enickman 08.09.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 3 osoba w ostatnim czasie pyta się o to samo a ludzi prostej roboty wciąż brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 28.09.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 cześć! szukam kogoś do ścinania trawy, raz na jakiś czas a i kogoś do pomalowania płota może znacie kogoś z Białołęki ? pzdr R w sensie koszenia? dużo jej masz? czy z własną kosiarką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 28.09.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 może znacie kogoś kto zajmuje się układaniem kostki brukowej? mam kostkę, a zostało do ułożenia jakieś 200m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 28.09.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 może znacie kogoś kto zajmuje się układaniem kostki brukowej? mam kostkę, a zostało do ułożenia jakieś 200m2 zadzwoń pod 601 201 928 p. Robert, jeśli ma terminy, to pomoże ceny miał OK, ale warto porównać z aktualną konkurencją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 29.09.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 thx - niestety terminy po nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 29.09.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 może znacie kogoś kto zajmuje się układaniem kostki brukowej? mam kostkę, a zostało do ułożenia jakieś 200m2 Adam jak masz na myśli kostkę brukową - granitową to zadzwoń do P Jacka 505 493 446. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 30.09.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 dzięki, dzwoniłem, ale on tylko granitową, a mi chdziło o zwykłą betonową, bo mam jej sporo.Ale temat na razie nieaktualny - trafiłem na giełdę usług i kilku specjalistów z tej branży mi złożyło oferty, zatem to działa. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petr_151 01.10.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam, dom mamy juz w końcowej fazie wykończenia ,czy ktoś podzieli sie namiarami na solidną ekipe malarzy? Szukam kogos do pomalowania domu wewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 01.10.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Skoro masz dom w fazie wykończenia to może podzielisz się namiarami na dobre ekipy do poprzednich faz budowy Ostatnio w tej grupie wszyscy tylko chcą brać, a nikt nic nie daje od siebieA takich przykładów jak Eugeniusz, któy wypisał namiary na wszystkie ekipy, z któych był zadowolony szukać można ze świeczką P.S. Nie malowałem jeszcze - dopiero zamykam dom, jak tylko będę miał stan tzw. "pod klucz" to podzielę się swoimi namiarami na ekipy, z których byłem zadowolony (murarze, hydraulik, tynkarze, wylewki, elektryk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viryddi 03.10.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 No to ja się podzielę, choć z tak małą ilością wpisów mogę nie wydawać się bardzo wiarygodna Zresztą prawie wszystkie namiary brałam z tego forum, więc rzecz jest do sprawdzenia Elektryk - wielokrotnie polecany Piotr Modzelewski, tel. 602835207 Hydraulik - Andrzej Matusik, tel. 502358661 Koparkowy - Jacek Grabik, tel. 607321450 piach, ziemia, kręgi betonowe - p. Koperski, tel. 601357006 Tynki zewnętrzne, ocieplenie - p. Andrzej, tel. 694095969 To tyle jeśli chodzi o bezproblemową współpracę. Wszyscy panowie są świetnymi fachowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 10.10.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam,Czy możecie mi polecić dobrego stolarza do zrobienia kuchni. Bardzo dziękuje za kontakt.Pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 12.10.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam, gościnnie chciałbym Państwu zaoferować styropian Genderka oryginalnie zapakowany w bardzo okazyjnych cenach. Po wykonaniu ocieplenia pozostało mi: - 10 paczek styropianu EPS 100 (podłogowego) gr. 10 cm - jedna paczka zawiera 0,3 m3 lub jak kto woli 3 m2, - 5 paczek styropianu EPS70 (fasadowego) gr. 10 cm frezowany - jedna paczka zawiera 0,28 m3 lub jak kto woli 2,82m2. Cena za jedną paczkę EPS 100 to 25zł, tj. 83zł/m3 Cena za jedną paczkę EPS 70 to 20zł, tj. 66zł/m3 Całość sprzedam za 300 zł Odbiór niestety we własnym zakresie. Chętnych proszę o kontakt na prv Lokalizacja towaru Radzymin k/Warszawy. Pozdrawiam, Radzik[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 12.10.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam, No to z kolei ja mam kilka pytań: Gdzie robiliście (o ile robiliście) schody samonośne? skąd kominki?Skąd braliście bramę? Kto Wam robił karton-gipsy i ocieplenie poddasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 16.10.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Przestrzegam przed "firmą" BRAMAR z Jabłonnej - "wykonują" elementy kute czyli barierki itd - właściciel bardzo życzliwy i otawrty na wszelkie wykonanie do momentu wpłacenia zaliczki a potem ...................., przed montażem żąda pełnej zapłaty, jak sie okazuje ze barierka odbiega od zamówienia stwierdza że tego i tamtego nie dało się zrobić, przy montażu uszkadzają wszystko co da sie uszkodzić, potrzebuja np pojemnik na wodę wysypali śmieci i nie posprzątali "przecież to tylko śmieci", barierka różnej grubości, wyciął fragment do naprawy, po kolejnym telefonie stwierdza że się nieda tego zrobić i nie wykona tego - czyli zostaję bez fragmentu barierki. amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whitemag 18.10.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Może komuś się przyda... Z czystym sumieniem mogę polecić ekipę, która wykonywała u nas docieplenie poddasza (Rockwool 2 x 15cm) z zabudową k-g Rigips. Jesteśmy bardzo zadowoleni - robota została wykonana sprawnie i dobrze, za rozsądne pieniądze (40zł/m2 w tym 2-krotne szpachlowanie k-g po całości) i przy tym bardzo czysto. Ta sama ekipa wykonuje również tynki i elewacje - u mnie zrobili ponad 1000m2 tynków wewn. i zewn. cem-wap., boniowanie okien, parapety zewnętrzne z klinkieru oraz różne prace wykończeniowe (w tym glazurę). Ceny bardzo przystępne, gorąco polecamy, w razie zainteresowania zapraszamy na wizję lokalną . W ciągu dwóch najbliższych tygodni jest możliwość bezpośredniego kontaktu z szefem firmy u nas na budowie. Wiem, że dość niespodziewanie zwolnił im się termin na za 2-3 tygodnie. Podaję namiar: pan Krzysztof Sokół, kom: 661-584-401. Pozdrawiam, Blanka Nie polecam. Jeśli jest tu ktoś, kto umówił się na prace za 1 tydzień, 2 tygodnie... niech nastawi się na wykonanie robót na wiosnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 25.10.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 WITAM tym razem nie w sprawach budowlanych. Czy ktoś z Was prowadzi biuro rachunkowe? Poszukuję pilnie do prowadzenia książki przychodów... Wolę zapłacić komuś znajomemu. pozdrawiamKamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 25.10.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 WITAM tym razem nie w sprawach budowlanych. Czy ktoś z Was prowadzi biuro rachunkowe? Poszukuję pilnie do prowadzenia książki przychodów... Wolę zapłacić komuś znajomemu. pozdrawiam Kamila Polecam http://www.fractum.pl/. Jak się będziesz pytała o szczegóły, wspomnij, że info masz z BSR Polska, może coś utargujesz Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 26.10.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Może komuś się przyda... Z czystym sumieniem mogę polecić ekipę, która wykonywała u nas docieplenie poddasza (Rockwool 2 x 15cm) z zabudową k-g Rigips. Jesteśmy bardzo zadowoleni - robota została wykonana sprawnie i dobrze, za rozsądne pieniądze (40zł/m2 w tym 2-krotne szpachlowanie k-g po całości) i przy tym bardzo czysto. Ta sama ekipa wykonuje również tynki i elewacje - u mnie zrobili ponad 1000m2 tynków wewn. i zewn. cem-wap., boniowanie okien, parapety zewnętrzne z klinkieru oraz różne prace wykończeniowe (w tym glazurę). Ceny bardzo przystępne, gorąco polecamy, w razie zainteresowania zapraszamy na wizję lokalną . W ciągu dwóch najbliższych tygodni jest możliwość bezpośredniego kontaktu z szefem firmy u nas na budowie. Wiem, że dość niespodziewanie zwolnił im się termin na za 2-3 tygodnie. Podaję namiar: pan Krzysztof Sokół, kom: 661-584-401. Pozdrawiam, Blanka Nie polecam. Jeśli jest tu ktoś, kto umówił się na prace za 1 tydzień, 2 tygodnie... niech nastawi się na wykonanie robót na wiosnę... Odradzam stanowczo, zwłaszcza do ociepleń. Nie tylko z w/w powodów ale partactwa. Zero dokładności, nie kleją paroizolacji nawet w łazienkach, choć twierdzą, że to robią: oszustwo. Widać przez forum dostali za dużo zleceń. Tynki w lecie robili ładnie, ale to inna ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 29.10.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 WITAM tym razem nie w sprawach budowlanych. Czy ktoś z Was prowadzi biuro rachunkowe? Poszukuję pilnie do prowadzenia książki przychodów... Wolę zapłacić komuś znajomemu. pozdrawiam Kamila Polecam http://www.fractum.pl/. Jak się będziesz pytała o szczegóły, wspomnij, że info masz z BSR Polska, może coś utargujesz Pozdro! Dzięki wielkie szukam jednak czegoś na Białołece. Wyprawa z i po papiery do centrum to zgroza:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekg 02.11.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witam budowniczych Sezon budowlany kończy się powoli.Staram się ułożyć kolejny sezon gdzie mam nadzieję na finisz. ) W związku z tym mam pytanie:1. Czy macie ekipę polecaną ode elewacji? Patrzyłem na forum, ale znalazłem tylko: klinkier na elewacjach - Pan Tomasz Buczyński 505 112 971. Jednak tutaj jest napisane, że klinkier. Czy ekipa robi także elewację jako całość, a nie tylko klinkier?2. Poszukuję też firmy, która wykona ścianę i drzwi ze szkła. To dosyć specyficzny pomysł dlatego nie jest łatwo znaleźć tego typu firmę.3. No i na koniec poszukuję dobrej ekipy od wykończeniówki czyli malowanie, ceramika.4. I jeszcze dodam, że może kogoś od parkietu (drewno) macie pod ręką.5. Potrzebuję też kogoś od projektowania ogrodów,6. Układania kostki7. No i wykonania ogrodzenia. I wtedy dom będzie już do wprowadzenia. )) Z góry wszystkim dziękuję za telefony, email i posty na forum gdzie można zasięgnąć takiej informacji dla Warszawy. pzdr, Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts