Nefer 08.05.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Propozycja Santander (PTF) 352.000 kredyt50 % wpłaty własnejkredyt na 30 lat waluta CHF oprocentowanie w skali roku : 2,97 % marża banku + Libor 6m Rata : 1.512 pln Prowizja banku 0%Wcześniejsza spłata 0%Wycena działki - 600 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 08.05.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Propozycja Santander (PTF) 352.000 kredyt 50 % wpłaty własnej kredyt na 30 lat waluta CHF oprocentowanie w skali roku : 2,97 % marża banku + Libor 6m Rata : 1.512 pln Prowizja banku 0% Wcześniejsza spłata 0% Wycena działki - 600 pln drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Propozycja Santander (PTF) 352.000 kredyt 50 % wpłaty własnej kredyt na 30 lat waluta CHF oprocentowanie w skali roku : 2,97 % marża banku + Libor 6m Rata : 1.512 pln Prowizja banku 0% Wcześniejsza spłata 0% Wycena działki - 600 pln drogo Też mam takie wrażnenie - ale się nie targowałam tylko póki zbieram oferty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 08.05.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 to zobacz tu:http://www.open.pl/of/index.jsp?place=Menu2&news_cat_id=30&layout=4&page=houseLoanSearchjakis poglad jest na kredyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 to zobacz tu: http://www.open.pl/of/index.jsp?place=Menu2&news_cat_id=30&layout=4&page=houseLoanSearch jakis poglad jest na kredyty Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 I dzięki gildorowi powstała nowa lista: Raiffeisen GE Millenium Multi Bank KUrde, kurde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 08.05.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Raiffeisen GE Millenium Multi Bank to teraz jak bedziesz dzwonić pytaj o spread GE ma baaardzo duzy z tej czworki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.05.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 kurcze ale z tym liborem cos jest nie tak w GE dzwoniłam i pan mi wyjaśnił, że u nich do kretytów brany jest pod uwagę średni libor 3 M z 8 najwiekszych banków z poprzedniego kwartału help mi a co myslicie o multibanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Raiffeisen GE Millenium Multi Bank to teraz jak bedziesz dzwonić pytaj o spread GE ma baaardzo duzy z tej czworki. OKI dzięki za poprowadzenie BLONDYNKI za rączkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 08.05.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 kurcze ale z tym liborem cos jest nie tak w GE dzwoniłam i pan mi wyjaśnił, że u nich do kretytów brany jest pod uwagę średni libor 3 M z 8 najwiekszych banków z poprzedniego kwartału help mi jak mozna brać sredni? chyba do prognoz ale nie do ustalania wysokosci stawki. popros o draft umowy i zobacz co tam jest napisane. LIBORu nie ustala sie ot tak. aha, i nie dzwon, tylko sie przejdz do banku. tak latwiej. ja czasami zmienialem bank, bo nie lubie rozmawiac z niekompetentnymi sprzedawcami nie wiedzacymi co sprzedaja raz ten sam czlowiek przy roznych wizytach mial rozne zdanie co do tego, jak bank okresli wartosc mojej dzialki nie mowiac o nie wiedzy co to SPREAD jest albo jak sie go liczy. to ja moge tego nie wiedziec, a nie on najmilej mnei zaskoczyla w tej kwestii Nordea. no i czlowiek z OF, ale to jego zawod w koncu i pewnie jest na prowizji a nie etatowe stanowisko za pensje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 08.05.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 OKI dzięki za poprowadzenie BLONDYNKI za rączkę :) hehe, nie no, tak mi przyszlo do glowy bo zwykle te widoczne stawki sa podobne w roznych bankach. a o pewnych rzeczach sie nie mowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.05.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 kurcze ale z tym liborem cos jest nie tak w GE dzwoniłam i pan mi wyjaśnił, że u nich do kretytów brany jest pod uwagę średni libor 3 M z 8 najwiekszych banków z poprzedniego kwartału help mi jak mozna brać sredni? chyba do prognoz ale nie do ustalania wysokosci stawki. popros o draft umowy i zobacz co tam jest napisane. LIBORu nie ustala sie ot tak. aha, i nie dzwon, tylko sie przejdz do banku. tak latwiej. ja czasami zmienialem bank, bo nie lubie rozmawiac z niekompetentnymi sprzedawcami nie wiedzacymi co sprzedaja raz ten sam czlowiek przy roznych wizytach mial rozne zdanie co do tego, jak bank okresli wartosc mojej dzialki nie mowiac o nie wiedzy co to SPREAD jest albo jak sie go liczy. to ja moge tego nie wiedziec, a nie on najmilej mnei zaskoczyla w tej kwestii Nordea. no i czlowiek z OF, ale to jego zawod w koncu i pewnie jest na prowizji a nie etatowe stanowisko za pensje to była rozmowa telfoniczna bo poprzednie spotkanie było face-to-face i trwało prawie 1,5 godziny i dzwoniłam to tego goscia ktory juz mnie kojarzy i wiem z kim rozmawiam to tak gwoli wyjasnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 08.05.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 to była rozmowa telfoniczna bo poprzednie spotkanei było face-to-face i trwało prawie 1,5 godziny i dozwniłam to tego goscia ktory juz meni kojarzy i wiem z kim rozmawiam to tak gwoli wyjasnienia aha, ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.05.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 ale i tak ten libor mnie martwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 08.05.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 ale i tak ten libor mnie martwi zeby daleko nie szukac http://www.open.pl/of/index.jsp?place=Menu5&news_cat_id=114&layout=7&page=interBankQuotation Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 08.05.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 to zobacz tu: http://www.open.pl/of/index.jsp?place=Menu2&news_cat_id=30&layout=4&page=houseLoanSearch jakis poglad jest na kredyty Bardzo nierzetelne porównanie. Nie wiem jak wygląda z innymi bankami, ale dwa które odwiedzałem ostatnio ING i Lukas w tabeli maja się nijak do rzeczywistości. Porównanie wg mnie ułożone pod konkretne banki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 08.05.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 to zobacz tu: http://www.open.pl/of/index.jsp?place=Menu2&news_cat_id=30&layout=4&page=houseLoanSearch jakis poglad jest na kredyty Bardzo nierzetelne porównanie. Nie wiem jak wygląda z innymi bankami, ale dwa które odwiedzałem ostatnio ING i Lukas w tabeli maja się nijak do rzeczywistości. Porównanie wg mnie ułożone pod konkretne banki. OF ma czasami specjalne oferty w bankach. jak kazdy broker pewnie. mi nie chodzi w tym o kolejnosc, a o warunki. nie zauwazylem rozbieznosci, a na strone trafilem po tym jak juz banki wybralem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Propozycja Nordea 350.000 kredyt 50 % wpłaty własnej kredyt na 30 lat waluta CHF oprocentowanie w skali roku : 2,76 % do dyskusji marża banku 1,2% + Libor 6m Prowizja banku 1% Wcześniejsza spłata 0% po 3 latach. Możliwe nadpłaty. Jeśli ostatnia rata nastapi przez okresem 3 lat - od ostatniej raty 1 % Wycena działki - cena z aktu notarialnego Wizyta inspektora - za darmo Ubezpieczenie na życie obowiązkowo dla zarabiającego więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 09.05.2006 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Ubezpieczenie na życie obowiązkowo dla zarabiającego więcej. ale to ubezpieczenie maja za darmo. obowiązkowe ale za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 09.05.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 to zobacz tu: http://www.open.pl/of/index.jsp?place=Menu2&news_cat_id=30&layout=4&page=houseLoanSearch jakis poglad jest na kredyty Bardzo nierzetelne porównanie. Nie wiem jak wygląda z innymi bankami, ale dwa które odwiedzałem ostatnio ING i Lukas w tabeli maja się nijak do rzeczywistości. Porównanie wg mnie ułożone pod konkretne banki. OF ma czasami specjalne oferty w bankach. jak kazdy broker pewnie. mi nie chodzi w tym o kolejnosc, a o warunki. nie zauwazylem rozbieznosci, a na strone trafilem po tym jak juz banki wybralem. Ja porównałem oferty dwóch banków które biorę pod uwagę i znam ofertę i jest spora różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts