Magi77 22.01.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witajcie Bardzo dawno się nie odzywałam, ale czytam na bieżąco Mam pytanko Czy nie znacie nikogo do opieki nad dzieckiem?? Potrzebuję Panią na parę godzin do opieki nad moją młodszą dziewuszką Mała ma teraz 5 miesięcy. Miałam nadzieję, że uda mi się dłużej posiedzieć w domku ale życie Myślę, że marzec-kwiecień będę musiała wrócić do pracy W domu jest cały czas moja babcia, więc pani nie bylaby sama. Proszę w razie co o kontakt Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 23.01.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 jeżeli ktos potrzebuje wykonawców do tzw. kompleksowej wykończeniówki, w mnie ocieplali dach i zabudowywali gk, szpachlowali ściany, robili sufity podwieszane, glazurę i terakotę w całym domu, efekty można zobaczyć w moim linku, dodam jeszcze, ża ja wymyślałam trochę w łazienkach i zabudowach gk i ponowie doskonale sie sprawdzili u mnie pewnie będa robic jeszcze tydzień lub góra 2 i koniec aż do malowania, a na wiosnę reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 23.01.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witajcie Mam pytanko Czy nie znacie nikogo do opieki nad dzieckiem?? Potrzebuję Panią na parę godzin do opieki nad moją młodszą dziewuszką Mała ma teraz 5 miesięcy. Miałam nadzieję, że uda mi się dłużej posiedzieć w domku ale życie Myślę, że marzec-kwiecień będę musiała wrócić do pracy W domu jest cały czas moja babcia, więc pani nie bylaby sama. Proszę w razie co o kontakt Pozdrawiam Magda Hej! My też mieliśmy ten sam problem i stanęło w końcu na żłobku prywatnym "Cudowne lata", który mieści się na ul. Kukuczki, tuż przy Płochocińskiej. Nasz synek ma niecałe 6 miesięcy i jak na razie był tam przez tydzień (bo zaraz chwycił małego jakiś wirusik ). Początki były ciężkie, bo mały nie chciał za bardzo jeść, ale z dnia na dzień było lepiej. Są tam bardzo miłe panie, wszystko nowe i czyste. Koszty to 1150 PLN/miesiąc. Pozdrawiam i życzę dobrego acz trudnego wyboru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.01.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witajcie Mam pytanko Czy nie znacie nikogo do opieki nad dzieckiem?? Potrzebuję Panią na parę godzin do opieki nad moją młodszą dziewuszką Mała ma teraz 5 miesięcy. Miałam nadzieję, że uda mi się dłużej posiedzieć w domku ale życie Myślę, że marzec-kwiecień będę musiała wrócić do pracy W domu jest cały czas moja babcia, więc pani nie bylaby sama. Proszę w razie co o kontakt Pozdrawiam Magda Hej! My też mieliśmy ten sam problem i stanęło w końcu na żłobku prywatnym "Cudowne lata", który mieści się na ul. Kukuczki, tuż przy Płochocińskiej. Nasz synek ma niecałe 6 miesięcy i jak na razie był tam przez tydzień (bo zaraz chwycił małego jakiś wirusik ). Początki były ciężkie, bo mały nie chciał za bardzo jeść, ale z dnia na dzień było lepiej. Są tam bardzo miłe panie, wszystko nowe i czyste. Koszty to 1150 PLN/miesiąc. Pozdrawiam i życzę dobrego acz trudnego wyboru... Witaj Marcin Dzięki za odpowiedź Ja o żłobku to nie myślę, no chyba że mi siekiera nad głową zawiśnie, ale chyba nawet wtedy nie ma takiej opcji Będę się starała jak najdłużej w domku posiedzieć (załatwiam sobie zwolnienie lekarskie) ale napewno w lato będę musiała wrócić. Mam nadzieję że jednak uda mi się kogoś znaleźć, może jakaś sąsiadka będzie sobie chciała dorobić. Liczę na to Pozdrawiam Ps. Jak mamy dzieci w jednym wieku, to może ich trzeba zapoznać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 25.01.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witam, prosze o namiary do ekip od wykończeniówki, które się sprawdziły Pozdr Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adajarek 25.01.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Czy ktoś z Was robił projekt i wykonał wentylację mechaniczną? Szukam sprawdzonych firm z okolic Nieporętu/Białołeki. Zastanawiam się też na jakim etapie trzeba się za to zabrać, bo chcemy zrezygnować z grawitacyjnych kanałów wentylacyjnych -czy oszczędzimy w ten sposób choć trochę na kominach? pozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 26.01.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ps. Jak mamy dzieci w jednym wieku, to może ich trzeba zapoznać He, he... czemu nie... Jak się zrobi cieplej to chętnie wybierzemy się na spacer z naszym synkiem w celu zapoznania się z sąsiadami... Może z tego co i wyjdzie?? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.01.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ps. Jak mamy dzieci w jednym wieku, to może ich trzeba zapoznać He, he... czemu nie... Jak się zrobi cieplej to chętnie wybierzemy się na spacer z naszym synkiem w celu zapoznania się z sąsiadami... Może z tego co i wyjdzie?? Pozdrawiam, Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 01.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Kiedy urodziła się dokładnie wasza córcia? Bo coś mi się wydaje, że nasze dzieci urodziły się w tym samym dniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viryddi 03.02.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A może któryś z sąsiadów chciałby się pozbyć 100-150 m ogrodzenia budowlanego? (tzn byle jakiej siatki na czas budowy) Gdzie ewentualnie można tanio taką siatkę dostać, wiecie może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A może któryś z sąsiadów chciałby się pozbyć 100-150 m ogrodzenia budowlanego? (tzn byle jakiej siatki na czas budowy) Gdzie ewentualnie można tanio taką siatkę dostać, wiecie może? sklady budowlane,Castrorama,Obi za nasych czasów tania była w Cast..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viryddi 03.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No tak, niedoprecyzowałam i moje pytanie zabrzmiało tak, jakbym spadła z księżyca Chodziło mi o siatkę używaną. Ale dzięki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 04.02.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 NON PROBLEMOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 06.02.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 witam!! dawno się nie odzywałam może ktoś nawoził i wyrównywał teren jeśli tak to napiszcie co, jak i ile i może macie kogoś godnego zaufania? i jeszcze potrzebuję kogoś do instalacji anteny. jeśli chodzi o internet na tzw Zielonej Białołęce to skąd macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 06.02.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ... jeśli chodzi o internet na tzw Zielonej Białołęce to skąd macie? Ja jestem szczęśliwym posiadaczem Orange Freedom, który leci po kablu Telekompromitacji S.A. , niestety w pakiecie musiałem dokupić przynajmniej najtańszy "socjalny" abonament w ww. . Jak na razie nie ma problemów, net chula aż miło. Każdy tzw. bezprzewodowy Internet typu iPlus, Blueconect czy Orange nie sprawdził nam się (wprawdzie my mieszkamy na ciut dalszej wsi niż Wy - może u Was będzie działało...). Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 07.02.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 witam!! dawno się nie odzywałam może ktoś nawoził i wyrównywał teren jeśli tak to napiszcie co, jak i ile i może macie kogoś godnego zaufania? i jeszcze potrzebuję kogoś do instalacji anteny. jeśli chodzi o internet na tzw Zielonej Białołęce to skąd macie? Witaj, antena i sat firma CASCON tel Pan Konrad 603 513 260 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 08.02.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Czas na podsumowanie POLECAM - ekipa budowlana od Pana Kazimierza - drewno wszelakie do budowy i dachu - - dach materiały Pan Michał - dach pokrycie Pan Janusz vel Diablo - tynki cementowo-wapienne zacierane piaskiem kwarcowym Pan Jan - wylewki - elektryk - Pan Piotr - alarm - Pan Bogusław - klinkier na elewacjach - Pan Tomasz - przyłącza - woda, kanalizacja, gaz, oraz gaz w domu - firma Nasiłowski http://www.stdnasilowski.pl/ - parkiet sprzedaż zakład Siemiatycze Pan Marek - parkiet układanie - Pan Mikołaj - układanie bruku granitowego Pan Jacek (baaaardzo rozsądne podejście i ceny) - sztukateria - bartyckiej Pawilon 29D Pan Jerzy Florek (kupno i montaż) - zaopatrzenie – forumowy Olsen - zaopatrzenie firma Minox na ul. Mechoffera - ogólne Pan Artur, glazura i wyposażenie łazienek Pan Paweł, oraz drzwi Pan Krzysztof - bramy garażowe horrman w Jabłonnej - geodeta - świadectwa energetyczne Pan Przemek - kominiarz - sat i rtv - firma Cascon - stolarz Pan Podgórski - zakład produkcji mebli sosnowych http://www.sosnowemeble.com/ - salon meblowy na Daniłowskiego (np meble BRW taniej niż w promocjach sklepów firmowych i ich gazetkach promocyjnych, terminy dostaw dużo krótsze od firmowych) to chyba tak w skrócie będę uzupełniał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 08.02.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Z czego wykonaliście izolację poziomą na chudziaku? Czy ktoś z Was zastosował papę termozgrzewalną - jeśli tak to proszę podzielcie sie jaką? Pozdrawiam,Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 08.02.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Eugeniusz a masz kogoś dobrego od mebli łazienkowych i zabudowy (szafy, garderoba) ? też jestem z Białołęki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 09.02.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Czas na podsumowanie POLECAM - ekipa budowlana od Pana Kazimierza ... to chyba tak w skrócie będę uzupełniał :) No tak tylko, ża Janków, Kazików itd. u nas jak ... Ja np. sam jestem Marek a w życiu ani jedej klepki nie sprzedałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts