kasiaR 18.07.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 UWAGA !!! dodałam zdjęcia http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38865&grupa=0&kat=2&a=kasiawojc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 18.07.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 DZIEKI ZA ŻYCZENIA!!! KasiaR nie byłem - złapał mnie elektryk i spedziłem upojne chwile z kablem na swojej działce w sobotę dla odmiany też upojnie i tez na działce tylko z wykonawcą potem wróciła Rodzina....... a dziś się ma instalować tzw ekipa..... chyba zacznę wreszcie jakieś zdjęcia robić! jutro bladym świtem kolejna randka, tym razem z Dziurkaczem żeby studnię kopnąć atmosfera się zagęszcza............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 18.07.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Aha, no to miłego spędzania czasu z Dziurkaczem od studni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.07.2005 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Kze: nie martw się, obiecuję, że będę podtrzymywac kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 18.07.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 UWAGA !!! dodałam zdjęcia http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38865&grupa=0&kat=2&a=kasiawojc No pięknie, PIĘKNIE!! Niektóre zdjęcia przyprawiły mnie o zawrót głowy (lęk wysokości ), czy to wasze obiecane tuje widać w oddali? I jeszcze jedno - le luksfery w nadprożu to w którym pomieszczeniu? Fajnie! Ja bedę miała luksfery w ścianie (wmurowane co jakiś kawałek< naprawde fajnie to wygląda), tylko jeszcze nie wiem, co to bedzie za sciana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 18.07.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam! dzisiaj podpisaliśmy akt kupna działki . Opijamy wlaśnie to wydarzenie- niestety szampanem bezakoholowym bo za 4 dni ma przyjść na świat nasz pierwszy dzidziuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 18.07.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witamy, RenatkA&Petronek, gratulacje! Willie, twoja kolej - numer konta itp kasiar - od Ostródzkiej twoj domek się prezentuje całkiem nieźle ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 19.07.2005 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witam! dzisiaj podpisaliśmy akt kupna działki . Opijamy wlaśnie to wydarzenie- niestety szampanem bezakoholowym bo za 4 dni ma przyjść na świat nasz pierwszy dzidziuś Gratulacje!!! I witaj w klubie A Ty jesteś Renatka czy Petronek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 19.07.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 UWAGA !!! dodałam zdjęcia http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38865&grupa=0&kat=2&a=kasiawojc No pięknie, PIĘKNIE!! Niektóre zdjęcia przyprawiły mnie o zawrót głowy (lęk wysokości ), czy to wasze obiecane tuje widać w oddali? I jeszcze jedno - le luksfery w nadprożu to w którym pomieszczeniu? Fajnie! Ja bedę miała luksfery w ścianie (wmurowane co jakiś kawałek< naprawde fajnie to wygląda), tylko jeszcze nie wiem, co to bedzie za sciana Dziekuję Dominikams. Nie to nie są tuje. Nasze dopiero bedą jak już roboty się zakończą. Szkoda drzewek. Te luksfery w nadprożach są widoczne z haalu. Sa nad drzwiami do sypialni, do łazienki i do sypialni dziecka (w przyszłości). Serdecznie pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 19.07.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witajcie Rebatka&Petronek !!! Serdecznie witamy w grupie?? No i gratulacje?? Dziewczynka czy chłopiec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 19.07.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witam! dzisiaj podpisaliśmy akt kupna działki . Opijamy wlaśnie to wydarzenie- niestety szampanem bezakoholowym bo za 4 dni ma przyjść na świat nasz pierwszy dzidziuś HEJ HEJ! nie tak prędko z tym Witaniem! Bez Męczących Formalności CIESZĘ SIĘ ŻE BĘDZIE WAS WIĘCEJ Ale oficjalne Przyjęcie do Grupy nie obedzie się bez Męczących . Najpierw poprosimy o tradycyjną spowiedź przed Odźwiernym (dzień dobry ) według Standardowego Zestawu Pytań: - stan cywilny - podejrzewamy że juz wiemy - gdzie działka jest dokładnie i skąd przybywacie - żeby jane mogła naszą mapkę pokolorować odpowiednio - dlaczego Białołęka - bo lubimy słuchać jak fajnie nam tu jest i bedzie - na końcu drobiazg - PIN do konta zgodnie z ruychem wskazówek zegara prześlijcie tym razem do Dominikams (żeby nasz mały Krąg Zaufania trwał ) awansem witam Was serdecznie po cichutku........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 19.07.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Pierwszy raz zobaczyłem mapkę !!!! Fajna. Dzięki, że na niej jestem. Ponieważ jestem dokładnym człowiekiem - to niewielkie przesunięcie - moje jest w tym miejscu, co kropeczka dla Marek W, a ściślej tuż w lewo od kropeczki Marek W - czyli w rzeczywistości 200 metrow na zachód od Ostródzkiej. A obecnie moja kropeczka jest 500 metrow na zachód od ostródzkiej i za bardzo 200 metrów na południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 19.07.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Pierwszy raz zobaczyłem mapkę !!!! Fajna. Dzięki, że na niej jestem. Ponieważ jestem dokładnym człowiekiem - to niewielkie przesunięcie - moje jest w tym miejscu, co kropeczka dla Marek W, a ściślej tuż w lewo od kropeczki Marek W - czyli w rzeczywistości 200 metrow na zachód od Ostródzkiej. A obecnie moja kropeczka jest 500 metrow na zachód od ostródzkiej i za bardzo 200 metrów na południe. )) Poprawię wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.07.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 - na końcu drobiazg - PIN do konta zgodnie z ruychem wskazówek zegara prześlijcie tym razem do Dominikams (żeby nasz mały Krąg Zaufania trwał ) awansem witam Was serdecznie po cichutku........... oj tak, oj tak !!! Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 19.07.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Macie może namiar na jakiegoś solidnego i taniego GEODETĘ? Dawno tu nie zaglądałam.Bynajmniej z powodu wakacji - dopiero w sierpniu.Co słychać?Jak Wasze wakacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 19.07.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Zaraz Ci puszczę - mam taki jeden smieszny namiar - facet mi zrobił mapki projektowe, uzgadniał ZUD a na oczy go nie widziałem, wszystko wirtualnie. Ale wszystko było tak jak trzeba i ceny sensowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 19.07.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dzięki jane. Mój geodeta chyba nie był najlepszy, choć robił w całej okolicy (zapomniał o wyznaczeniu dwóch linii i musieliśmy z miarkami po jego odjeździe biegać - na szczęście wewnątrz budynku). Zapłaciłem 1000 zł za dwa budynki stojące obok siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 19.07.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Ja zamówiłam mapki u tego geodety od Williego. Robią się właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 19.07.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Macie może namiar na jakiegoś solidnego i taniego GEODETĘ? Dawno tu nie zaglądałam. Bynajmniej z powodu wakacji - dopiero w sierpniu. Co słychać? Jak Wasze wakacje? Witaj EFKAkonewka, Dawno Cie tu nie było Co u Ciebie??? Jeżeli chodzi o wakacje to spędzam je naczesciej na działce. tzw. 'Tydzień na działce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.07.2005 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witam! dzisiaj podpisaliśmy akt kupna działki . Opijamy wlaśnie to wydarzenie- niestety szampanem bezakoholowym bo za 4 dni ma przyjść na świat nasz pierwszy dzidziuś Witamy w naszje grupie i niecierpliwie czekamy na wypełnienie ankiety Willego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts