Willie 02.08.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 HEJ!? ANYBODY HOME?........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 02.08.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 HOME??? Tylko jeśli pracę nazwać domem .... Niestety ani sobota ani niedziela - jedziemy po naszą pociechę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.08.2005 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam ziomali z Białołęki.. Czyżby kroiło się kolejne spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 02.08.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam ziomali z Białołęki.. Czyżby kroiło się kolejne spotkanie? ziomale? czy ja ich znam???? skromnie zaoferowałem przelot po moim pancerniku w niedzielę - zbieram liste wycieczkowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 02.08.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Jestem za!!! Od dzisiaj siedzę sam w chałupie. Rodzinkę wysłałem w góry, a sam pilnuję budowy. Także mi pasuje każdy dzień. Hmm, a może by tak tym razem na rowerkach? Kze Ty również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 02.08.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam ziomali z Białołęki.. Czyżby kroiło się kolejne spotkanie? ziomale? czy ja ich znam???? skromnie zaoferowałem przelot po moim pancerniku w niedzielę - zbieram liste wycieczkowiczów W każdym razie kopsnij adres działeczki lub szkic sytuacyjny dojazdu - może się wyrobię w niedzielę... to też zajrzę ... obejrzeć Pancernika Wilhelma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 02.08.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Jestem za!!! Od dzisiaj siedzę sam w chałupie. Rodzinkę wysłałem w góry, a sam pilnuję budowy. Także mi pasuje każdy dzień. Hmm, a może by tak tym razem na rowerkach? Kze Ty również Ja oczywiście tez sie zgłaszam!! A na rowerze, to mogę eeee... na takim dziecinnym - mojej córki - kółka boczne juz odczepione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 03.08.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Rowerek jak najbardziej - jeslipogoda pozwoli to tak się właśnie zmotoryzuję Spotkanie tym razem proponuję przy opisywanym kiedyś Rondelku - zjeżdzając w stronę Białołeki za rondelkiem trzeba skręcić mocno w prawo i zacumować w zatoczce zaraz obok wjazdu do stacji benzynowej i czegoś tam (chrakterystyczna prl-owska brama) Jak ktoś nie znajdzie i stanie na przystanku autobusowym to też bezproblemu się namierzymy. Przystanek jest Dokładnie zaraz za rondelkiem........... Stamtąd to bedzie akurat Rzut Siodełkiem i do mnie i do Jacka i do Broncia............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 03.08.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 o rety, ale ja nie mam ROWERU To ja chyba wierzchem przyjadę .... na kocie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 03.08.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 O której?16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 03.08.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 16 akurat na Zrzucenie Obiadku przedsmak wrażeń zamieściłem w albumie - ostatnia fotka to stan bieżący, do weekendu mam nadzieję na więcej......klocków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Z Milanówka troszkę kawałek jest na rowerku... Poza tym o 18.00 oddaję klucze do mieszkania (które właśnie sprzedałem). Dlatego niedziela to tak sobie mi pasuje, a 16 to raczej nie... A czemu w ta niedzielę? Może za tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 03.08.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Ja sie dostosuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 03.08.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Ujme to tak: bede w tę niedziele o 16 krążył wokół rondelka godzina do negocjacji, niedziela nie bo to Ostatnia Taka fryWolna Niedziela...... potem juz bedę musiał Układać się z Rodziną.....a wiecie że Rodzina ma zawsze pierwszeństwo tym bardziej że i tak Cierpią czasowo przy budowaniu co do rowerku/samochodu to żaden problem - w końcu odległości mamy dość niewielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 03.08.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Już Wam zazroszcze tego spotkania. Ale mam nadzieję, że niedługo bedzie kolejne Pozdrawiam Was serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 03.08.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Ja sie dopisuję ) Godzina - proponuję również 10-a, ale 16-a albo 17-a też OK. Wysypaliśmy kilka cięzarówek ziemi z gruzem na drogę, wyrównamy i można będzie - mam nadzieję - dojechać do działki, a to trzeba teraz iśc od ulicy na piechotę. Badanie gruntu zrobione - mamy trochę humusu a potem piasek, piasek, piasek... Woda na 2.15. Geolog powiedział ze na wiosnę musi woda być na ok 1.60 albo nawet wyżej jak dużo sniegu. Chyba warto podsypać ze 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.08.2005 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 W sumie jakby było powiedzmy ok.10.00 w niedzielę to bym pokósił się o przyjazd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 04.08.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 W sumie jakby było powiedzmy ok.10.00 w niedzielę to bym pokósił się o przyjazd... O 10 chcesz piwo pić!!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.08.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Może zacznijmy w sobotę wieczorem, to z rozpoczęciem picia piwa o 10 nie będzie problemu - po prostu będziemy kontynuować a i Kze się wtedy załapie A tak przy okazji - KZE: poproszę o instrukcję badań gruntu, którą przeprowadziłeś - rozumiem, ze wytłumaczysz to łopatologicznie, tj. weź łopatę i kop . Ale tak na poważnie - kiedy zdjęcia? Dopiero po pojawieniu się wody? Co mają uchwycić te zdjęcia? Co dokładnie tam mierzysz - oprócz poziomu wód gruntowych? Pa, D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.08.2005 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Może zacznijmy w sobotę wieczorem, to z rozpoczęciem picia piwa o 10 nie będzie problemu - po prostu będziemy kontynuować a i Kze się wtedy załapie A tak przy okazji - KZE: poproszę o instrukcję badań gruntu, którą przeprowadziłeś - rozumiem, ze wytłumaczysz to łopatologicznie, tj. weź łopatę i kop . Ale tak na poważnie - kiedy zdjęcia? Dopiero po pojawieniu się wody? Co mają uchwycić te zdjęcia? Co dokładnie tam mierzysz - oprócz poziomu wód gruntowych? Pa, D. Wykopałem dół o głębokości 1,2m (głębokośc fundamentów w naszej strefie klimatycznej to 1m) i szerokości ok.0,50m na 0,50m. Później obfotografowałem to co było w dołku, przez jakie warstwy przebijałem się czyli to co zostało wykopane i znalazło się na zewnątrz dołka... Robiąc zdjęcia wkładałem do dołu miarkę by upewnić się o głębokości dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts