Termix Jabłonna(ocieplenia)-7824922,7825172 Aglo-Bud Nowy Dwór 602 195 554 beton bralam czasami sie opłacało Czy Zakpol jest przypadkowo na pierwszym miejscu czy dlatego ze jest najelpszy? Pozdrawiam to są moje komentarze z tymi, którymi współpracowałam na białołęckiej na końcu jest cem-hurt godny polecenia 223571001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 21.08.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Czy komuś zostały jeszcze stemple do odsprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 21.08.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Czy komuś zostały jeszcze stemple do odsprzedania? poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 22.08.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Podbijam bo coś spadamy U mnie wreszcie się zaczęło i idzie w miarę sprawnie. We wtorek zalewamy ławy i fundamenty w środę się zaczną murować. Niebawem zasypywanie piaskiem (którego u mnie bardzzooo dużo wyjdzie) więc prośba o jakieś namiary na "piaskowego". I ile to jest "normalna cena" za piasek do zasypania fundamentów? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 22.08.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Podbijam bo coś spadamy U mnie wreszcie się zaczęło i idzie w miarę sprawnie. We wtorek zalewamy ławy i fundamenty w środę się zaczną murować. Niebawem zasypywanie piaskiem (którego u mnie bardzzooo dużo wyjdzie) więc prośba o jakieś namiary na "piaskowego". I ile to jest "normalna cena" za piasek do zasypania fundamentów? Pozdrawiam Wyścig trzech budów się zaczyna My piasek do zasypki, żwir, piasek do zaprawy braliśmy z Ostródzkiej, firma Ryszbud tel. 600-692-921 bardzo dobry kontakt. Jeżeli sąsiad buduje projekt gotowy to z ciekawości poprosze o link. Jaki dom powstanie na przeciwko już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 24.08.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Cześć,poszukuję tynkarza do tynków cementowo-wapiennych z przycierką piaskiem kwarcowym. Jeśli macie kogoś godnego polecenia to będę wdzięczny za przesłanie namiarów na priv'a. Niestety tynkarz z kórym byłem umówiony wystawił mnie :/ Dzięki,Radzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 24.08.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Witam Grupę Białołęcką Jesteśmy posiadaczami działki przy Piasta Kołodzieja i od września rozpoczynamy budowę Czy ktoś z okolicy ma na zbyciu słupki i siatkę do tymczasowego ogrodzenia? Potrzebny jest też kabel naziemny do tymczasowego przyłącza i podlicznik. Proszę o informację, jeśli ktoś chciałby się tych rzeczy pozbyć. Pozdrawiam całą grupę i liczę na wirtualną pomoc przy tak przerażającym przedsięwzięciu jakim jest budowa domu dorota Ja mam siatkę leśną- jedna rolka i podlicznik z bezpiecznikiem (oddam za dobrą wódkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 24.08.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 No właśnie mam na zbyciu siatke leśną, licznik plus zabezpieczenie (doskonały sposób na rozliczenie się z sąsiadem za prąd. Dodatkowo sprzedam bardzo fajną koze z szamotem - uzywana przez jeden sezon (palone bylo drewnem i brykietem z trocin ) - cena nowej w castoramie około 300 ja oddam za 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauli_b 24.08.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Czy komuś zostały jeszcze stemple do odsprzedania? ja mam kilka (około 8 szt) ok. 5 metrowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glisie 24.08.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Hej, Odstąpię porotherm 30 cm - zostało mi kilka palet.Na pewno taniej niż w składzie budowlanym. Przy okazji znalazłoby się ze 20 stempli i sporo używanych desek. pozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glisie 24.08.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Witam ! Drodzy, czy ktoś ma godnego polecenia fachowca do ocieplenia i zabudowy poddasza i innych GK ? będę bardzo wdzięczny za polecenie takowych z góry dziękuje i pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 25.08.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Sprzedam rozdzielnię budowlaną kompletną z bezpiecznikami. Używana u nas na budowie przez rok czasu. Zabezpiecznienie: bezpiecznik trójfazowy C25 bezpiecznik jednofazowy C16 - gniazdo 220V - gniazdo trójfazowe 16A - gniazdo trójfazowe 32A klapka w tym gnieździe nie wytrzymała budowy Ponieważ nie jestem pewien czy rozdzielnia jest hermetyczna my mieliśmy ją zrobioną w srodku blaszaka. Dla bezpieczeństwa przydaloby sie wykonać dla niej jakąś budkę co by jej nie zmoczyło w czasie deszczu. Odbiór osobisty Warszawa Białołęka Cena symboliczna 50zł A oto i ona http://img396.imageshack.us/img396/8899/dsc03503cd6.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZET 26.08.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 witam sasiadów! buduje sie w okolicach wilkowieckiej i mam spory problem z jakoscia wody: pełna zelaza i co gorsza manganu. Czy ktoś z forumowiczów orientuje się czy jest sens wiercić studnie głębinową, jesli tak ile?, czy pozostaje montaz filtrow. Pozdr.Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts