kasiaR 09.08.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 A jak na weselu? Na weselu też super. Jeszcze dzisiaj jestem zmęczona bo niedzielne "poprawiny" były do 23.00, a sobotnie wesele do rana. Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 09.08.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Cieszę się, że spotkanie udane;u mnie klęska żywiołowa:starsza córa rozpoczęła wakacje OSPĄi 90% że w ciągu dwóch tygodni rozchoruje się Maluszeki pewnie z długo oczekiwanego i zaplanowanego (pierwszy od kilku lat!) wyjazdu NICI.Buuu... Czy ktoś ma tańszego Geodetę?(Willie: dzięki jeszcze raz za namiar)Potrzebuję mapę do celów projektowych - ktoś robi to poniżej 600? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 09.08.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Cieszę się, że spotkanie udane; u mnie klęska żywiołowa: starsza córa rozpoczęła wakacje OSPĄ i 90% że w ciągu dwóch tygodni rozchoruje się Maluszek i pewnie z długo oczekiwanego i zaplanowanego (pierwszy od kilku lat!) wyjazdu NICI. Buuu... Czy ktoś ma tańszego Geodetę? (Willie: dzięki jeszcze raz za namiar) Potrzebuję mapę do celów projektowych - ktoś robi to poniżej 600? Nasz chciał też 600, ostatecznie zapłaciliśmy 550 PLN. jeśli jesteś zainteresowana daj znać - prześlę namiary na priv'a J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 09.08.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Cieszę się, że spotkanie udane; u mnie klęska żywiołowa: starsza córa rozpoczęła wakacje OSPĄ i 90% że w ciągu dwóch tygodni rozchoruje się Maluszek i pewnie z długo oczekiwanego i zaplanowanego (pierwszy od kilku lat!) wyjazdu NICI. Buuu... Czy ktoś ma tańszego Geodetę? (Willie: dzięki jeszcze raz za namiar) Potrzebuję mapę do celów projektowych - ktoś robi to poniżej 600? Nasz chciał też 600, ostatecznie zapłaciliśmy 550 PLN. jeśli jesteś zainteresowana daj znać - prześlę namiary na priv'a J Poproszę! Bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 To gdzie teraz mieszkacie??? Wynajmujemy mieszkanie obok moich rodziców, przyszłych dziadków.. W końcu pozostał 1miesiąc do rozwiązania... A dokładniej? Rejon, ulica, nr mieszkania? Grodzisk Mazowiecki, ul. Kopernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 A jak na weselu? W sobote tez byłem na weselu! W Pułtusku. Było super. Najpierw obiad na zamku, potem pływanie łódkami (motorówkami 11 osobowymi) po Narwii i grill nad brzegiem rzeki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 10.08.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 No to się pochwalę, bo niby czemu nie ... he, he ... U mnie dzisiaj kopią pod fundamenty! Dom wytyczony, humus zdjęty ... ZACZĘŁO się na SERIO .... o rety .... co to będzie J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 No to się pochwalę, bo niby czemu nie ... he, he ... U mnie dzisiaj kopią pod fundamenty! Dom wytyczony, humus zdjęty ... ZACZĘŁO się na SERIO .... o rety .... co to będzie J Moje gratulacje, moje gratulacje! Ja walczę z p. Irmina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 10.08.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 No to się pochwalę, bo niby czemu nie ... he, he ... U mnie dzisiaj kopią pod fundamenty! Dom wytyczony, humus zdjęty ... ZACZĘŁO się na SERIO .... o rety .... co to będzie J no no!!! Gratulacje Kiedy nas zaprosisz na oglądanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 10.08.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 no no!!! Gratulacje Kiedy nas zaprosisz na oglądanie? Jane, kze , Dzięki!!! Zapraszam STALE ... wpadajcie kiedy chcecie .... Niestety ja w aktualne weekendy jestem poza REALEM ... czyli w stałych rozjazdach związanych z przewożeniem dziecka od jednych dziadków do drugich (Niech im Bozia wynagrodzi i da wiele cierpliwości).... Ale jak się to wreszcie skończy to zrobimy ZEBRANIE Grupy T_B .... i nasz DOM(ek) będzie punktem na tej trasie ... Zapraszam .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 no no!!! Gratulacje Kiedy nas zaprosisz na oglądanie? Jane, kze , Dzięki!!! Zapraszam STALE ... wpadajcie kiedy chcecie .... Niestety ja w aktualne weekendy jestem poza REALEM ... czyli w stałych rozjazdach związanych z przewożeniem dziecka od jednych dziadków do drugich (Niech im Bozia wynagrodzi i da wiele cierpliwości).... Ale jak się to wreszcie skończy to zrobimy ZEBRANIE Grupy T_B .... i nasz DOM(ek) będzie punktem na tej trasie ... Zapraszam .... J Trzeba oblookać Twój i postęp prac u Willego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 10.08.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Jacek - gratulacje! Plany jak pamietam sa takie że zamykacie w tym roku a reszta w przyszłym i Target Delivery naŚwięta 2006? Koniecznie trzeba bedzie we wrześniu obejrzeć szczegóły...... u mnie ściany rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 10.08.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 A gdzie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 10.08.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 W aparacie sie Kłębią dziś coś powinno się pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 10.08.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Plany jak pamietam sa takie że zamykacie w tym roku a reszta w przyszłym i Target Delivery na Święta 2006? Exactly ! A Twój plan? Christmas 2005? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 10.08.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Taaa....na Xmas 05 mamy plan zabawy u Sąsiada my bez nerw.... wiosna/lato 06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 10.08.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Taaa....na Xmas 05 mamy plan zabawy u Sąsiada my bez nerw.... wiosna/lato 06 Rozumiem, że przy tak napiętym kalendarzu (bez nerw) jesteś dość zalatany ale brak mi wpisów do Dziennika .... więc może zasiądź w wolniejszej chwili ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 10.08.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Wedle życzenia Najnowsze Wiadomości i lecę po jeszcze Świeższe na budowę! a potem to już długi weekend - troszeczkę wcześniej sobie zorganizowałem, więc powracam po niedzieli........ale może w miedzyczasie zajrzę miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 11.08.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Dziś przyjmuję gratulacje z powodu zmiany statusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 11.08.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Dziś przyjmuję gratulacje z powodu zmiany statusu No to NAJLEPSZEGO jane .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts