kze 07.06.2005 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Pozdrowienia z Ustronia Morskiego Zimno jaktalala ale wesoło, bo towarzystwo dopisało Po powrocie zaczynam nachodzić panią P. ps. Jak to?????!!!!!!! Nikt za mną nie tęsknił Wszyscy się stęsknili i czekają niecierpliwie na zdjęcia i wrażenia z wyjazdu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witam Was!! Znowu nie moge wytrzymać, muszę sie pochwalic . Mam nowe zdjęcia z budowy. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38865&grupa=0&kat=2&a=kasiawojc Pozdrawiam KasiaR Fajne zdjęcia!! A co to za okragła ścianka w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 07.06.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ta z cegieł ?? Zostanie taka jaka jest, nie chce kłasc tynku bo fajnie wyglada wg mnie. W tym okregu bedą schody krętę . Drugi łuk jest w hallu ale juz z suporexu. Chciałam,żeby komponował sie ze schodami kretymi. zeby jedno wynikało z drugiego. Mam nadzieje, że po wykończeniu bedzie fajnie wygladać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 07.06.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Super to wygląda, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 07.06.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witam --> KasiaR --> Krzyss Ponieważ w tej chwili skupiam się z szukaniem działki w rejonie, w którym Wy wijecie sobie gniazdka mam pytanie o uzbrojenie terenu - jakie było, szczególnie w elektryczność i gaz. Najpierw prąd. Jak daleko był od działki i ile czasu czekaliście na podłączenie? Jakie planujecie ogrzewanie - gazowe (z sieci) czy alternatywne ? Z wodą - jak wyczytałem - można sobie poradzić poprzez wywiercenie studni i nawet nadaje się do użytku (?) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 07.06.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Do JanKazik My kupiliśmy działke po okazyjnej cenie. A to dlatego ,że byłato ostatnia z 30 działek, które sprzedawał własciciel. Brak wody, brak prądu, brak gazu. Gaz i prąd w drodze przy ul. Zdziarskiej.około 400 -500m. WODA Wykopalismy studnie, woda jest o.k. robotnicy jeszcze żyją PRĄD Prąd przyciagnelismy od sąsiada ale tylko na okres budowy. (kabel 360m). Umowa na prąd podpisana została ponad rok temu,. Planowane przyłacze wrzesień-październik'2005. GAZ Bedziemy stawić zbiornik od Shella czy innej firmy. Obecnie sa promocje. Ale bedziemy czekac na przyłacze podziemne pewnie z 3 lata. Zdecydowalismy si.e na ogrzewanie gazem i zbiornik. Pozdrawiam i zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 07.06.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witam Was!! Znowu nie moge wytrzymać, muszę sie pochwalic . Mam nowe zdjęcia z budowy. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38865&grupa=0&kat=2&a=kasiawojc Pozdrawiam KasiaR JENY!!! Jak pięknie! Ile się dzieje! Ja też tak chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 07.06.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 EFKAkonewka serdecznie dziekuję, ale ile jeszcze pracy zostało .... Mam nadzieje,że wyjdzie ładnie. Pozdrawiam P.S. A Ty na jakim jetes etapie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 07.06.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 EFKAkonewka serdecznie dziekuję, ale ile jeszcze pracy zostało .... Mam nadzieje,że wyjdzie ładnie. Pozdrawiam P.S. A Ty na jakim jetes etapie?? ZAŁAMANIA PRZEDWSTĘPNEGO. powinnam dopiąć projekt i złożyć PNB ale brak mi mobilizacji i wsparcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 07.06.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Wspieramy Cię EFKAkonewka !!!! I trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 07.06.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 EFKAkonewka..........głowa do gory! a czego Ci brakuje żeby zapiąć projekt???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 07.06.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 EFKAkonewka..........głowa do gory! a czego Ci brakuje żeby zapiąć projekt???? CZASU!!! muszę NARYSOWAĆ archit. kilka poprawek wewnątrz a pozatym zagospodarowanie terenu: kusi mnie aby mój domek był "skręcony" względem stron świata i boków prawie kwadratowej działki tak aby wyjście na taras z dużego pokoju wychodziło na stronę południowo-zachodnią ale bardziej południową, tym sposobem przy garażu zwiększa mi się ilość miejsca na samochód dodatkowy ale jednocześnie komplikuje wejście do domu od furtki... CZY KTOŚ COŚ Z TEGO ZROZUMIAŁ? no i gdzie szambo a gdzie studnia skoro mają być oddalone 15m od siebie? nieśmiałe bu bu buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 07.06.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Dziękuję KasiaR za informacjepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 07.06.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witam wszystkich, dawno mnie tu nie było, ale trzeba było troszkę na działce popracować . Uff rączki bolą i nóżku też, ale jaka przyjemność patrzeć na to co się samemu zrobiło Ta z cegieł ?? Zostanie taka jaka jest, nie chce kłasc tynku bo fajnie wyglada wg mnie. W tym okregu bedą schody krętę . Drugi łuk jest w hallu ale juz z suporexu. Chciałam,żeby komponował sie ze schodami kretymi. zeby jedno wynikało z drugiego. Mam nadzieje, że po wykończeniu bedzie fajnie wygladać. Ja też mam Kasiu łuk i też planuję na nim schody kręte. Zajrzyj do wątku "Dom pod Platanem", tam dziewczyny pokazały zdjęcia takich schodów. Według mnie wygląda to super. A teraz chciałam się Wam pochwalić, że po roku oczekiwań moja ulica ma nazwę -Misia Uszatka, jak Wam się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 08.06.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A teraz chciałam się Wam pochwalić, że po roku oczekiwań moja ulica ma nazwę -Misia Uszatka, jak Wam się podoba? Misia Uszatka ukradli, ale się odnalazł! Bardzo ładna nazwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 08.06.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 gg, super nazawa . Ja jeszcze nie mam nazwy ulicy. U mnie nie ma ulicy. Najblizsza z nazwa to Białołecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 08.06.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Do gg Gdzie mam szukać tego wątku "Dom pod Platanem"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 08.06.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 wysłałam poprawki do architektai teraz to tylko go muszę molestować o szybką reakcję. MAM PYTANIE: czy KTOŚ buduje się na obszarze usługowo-technicznym z dopuszczoną funkcją mieszkalną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 08.06.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Do gg Gdzie mam szukać tego wątku "Dom pod Platanem"??? Tutaj: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=10711&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 09.06.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Hej! gg jest KOBIETĄ! pamietam że kiedyś nie zauważyłem czy jesteś na naszej mapce???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts