Broncio 11.05.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 W kwestii formalnej: jakos nie moge się doliczyć czy dominuje 14/5 czy 21/5? u mnie na 21/5 popołudniu wyskoczyła Niewybaczalna Okoliczność.......ślub kumpla (najwcześniej byłbym ok 18,30) więc głosuję za 14/5 To może kze jako założyciel grupy wyznaczy ostateczny termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 12.05.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 No niestety Od rana próbuję wgrać plik z mapką na serwer interii, ale nie udaje się Czy ktoś ma jakiś dobry serwer? Albo czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie jeszcze można bezpłatnie przechowywać pliki (bez konieczności korzystania z programów ftp - nie mogę niczego instalowac w pracy)? Będę wdzięczna za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 12.05.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 O! Stałam sie FORUMOWICZEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 12.05.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 O! Stałam sie FORUMOWICZEM Gratulacje Jesli chodzi o zdjęcia to polecam photosite.com. Sam tam trzymam zdjęcia swojej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 12.05.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 O! Stałam sie FORUMOWICZEM jane - wielki dzień dla Ciebie! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 12.05.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Broncio, probowalam na photosite, ale tam trzeba zainstalować program, a ja nie mogę w pracy A może przeslę Ci ten plik i go wstawisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 12.05.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Broncio, probowalam na photosite, ale tam trzeba zainstalować program, a ja nie mogę w pracy A może przeslę Ci ten plik i go wstawisz? Moze sprobuj z yahoo photos ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 W kwestii formalnej: jakos nie moge się doliczyć czy dominuje 14/5 czy 21/5? u mnie na 21/5 popołudniu wyskoczyła Niewybaczalna Okoliczność.......ślub kumpla (najwcześniej byłbym ok 18,30) więc głosuję za 14/5 To może kze jako założyciel grupy wyznaczy ostateczny termin Dzięki za wyróżnienie. Jesli mam wybierać to stawiam na 14/05. 21.05 mam zajęcia, więc pewnie spóźniłbym sie... To może np. 16.00, tylko gdzie? Moze pod budynkiem Gminy Białołęka? A potem (powiedzmy poczekalibysmy do 16.15min) objechalibysmy działki i gdzies usiedli. Coi co wiedzą, ze spóźnią się to wezma nr komóry od kogoś i zadzwonią to powiemy gdzie aktualnie jesteśmy lub będziemy... I jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 12.05.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Zaraz, zaraz miał byc grill i plac zabaw Termin mi odpowiada, ale będę prawdopodobnie sama z dziećmi i taka objazdówka z nimi ... hmm może byc ciężko i żeby było jasne: nie marudzę, jakby co sie dostosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 12.05.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 ufffffffffff udało sięNiestety w przeglądarce (u mnie) mapka została zmniejszona i słabo widac kropki.Trzeba sobie powiększyć http://us.f3.yahoofs.com/users/42832afcz6d8a8389/ea4a/__sr_/cdbe.jpg?phWZzgCBlaOrovr. A tu link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Zaraz, zaraz miał byc grill i plac zabaw Termin mi odpowiada, ale będę prawdopodobnie sama z dziećmi i taka objazdówka z nimi ... hmm może byc ciężko i żeby było jasne: nie marudzę, jakby co sie dostosuję Spoko. Na ostatnim spotkaniu była mowa o objeździe placów budów. Ale zawsze można zaniechać tego pomysłu (jesli wiekszość jest za stacjonarnym spotkaniem). Ewentualnie robimy głosowane. A więc 14/05 1 głos 21/05 0 głosów objazdówka 1 głos stacjonarne 0 głos Proszę dopisywać sie do ankiety poprzez zwiększanie liczb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 12.05.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 ufffffffffff udało się Niestety w przeglądarce (u mnie) mapka została zmniejszona i słabo widac kropki. Trzeba sobie powiększyć http://us.f3.yahoofs.com/users/42832afcz6d8a8389/ea4a/__sr_/cdbe.jpg?phWZzgCBlaOrovr. A tu link Sorry jane - nie dziala a ni link ani zdjecie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 12.05.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 wrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 ufffffffffff udało się Niestety w przeglądarce (u mnie) mapka została zmniejszona i słabo widac kropki. Trzeba sobie powiększyć http://us.f3.yahoofs.com/users/42832afcz6d8a8389/ea4a/__sr_/cdbe.jpg?phWZzgCBlaOrovr. A tu link Sorry jane - nie dziala a ni link ani zdjecie ... Nie przesadza! Działa.. Zapraszam do wypełnienia ankiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 12.05.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Nie przesadza! Działa.. Zapraszam do wypełnienia ankiety... A czy jest wystarczająco duże żeby zobaczyć i ODCZYTAĆ imiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 12.05.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 No nic nie poradzę ale u mnie nic nie działa - obrazka nie widać tylko adres między [/img] a link mowi ze zly adres .... Co do glosowania to ..... jak mowilem14-May - bedzie trudno .... ale moze sie uda21-May - uda sie na pewno Co do formy - Myślę sobie, że taka objazdówka dużą watahą będzie dość trudna logistycznie więc jestem raczej za stacjonarnym .... ale , jako niespotykanie spokojny człowiek postaram się dostosować do większości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 12.05.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Zaraz, zaraz miał byc grill i plac zabaw Termin mi odpowiada, ale będę prawdopodobnie sama z dziećmi i taka objazdówka z nimi ... hmm może byc ciężko i żeby było jasne: nie marudzę, jakby co sie dostosuję Spoko. Na ostatnim spotkaniu była mowa o objeździe placów budów. Ale zawsze można zaniechać tego pomysłu (jesli wiekszość jest za stacjonarnym spotkaniem). Ewentualnie robimy głosowane. A więc 14/05 1 głos 21/05 0 głosów objazdówka 1 głos stacjonarne 0 głos Proszę dopisywać sie do ankiety poprzez zwiększanie liczb... ja się dostosuję. Co do miejsca to lasek bródnowski jest ok. spotkać się można od razu na polance - dojazd do 'kerfura' bezpłatnym autobusem i trzeba się cofnąć do początku lasu - tam kawałek parkingu i głazy upamietniające grodzisko i wchodząc do lasu jest polana - miejsce grilowe bardziej po prawej. Ale nie wiem może jak kto ma czas i ochotę to będzie wcześniej trzymał miejscówkę bo tam może być zajęte o tej porze. Zawsze z kocykiem można się rozłożyć nieopodal. A kto weźmie grila? Tak na marginesie ARCHITEKT przysłał koncepcję mam nadzieję ostateczną i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 12.05.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 ja się dostosuję. Co do miejsca to lasek bródnowski jest ok. spotkać się można od razu na polance - dojazd do 'kerfura' bezpłatnym autobusem i trzeba się cofnąć do początku lasu - tam kawałek parkingu i głazy upamietniające grodzisko i wchodząc do lasu jest polana - miejsce grilowe bardziej po prawej. Ale nie wiem może jak kto ma czas i ochotę to będzie wcześniej trzymał miejscówkę bo tam może być zajęte o tej porze. Zawsze z kocykiem można się rozłożyć nieopodal. A kto weźmie grila? Tak na marginesie ARCHITEKT przysłał koncepcję mam nadzieję ostateczną i... chorobcia! miejsce grilowe bardziej po LEWEJ!!! jeszcze niedawno mieszkałam za zaciuszu i idąc stamtąd to było po prawej! A w sobotę będę ale z ograniczona czasowo... (wieczorem bal w "gazecie"...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 12.05.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 steple , stęple komu steple mam do zbycia okazja transport własny cena konkurencyjna co Wy na to ?????????????????????/ propozycje na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Czyli ankieta wygląda tak: 14/05 2 głos 21/05 1 głosów objazdówka 1 głos stacjonarne 3 głos nie pomyliłem się? jak ktoś chce oddac głos to zapraszam do zwiększenia odpowiedniego licznika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts