jane 30.06.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 A ja musze się pochwalić, bo duma mnie rozpiera, że złozyłem dokumenty na PnB... Bardzo miła chwila... Chyba bedę musiał uzupełnić mój internetowy dziennik budowy.. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2005 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 A ja musze się pochwalić, bo duma mnie rozpiera, że złozyłem dokumenty na PnB... Bardzo miła chwila... Chyba bedę musiał uzupełnić mój internetowy dziennik budowy.. Gratulacje! Dzięki. Na następnym spotkaniu będę już prawdopodobnie też specjalistą od PnB... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 30.06.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 A ja na dniach dostanę PnB .... może już w poniedziałek ..... ale by było fajowo.... (żeby tylko nie zapeszyć ) jak Wy to robicie, że tak szyko Wam sprawy załatwiają !!! buuuu, ale ze mnie d... wołowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2005 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 A ja na dniach dostanę PnB .... może już w poniedziałek ..... ale by było fajowo.... (żeby tylko nie zapeszyć ) jak Wy to robicie, że tak szyko Wam sprawy załatwiają !!! buuuu, ale ze mnie d... wołowa Jane - no co TY!!!!!! Po pierwsze mi pomagał agent z agencji pośrednictwa. Ale nawet bez niego to nie robiłbym nic nadzwyczajnego. Generalnie w urzędzie staram się przyjmować postawę biednego żuczka, który na niczym nie zna się i proszę o pomoc Panią urządnik. A poza tym jak składałem dokumenty (strasznie ciężkie ) to np . nie miałem wpisanego nr aktu notarialnego. To szybki telefon i dowiedziałem się jego nr. Nic jest jest super proste, ale na kłopoty to tylko zimna krew. Jane - byłem też w pokoju 226 (Ochrona Środowiska) i zostawiłem Pani urzędnik 2 projekty POS bezdrenażowego. Mam ... zadzwonić w przyszłym tygodniu! Pani już mnie zapamietała i na oko wydaje się, że jest nastawiona pozytywnie do mojego pomysłu POS. Myslę, że opinię w ciagu kilku tygodni powinienem dostać. Chyba potrzeba 30 dni Ochrona Środowiska i 30 dni Urbanistyka. W każdym wypadku nie jest źle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 30.06.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 A ja musze się pochwalić, bo duma mnie rozpiera, że złozyłem dokumenty na PnB... Bardzo miła chwila... Chyba bedę musiał uzupełnić mój internetowy dziennik budowy.. SUPER kze - gratulacje !!! A ja na dniach dostanę PnB .... może już w poniedziałek ..... ale by było fajowo.... (żeby tylko nie zapeszyć ) No to jeszcze tylko 14 dni i bedziesz mógł zacząć budowę!!! Jakie plany budowlane są na ten rok? A o kredyt (pewnie jakiś brałeś) to starałęś się teraz czy po uzyskaniu PnB? Mam właśnie takie nadzieje - oby wreszcie ZACZĄĆ, potem będzie z .... kłopotliwej ... górki W tym roku mamy zamiar postawić stan surowy otwarty. Kredytu na razie nie bieżemy - ten frapujący temat zostawiamy sobie na rok przyszły i "działania mające na celu umożliweinie zasiedlenia budynku mieszkalnego" J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 30.06.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 A ja na dniach dostanę PnB .... może już w poniedziałek ..... ale by było fajowo.... (żeby tylko nie zapeszyć ) jak Wy to robicie, że tak szyko Wam sprawy załatwiają !!! buuuu, ale ze mnie d... wołowa jane - tylko spokojnie: Po pierwsze - jeszcze nie mamy PnB Po drugie - jeśli będzie - to nie jest to jakiś rekord świata - ponad 40 dni Po trzecie - ja mam cudowną żonę, której Ty mieć nie możesz (... nawet na chwilę NIE WYPOŻYCZAM) .... która nie dość, że jest genialna w przygotowaniu papierów (istny majstersztyk kompletności) to jest niezmiernie i stanowczo upierdliwa w stałym nękaniu właściwych osób w UG w sprawie losu tychże papierów .... czego i Tobie życzę J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2005 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 A ja na dniach dostanę PnB .... może już w poniedziałek ..... ale by było fajowo.... (żeby tylko nie zapeszyć ) jak Wy to robicie, że tak szyko Wam sprawy załatwiają !!! buuuu, ale ze mnie d... wołowa jane - tylko spokojnie: Po pierwsze - jeszcze nie mamy PnB Po drugie - jeśli będzie - to nie jest to jakiś rekord świata - ponad 40 dni Po trzecie - ja mam cudowną żonę, której Ty mieć nie możesz (... nawet na chwilę NIE WYPOŻYCZAM) .... która nie dość, że jest genialna w przygotowaniu papierów (istny majstersztyk kompletności) to jest niezmiernie i stanowczo upierdliwa w stałym nękaniu właściwych osób w UG w sprawie losu tychże papierów .... czego i Tobie życzę J Tak więc najlepsza strategia to nękanie UG!! Od jutra (no dobra od poniedziałku) zaczynam wydzwanianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 30.06.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 jane - tylko spokojnie: Po pierwsze - jeszcze nie mamy PnB Po drugie - jeśli będzie - to nie jest to jakiś rekord świata - ponad 40 dni Po trzecie - ja mam cudowną żonę, której Ty mieć nie możesz (... nawet na chwilę NIE WYPOŻYCZAM) .... która nie dość, że jest genialna w przygotowaniu papierów (istny majstersztyk kompletności) to jest niezmiernie i stanowczo upierdliwa w stałym nękaniu właściwych osób w UG w sprawie losu tychże papierów .... czego i Tobie życzę J To nie było pocieszające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 01.07.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Proszę Was bardzo, trzymajcie kciuki.Dziś mąż jedzie do UG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 01.07.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Jane Trzymam kciuki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 01.07.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Proszę Was bardzo, trzymajcie kciuki. Dziś mąż jedzie do UG. Trzymam kciuki - z własnego doświadczenia wiem, że faceci mają tam pewne fory .... Będzie Dobrze !!! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.07.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Proszę Was bardzo, trzymajcie kciuki. Dziś mąż jedzie do UG. Trzymam, trzymam, oczywiście!! Jestem pewna, że wskóra więcej niż ty! Aaa, Jane, jak tam z tą ulicą Olszynki Grochowskiej? Bo nie odpowiedziałaś na moje pytanie (na górze na tej samej stronie). Z której strony ta trasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 01.07.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Miłego weekendu i dużo słoneczka życzę!!! http://kartki.onet.pl/_i/m/fale_small.gifPozdrawiamKasiaR http://kartki.onet.pl/_i/m/slonca.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 01.07.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Aaa, Jane, jak tam z tą ulicą Olszynki Grochowskiej? Bo nie odpowiedziałaś na moje pytanie (na górze na tej samej stronie). Z której strony ta trasa? Olszynki Grochowskiej jest z drugiej strony Ostródzkiej (tak jak Głębocka) To co ma lecieć niedaleko naszej działki to ul. Kowalskiego, której nie ma na tej mapie. A ulica to ulica, nie trasa A jak Wasze poszukiwania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
md2 01.07.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witam, w końcu mamy prawomocne PNB i chyba zaczęłam się naprawdę bać, że już nie ma odwrotu. To co do tej pory było "wirtualne" (oprócz kosztów oczywiście) będzie stawało się realne. Chyba zaczynam tchórzyć pozdrawiam monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 01.07.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witaj janeCo w UG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 04.07.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Jane jak w UG???? Napisz coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 04.07.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 eeee tam mąż ma przyjechać w czwartekczyli zwodzenia ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.07.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Ale może pani P. będzie już czekała w sexi bileliźnie z gotowym dokumentem w dłoni A tak na poważnie - jeśli nadal nic, to może jednak niech postraszy ta skargą, co? A najlepiej niech powie, że ty już piszesz, a on resztką sił cię powstrzymuje, bo chciałby to załatwić polubownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.07.2005 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 eeee tam mąż ma przyjechać w czwartek czyli zwodzenia ciąg dalszy To rozumiem, że w czwartek jak przyjedzie do UG to już ni wyjdzie bez dokumentów, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts