Willie 31.05.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 My jeszcze nie, ale w przyszłym roku napewno będziemy sie starać o małego/małą Białołęczankę. A Ty Willie?? Ja to juz Dwóch Ancymonów Białołeckich skonstruowałem.......co dalej to jeszcze nie wiadomo - tzn ja myślę że nie wiadomo Żona mi tłumaczy że wiadomo pobudujemy i zobaczymy..........co wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 31.05.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 A my zamierzamy jeszcze w tym roku rozpocząć ten bieg przez płotki Oj to się bedzie Działo Najfajniejsza Robota przed Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 No to widzę, ze uzyskałem cały przegląd szpitali Warszawskich... Pozostaje mi jeszcze wybrac się na Solec.. Ale życzywiście ta Żelazna to chyba przereklamowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_w 31.05.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Czy mamy może więcej Przyszłych Białołeczan w drodze??? Jak juz kiedys wspomnialem - my sie spodziewamy drugiego dziecka w okolicach grudnia (Bialoleczanin/ka od poczecia). Pozdrawiam marek_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 31.05.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 My jeszcze nie, ale w przyszłym roku napewno będziemy sie starać o małego/małą Białołęczankę. A Ty Willie?? Ja to juz Dwóch Ancymonów Białołeckich skonstruowałem.......co dalej to jeszcze nie wiadomo - tzn ja myślę że nie wiadomo Żona mi tłumaczy że wiadomo pobudujemy i zobaczymy..........co wyrośnie Wiadomo, że co? Że tak, czy że nie? Bo u nas to mąż mówi, że wiadomo (że nie) A ja myślę, że jeszcze zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Czy mamy może więcej Przyszłych Białołeczan w drodze??? Jak juz kiedys wspomnialem - my sie spodziewamy drugiego dziecka w okolicach grudnia (Bialoleczanin/ka od poczecia). Pozdrawiam marek_w No tak... Tubylec... A ja to jestem ludność napływowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 31.05.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 A my zamierzamy jeszcze w tym roku rozpocząć ten bieg przez płotki Oj to się bedzie Działo Najfajniejsza Robota przed Wami Aha - już się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 A my zamierzamy jeszcze w tym roku rozpocząć ten bieg przez płotki Oj to się bedzie Działo Najfajniejsza Robota przed Wami Aha - już się cieszę Tylko, zeby Ci siły starczyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 31.05.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 A my zamierzamy jeszcze w tym roku rozpocząć ten bieg przez płotki Oj to się bedzie Działo Najfajniejsza Robota przed Wami Aha - już się cieszę Tylko, zeby Ci siły starczyło... kze - do tzw. pewnych spraw to nigdy sił nie brakuje ... czego sobie i innym życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 A my zamierzamy jeszcze w tym roku rozpocząć ten bieg przez płotki Oj to się bedzie Działo Najfajniejsza Robota przed Wami Aha - już się cieszę Tylko, zeby Ci siły starczyło... kze - do tzw. pewnych spraw to nigdy sił nie brakuje ... czego sobie i innym życzę W kazdym wypadku, oby oprócz przyjemnosci były też efekty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 31.05.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 My jeszcze nie, ale w przyszłym roku napewno będziemy sie starać o małego/małą Białołęczankę. A Ty Willie?? Ja to juz Dwóch Ancymonów Białołeckich skonstruowałem.......co dalej to jeszcze nie wiadomo - tzn ja myślę że nie wiadomo Żona mi tłumaczy że wiadomo pobudujemy i zobaczymy..........co wyrośnie Wiadomo, że co? Że tak, czy że nie? Bo u nas to mąż mówi, że wiadomo (że nie) A ja myślę, że jeszcze zobaczymy To tak jak u mnie tylko Wręcz Odwrotnie czyli Żona że wiadomo (że nie) a ja że się jeszcze zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 31.05.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 My jeszcze nie, ale w przyszłym roku napewno będziemy sie starać o małego/małą Białołęczankę. A Ty Willie?? Ja to juz Dwóch Ancymonów Białołeckich skonstruowałem.......co dalej to jeszcze nie wiadomo - tzn ja myślę że nie wiadomo Żona mi tłumaczy że wiadomo pobudujemy i zobaczymy..........co wyrośnie Wiadomo, że co? Że tak, czy że nie? Bo u nas to mąż mówi, że wiadomo (że nie) A ja myślę, że jeszcze zobaczymy To tak jak u mnie tylko Wręcz Odwrotnie czyli Żona że wiadomo (że nie) a ja że się jeszcze zobaczy Nie zniechęcaj się w razie czego Ja chyba ze 3 lata pracowałem nad Agą żeby jej się zachciało też .... a wiesz, że z moją Agą nie jest łatwo negocjować .... kropla drąży skałę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 31.05.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Dzieki za wsparcie ja też drążę...... ale po paru latach z dziećmi w domu jednak nie dziwi mnie że myśl o kolejnych nie jest Najfajowniejsza dlatego też na razie Cała Para w DOM a potem podrążymy znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 31.05.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Zmienię temat facet od przyłaczy mi właśnie powiedział że Strasznie podrożały ceny za usługi geodezyjne przy robieniu projektów i w związku z tym on płaci teraz 1,5 tys za kazdy projekt a płacił 500 więc cena za 3 przyłacza (wodne, i 2 gazowe) poszła o 3 tys do góry - w sumie 12 tys za usługę Ponoć wynika to też z jakichś ustaleń z Ratusza pod wodzą Kaczyńskiego........... jakoś nic nie słyszałem o ruchach cen geodezyjnych - coś wiecie na ten temat???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Zmienię temat facet od przyłaczy mi właśnie powiedział że Strasznie podrożały ceny za usługi geodezyjne przy robieniu projektów i w związku z tym on płaci teraz 1,5 tys za kazdy projekt a płacił 500 więc cena za 3 przyłacza (wodne, i 2 gazowe) poszła o 3 tys do góry - w sumie 12 tys za usługę Ponoć wynika to też z jakichś ustaleń z Ratusza pod wodzą Kaczyńskiego........... jakoś nic nie słyszałem o ruchach cen geodezyjnych - coś wiecie na ten temat???? Może dobrze odrobił lekcję z zajęć z negocjacji. Powołał się na niezależne źródło, autorytet i liczy, że dasz się nabrać... Ja bym poprosił chociaż o jakąś podstawę jeśli nie prawną to powód dlaczego podrożały, czy coś w tym stylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 31.05.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Nie sądzę żeby był az tak wyrafinowany..... w zasadzie poprzednia cena była zbieżna z tym co sprawdzałem wpolecanych źródłach a wartośc dodana to że wszystko mam z głowy za jednym zamachem..... w zaistniałych okolicznościach znowu wykonam serie prowokacyjnych zapytań ofertowych i jeśli tamte ceny sie nie zmieniły to Żegnaj Królu.... niech sobie kopie te rowy az 12 tys dla kogo innego ale niepodzianka niemiła NEVER TRUST A STRANGER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Nie sądzę żeby był az tak wyrafinowany..... w zasadzie poprzednia cena była zbieżna z tym co sprawdzałem wpolecanych źródłach a wartośc dodana to że wszystko mam z głowy za jednym zamachem..... w zaistniałych okolicznościach znowu wykonam serie prowokacyjnych zapytań ofertowych i jeśli tamte ceny sie nie zmieniły to Żegnaj Królu.... niech sobie kopie te rowy az 12 tys dla kogo innego ale niepodzianka niemiła NEVER TRUST A STRANGER. I pamietaj o wiedzy zdobytej na zajęciach z negocjacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 31.05.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Tu raczej proste metody widzę: jak klient się interesuje to podajemy cenę nr 1, a jak dzwoni klepnąc deal to cena o 30% w górę....... nic to, zaraz sprawdzę czy moja przyłaczowa Batna jest tam gdzie była parę tygodni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Tu raczej proste metody widzę: jak klient się interesuje to podajemy cenę nr 1, a jak dzwoni klepnąc deal to cena o 30% w górę....... nic to, zaraz sprawdzę czy moja przyłaczowa Batna jest tam gdzie była parę tygodni temu To stosuj tą samą taktykę! Najpierw dora cena, a jak przyjdzie do podpisywania to udawaj Greka (bez obrazy dla Greków) i cenę o 30% w doł... A co trzeba szybko przyjmować praktyki stosowane przez "przeciwnika"... Budowlańcy to są specyficzni ludzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 31.05.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Trochę mnie nie było... kze jeśli chodzi o szpitale to polecam Inflancką. Byliśmy bardzo zadowoleni. Spokój, cisza i super personel. A ze mną obchodzili sie jak z jajkiem. Akurat miałem nogę po zwichnięciu i chodziłem o kulach Natomiast bardzo źle wspominamy pierwszy poród na Bródnie. Jeden wielki dramat. A zapewniali nas że będzie tak wspaniale. Szkoła rodzenia i sala rodzinna. E, szkoda pisać. Willie a dowiadywałeś się u tych wykonawców co kiedyś podawał api? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts