Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

DZIEKI ZA ŻYCZENIA!!!

KasiaR

nie byłem - złapał mnie elektryk i spedziłem upojne chwile z kablem na swojej działce :wink:

w sobotę dla odmiany też upojnie i tez na działce tylko z wykonawcą

potem wróciła Rodzina.......

a dziś się ma instalować tzw ekipa..... chyba zacznę wreszcie jakieś zdjęcia robić!

jutro bladym świtem kolejna randka, tym razem z Dziurkaczem żeby studnię kopnąć :wink:

atmosfera się zagęszcza............

No pięknie, PIĘKNIE!! Niektóre zdjęcia przyprawiły mnie o zawrót głowy (lęk wysokości :lol: ), czy to wasze obiecane tuje widać w oddali? I jeszcze jedno - le luksfery w nadprożu to w którym pomieszczeniu? Fajnie! Ja bedę miała luksfery w ścianie (wmurowane co jakiś kawałek< naprawde fajnie to wygląda), tylko jeszcze nie wiem, co to bedzie za sciana :lol: :lol:

No pięknie, PIĘKNIE!! Niektóre zdjęcia przyprawiły mnie o zawrót głowy (lęk wysokości :lol: ), czy to wasze obiecane tuje widać w oddali? I jeszcze jedno - le luksfery w nadprożu to w którym pomieszczeniu? Fajnie! Ja bedę miała luksfery w ścianie (wmurowane co jakiś kawałek< naprawde fajnie to wygląda), tylko jeszcze nie wiem, co to bedzie za sciana :lol: :lol:

Dziekuję Dominikams. Nie to nie są tuje. Nasze dopiero bedą jak już roboty się zakończą. Szkoda drzewek. :wink:

Te luksfery w nadprożach są widoczne z haalu. Sa nad drzwiami do sypialni, do łazienki i do sypialni dziecka (w przyszłości).

Serdecznie pozdrawiam

KasiaR

:D

Witam! dzisiaj podpisaliśmy akt kupna działki :D. Opijamy wlaśnie to wydarzenie- niestety szampanem bezakoholowym bo za 4 dni ma przyjść na świat nasz pierwszy dzidziuś

HEJ HEJ!

nie tak prędko z tym Witaniem! :wink:

Bez Męczących Formalności CIESZĘ SIĘ ŻE BĘDZIE WAS WIĘCEJ 8) :p :wink:

Ale oficjalne Przyjęcie do Grupy nie obedzie się bez Męczących :wink: .

Najpierw poprosimy o tradycyjną spowiedź przed Odźwiernym (dzień dobry 8) ) według Standardowego Zestawu Pytań:

- stan cywilny - podejrzewamy że juz wiemy

- gdzie działka jest dokładnie i skąd przybywacie - żeby jane mogła naszą mapkę pokolorować odpowiednio

- dlaczego Białołęka - bo lubimy słuchać jak fajnie nam tu jest i bedzie :lol:

- na końcu drobiazg - PIN do konta zgodnie z ruychem wskazówek zegara prześlijcie tym razem do Dominikams (żeby nasz mały Krąg Zaufania trwał :wink: )

awansem witam Was serdecznie po cichutku...........

Pierwszy raz zobaczyłem mapkę !!!! Fajna. Dzięki, że na niej jestem. Ponieważ jestem dokładnym człowiekiem - to niewielkie przesunięcie - moje jest w tym miejscu, co kropeczka dla Marek W, a ściślej tuż w lewo od kropeczki Marek W - czyli w rzeczywistości 200 metrow na zachód od Ostródzkiej. A obecnie moja kropeczka jest 500 metrow na zachód od ostródzkiej i za bardzo 200 metrów na południe.

Pierwszy raz zobaczyłem mapkę !!!! Fajna. Dzięki, że na niej jestem. Ponieważ jestem dokładnym człowiekiem - to niewielkie przesunięcie - moje jest w tym miejscu, co kropeczka dla Marek W, a ściślej tuż w lewo od kropeczki Marek W - czyli w rzeczywistości 200 metrow na zachód od Ostródzkiej. A obecnie moja kropeczka jest 500 metrow na zachód od ostródzkiej i za bardzo 200 metrów na południe.

:)))

Poprawię wieczorem

Macie może namiar na jakiegoś solidnego i taniego GEODETĘ?

Dawno tu nie zaglądałam.

Bynajmniej z powodu wakacji - dopiero w sierpniu.

Co słychać?

Jak Wasze wakacje?

Witaj EFKAkonewka, Dawno Cie tu nie było :wink:

Co u Ciebie???

Jeżeli chodzi o wakacje to spędzam je naczesciej na działce. tzw. 'Tydzień na działce"

Witam! dzisiaj podpisaliśmy akt kupna działki :D. Opijamy wlaśnie to wydarzenie- niestety szampanem bezakoholowym bo za 4 dni ma przyjść na świat nasz pierwszy dzidziuś

Witamy w naszje grupie i niecierpliwie czekamy na wypełnienie ankiety Willego... 8) :wink: