jane 15.06.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 A może ja nie wiem co to keramzyt ??!! My budujemy z Suporexu - Gazobetonu, a wydaje mi się, że to nie jest keramzyt. Pozdrawiam KasiaR A widzisz!!! bo ja ten gazobeton pomyliłam z keramzytem wstyd, wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Dla mnie ten weekend odpada totalnie. Mam szkołę i zaliczenia. I jeszcze imprezy rodzinne na których powinienem być, a raczej też nie będe. No cóż ale mogę się wyłamać ten jeden raz. Chyba że ustalicie jakąś późniejszą godzinę to może wpadnę na pare minut. A w tą niedzielę po 16.00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 A może ja nie wiem co to keramzyt ??!! My budujemy z Suporexu - Gazobetonu, a wydaje mi się, że to nie jest keramzyt. Pozdrawiam KasiaR A widzisz!!! bo ja ten gazobeton pomyliłam z keramzytem wstyd, wstyd Eeee tam wstyd.. Jak wybudujesz to będziesz specjalistką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 15.06.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 A może ja nie wiem co to keramzyt ??!! My budujemy z Suporexu - Gazobetonu, a wydaje mi się, że to nie jest keramzyt. Pozdrawiam KasiaR A widzisz!!! bo ja ten gazobeton pomyliłam z keramzytem wstyd, wstyd Eeee tam wstyd.. Jak wybudujesz to będziesz specjalistką! kze, a Ty z czego będziesz budował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 15.06.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Czy gazobeton to to samo co silka? Bo zgłupiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 A może ja nie wiem co to keramzyt ??!! My budujemy z Suporexu - Gazobetonu, a wydaje mi się, że to nie jest keramzyt. Pozdrawiam KasiaR A widzisz!!! bo ja ten gazobeton pomyliłam z keramzytem wstyd, wstyd Eeee tam wstyd.. Jak wybudujesz to będziesz specjalistką! kze, a Ty z czego będziesz budował? Beton komórkowy. Pewnie biały, bo mi się bardziej podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 15.06.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Jane gazobeton to coś innego niż Silka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 15.06.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 kze ustalcie dzień i godzinę. Postaram sie dostosować. Ale nie mogę nic obiecać na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 15.06.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Jane gazobeton to coś innego niż Silka. A może beton komórkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 kze ustalcie dzień i godzinę. Postaram sie dostosować. Ale nie mogę nic obiecać na 100%. Tak więc rozumiem, że optowałbyś za przyszłym weekendem, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 A może ja nie wiem co to keramzyt ??!! My budujemy z Suporexu - Gazobetonu, a wydaje mi się, że to nie jest keramzyt. Pozdrawiam KasiaR A widzisz!!! bo ja ten gazobeton pomyliłam z keramzytem wstyd, wstyd Eeee tam wstyd.. Jak wybudujesz to będziesz specjalistką! kze, a Ty z czego będziesz budował? Beton komórkowy. Pewnie biały, bo mi się bardziej podoba... Jane - to na co zdecydujesz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Jane - napisałem maila do Twojej firmy od POS bezdrenażowego. Maila odebrali po ok. 1tyg. i (mineło chyba ze 2tyg) nic mi nie odpisali... Pisałem z konta firmowego z pracy, tak więc wydaje mi się, że wygladałem na wiarygodnego klienta.. Firma jeszcze bardziej olewa klientów od tej co przysłała prospekt z kartkami wklejonymi do góry nogami... PS Jeszcze nie mam opinii od kolegii zajmujacego się w przeszłości POS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 15.06.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Jane - to na co zdecydujesz się? Długo myslalam, ze z betonu komorkowego, ale poczytalam troche o tym keramzycie (z wkladka styropianowa) i sklaniam sie ku takiemu rozwiazaniu, maz z kolei chce z silikatow. Sama nie wiem. Pewnie jeszcze kilka razy zmienimy deyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Jane - to na co zdecydujesz się? Długo myslalam, ze z betonu komorkowego, ale poczytalam troche o tym keramzycie (z wkladka styropianowa) i sklaniam sie ku takiemu rozwiazaniu, maz z kolei chce z silikatow. Sama nie wiem. Pewnie jeszcze kilka razy zmienimy deyzję Ale beton komórkowy produkuja na Zeraniu z piasku wislanego.. Powinno być niedroga i dobrze. No, ale decyzja należy do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 15.06.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Jane - napisałem maila do Twojej firmy od POS bezdrenażowego. Maila odebrali po ok. 1tyg. i (mineło chyba ze 2tyg) nic mi nie odpisali... Pisałem z konta firmowego z pracy, tak więc wydaje mi się, że wygladałem na wiarygodnego klienta.. Firma jeszcze bardziej olewa klientów od tej co przysłała prospekt z kartkami wklejonymi do góry nogami... PS Jeszcze nie mam opinii od kolegii zajmujacego się w przeszłości POS. Ja też napisałam do nich ze dwa tygodnie temu. Nie wiem, czy odebrali, ale na pewno wiem, że nie odpowiedzieli. Szkoda. Dobrze to wygladało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Jane - napisałem maila do Twojej firmy od POS bezdrenażowego. Maila odebrali po ok. 1tyg. i (mineło chyba ze 2tyg) nic mi nie odpisali... Pisałem z konta firmowego z pracy, tak więc wydaje mi się, że wygladałem na wiarygodnego klienta.. Firma jeszcze bardziej olewa klientów od tej co przysłała prospekt z kartkami wklejonymi do góry nogami... PS Jeszcze nie mam opinii od kolegii zajmujacego się w przeszłości POS. Ja też napisałam do nich ze dwa tygodnie temu. Nie wiem, czy odebrali, ale na pewno wiem, że nie odpowiedzieli. Szkoda. Dobrze to wygladało A znajomy od POS jak zobaczył projekt z tymi kartkami do góry nogami to powiedział ... firma na rozruchu! No, ale nie odpowiadanie na maila to dla mnie żenada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 15.06.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 kze najbardziej pasowałaby mi niedziela 26.06. Tą niedziele mam wolną całkowicie. Ale nie patrzcie na mnie. Myślę że powinniście wybrać termin najbardziej pasujący większości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 15.06.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ludzieeee Kali dostać numer porządkowy [b=== 7f === ładny nieprawdaż ???[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 15.06.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 MURMAN nie wiem o co chodzi , ale to chyba coś dobrego GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 15.06.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Spotkanie, jeżeli chodzi o mnie to: 18/06 TAK po 16.00 19/06 TAK po 16.00 25/06 NIE -niestety nie mogę, nie ma mnie w Wawie 26/06 NIE - niestety nie mogę, nie ma mnie w Wawie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts