enickman 12.11.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 proponuję nie polegać na forum tylko zadzwonić i zapytać się u źródeł. jak zadzwonisz z pracy to wyjdzie tanio i szybko (i szybciej czas minie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 12.11.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 w sumie dobra myśl ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 12.11.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 w sumie dobra myśl ))) Z tego co ja skladalem to robilem kopie map, takze wszedzie szlo ksero, po co placisc za iles tam map, a moze masz jakas co mozna wykorzystac :). Zreszta zawsze podaja jaka mape wymagaja, chociaz ktos mowil o orygnale a dalem ksero i bylo ok. (przepraszam za brak polskich literek- niestety podroze:):)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 13.11.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Hejka, Gdzie kupić niewielką ilość desek do deskowania ok. 1,5 m3. Chodzi o to zeby byly ładne. Ostatnio jak wziąłem z Minoxu to się zawiodłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 13.11.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Hejka, Gdzie kupić niewielką ilość desek do deskowania ok. 1,5 m3. Chodzi o to zeby byly ładne. Ostatnio jak wziąłem z Minoxu to się zawiodłem. Pozdrawiam Witam sąsiada, deski braliśmy ze składu drewna na Głębockiej 68 tel. 675-38-55, jak było potrzeba to przywozili nawet 0,5m3. Jak masz czas to pojedziesz i sam sobie deski wybierzesz, jakie bedą Ci pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 13.11.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spaniel 15.11.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 witam Zostało mi 5 arkuszy blachu Plannji brazowej satynowej. Oddam po nadzwyczejnie niskiej cenie. Proszę o kontakt na piriv pzdr RAV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 19.11.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 doradźcie proszę jakie wybrac parapety zewnętrzne i oczywiście gdzie najlepiej kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 19.11.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 doradźcie proszę jakie wybrac parapety zewnętrzne i oczywiście gdzie najlepiej kupić Zajrzyj na tą stronę http://www.pietrucha.com.pl/serwis.php?lan=0&id=25 , my u nich zamówiliśmy parapety. Za kilka dni mają być do odbioru, czekaliśmy na nie 5 tygodni ponieważ mieliśmy nietypowy kolor. Można u nich zamówić całe sztangi 6 metrowe i samemu sobie przyciąć, albo złożyć zamówienie na konkretne wymiary. Z tego co się orientowaliśmy to mają w miarę atrakcyjne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 20.11.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Mam pytanie z innej beczki.czy nie załamuje was coraz gorszy dojazd do centrum z tej naszej białołęki czy Nowodworów. Od kilku dni pobijam rekordy stania w korkach i dojazd w godzinę to juz historia z ubiegłego roku. Jestem lekko załamana i zaczelam sie zastanawiać czy to jednak dobry pomysł budować dom w tej lokalizacji z drugiej strony w centrum dzialki sobie nie kupie.... bo i nie ma takich na sprzedaż i raczej mnie nie stać. i tak ta na nowodworach kosztowała krocie ech - tez macie czasem takie mysli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 20.11.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 ja pracuję na Służewcu na dojazd do i z pracy tracę codziennie ponad 3 godziny czasu, kupę nerwów i pieniędzy na benzynę. Po wszystkich przejściach z budową czasem nachodzą mnie myśli żeby sprzedać i kupic mieszkanie na Mokotowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 20.11.2008 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Mam pytanie z innej beczki. czy nie załamuje was coraz gorszy dojazd do centrum z tej naszej białołęki Załamuje... załamuje... ale spokojnie, bedzie jeszcze gorzej jak rozpoczną remont "Grota", a most Pólnocny to chyba dopiero po Euro2012 powstanie... Nie dawaj się złym myslom, aby do wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka_76 21.11.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Drodzy budujący na Tarchominie:) Poszukuję kontaktu z KRIS19. Budował on projekt Dom pod sekwoją, do którego my też się przymierzamy. Chętnie obejrzelibyśmy go z zewnątrz i wewnątrz ale niestety nie znaleźliśmy nikogo oprócz w/w z gotowym domem. Na priva Kris nie odpowiada, tutaj też już żadko zagląda. Czy ktoś z Was nie ma do niego jakiegoś telefonu? Będę wdzięczna za pomoc M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
himlaje 21.11.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Szukam "wspólników" z okolic Warszawy (lub okolic)/Piaseczna/Góry Kalwarii do zakupu w grudniu Porothermu w dobrej cenie. Moga to być oferty na kilka palet (tak by wypełnic cały transport) jak również zakupy na cały dom - kilkadziesiąt palet. Ja kupuje ok 65 palet (25-tki i 11,5). Nie ma żadnych ogranczeń co do rodzaju Porothermu (może być 8; 11,5; 25; 30; 38; 44; itd). Chodzi tylko by była to pełna paleta. Teraz zaczną się promcje i obnizone ceny. Już ceny porothermu spadły o ok 50gr/szt w stosunku do początku paździrnika. W marcu ceny napewno podskoczą bo zacznie się sezon budowlany i każdy ruszy na zakupy, więc naturalną rzeczą będzie podniesienie cen w stosunku do tych co będą ok połowy grudnia, kiedy jest zupełnie martwy sezon - a jak jeszcze trochę śnieżek popruszy, a tak zapowiadają... to tym bardziej sprzedaż stanie. Różnica w cenie między grudniem a marcem wyniesie nie mneij niż 1zł/szt (to taka moja prognoza) Zasada jest taka, że teraz (tzn w grudniu) się kupuje a odbiór np. w marcu (sprzedawcy się na to zgadzają), gdy zacznie się rzeczywista budowa. Poza tym jak się ktos jeszcze dołaczy z zakupem na cały dom to można uzyskac jeszcze lepsza cene. Jeżeli ktoś już sie nosi z takim zakupem to ja chętnie się przyłącze. W jedności siła!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 22.11.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Mam pytanie z innej beczki. czy nie załamuje was coraz gorszy dojazd do centrum z tej naszej białołęki Załamuje... załamuje... ale spokojnie, bedzie jeszcze gorzej jak rozpoczną remont "Grota", a most Pólnocny to chyba dopiero po Euro2012 powstanie... Nie dawaj się złym myslom, aby do wakacji Korki są zawsze jak policja stoi na Modlińskiej i pilnuje pasa dla autobusów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 22.11.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 "Modlińska przy Obrazkowej zwężona do dwóch pasów, rondo przy komisariacie policji być może nawet całkowicie zlikwidowane, remont wiaduktów Modlińskiej nad kanałem Żerańskim. A na dokładkę modernizacja Trasy Toruńskiej....." Cały artykuł w Echu Białołęckim i tu http://www.gazetaecho.pl/cgi-bin/echo/echo/echo/B-2008-11_21-1 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 23.11.2008 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Mam pytanie z innej beczki. czy nie załamuje was coraz gorszy dojazd do centrum z tej naszej białołęki Załamuje... załamuje... ale spokojnie, bedzie jeszcze gorzej jak rozpoczną remont "Grota", a most Pólnocny to chyba dopiero po Euro2012 powstanie... Nie dawaj się złym myslom, aby do wakacji Korki są zawsze jak policja stoi na Modlińskiej i pilnuje pasa dla autobusów ... Ale wtedy jade ponizej godziny komunikacją miejska ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 23.11.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Powiem Wam, że odkąd jezdzę autobusem, a potem tramwajem, a ne muszę stac w tym cholernym korku to bardzo się cieszę! Fakt czasami i buspas blokują gamonie... Nie mogę pojąc tego dlaczego mimo wszystko tyle samochodów pcha się do tego centrum????!!!!! Przecież tam możńa dojechać normalnie komunikacją...IMHO powinno się wybudować jakiś wielki parking typu Park&Ride na wlocie do Wwy i stąd juz ludzie powinni się przesiadac na komunikację! Po cholerę pchać się do tego centrum swoim autem! ja dziękuję za to, ze nie muszę! Oczywiście marzeniem byłoby gdyby jednak metro miało odnogę na Białołece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 23.11.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Hm, metro miało być, nawet były mieszkania sprzedawane jako przy metrze , ale rada wykresliła zapas pod metro, a za moim blokiem był własnie szeroki pas pod przyszłe metro, a teraz jak miasto sprzeda te działki to zarobi na darmozjadów a szary obywatel niech się męczy - zero myślenia perespektywicznego - "po nas to moze już nic nie być" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 23.11.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Może ktoś mi poleci kogoś od ogrodzenia z siatki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts