mylas 18.07.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 dzięki, ale decyzja już zapadła ma być czarny Marley. Do tej pory mam 16% rabatu w Sewerze i u Patka z Osieka. Kto da więcej oczywiście z dowozem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 18.07.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 19.07.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 mylas a czy możesz napisać ile za rynny Marley w Sewerze? ile to wam nic nie powie bo moje zestawienie wyszło około 1600 ale jeszcze muszę pozmieniać detale bo gibelek wyjdzie inaczej niż pierwotnie i będą dodatkowe spusty. Przy rynnach trzeba mówić o rabacie procentowym od cennika i to wszystko - w Sewerze jak pisałem 16%. Tak na marginesie to nie ma co pytać o Marleya u oficjalnego dystrybutora z Kolbego bo sprzedażą detaliczna się nie zajmują, dostałem w odpowiedzi tylko cennik i delikatną sugestię abym poszukał na składach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 19.07.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Dzięki Mylas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 19.07.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Co do Sewery i Pana Piotra S. jest szybki jak blyskawica i niezawodny zarówno na tel. jak i maila Pełen profesjonalizm nawet w stosunku do takich klientów którzy jeszcze błądzą I cierpliwy Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arro77 19.07.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 No i otrzymałam wycenę Marleya 200 zł droższe niż Wavin. Co do jakości materiału nie znam się Co do Sewery i Pana Piotra S. jest szybki jak blyskawica i niezawodny zarówno na tel. jak i maila Pełen profesjonalizm nawet w stosunku do takich klientów którzy jeszcze błądzą I cierpliwy Polecam co do pana piotra s.potwierdzam ,iż tak właśnie jest,wszystko na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 19.07.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Ramila uchyl rąbka tajemnicy i podziel się murarzami z Polanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 20.07.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 co do pana piotra s.potwierdzam ,iż tak właśnie jest,wszystko na plus 100% procent potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cola0760 20.07.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 wrzućcie pochwały do białej i czarnej listy - będzie mniej bałaganu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 20.07.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Ramila uchyl rąbka tajemnicy i podziel się murarzami z Polanki A kto powiedział że ja mam murarzy z Polanki ? to jakaś plotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 22.07.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 czy ktoś korzysta na budowie z firmy ochroniarskiej z późniejszym zamiarem korzystanie z jej usług po wprowadzeniuna stronie komesu i domeny nie za wiele jest na ten tematzastanawiam się na tym i jeśli się zdecyduję to musiałbym dość szybkoaby całą inst mieć w projekcie domumało prawdopodobne ale może ma ktoś doświadczenia z tymi dwoma firmamiwie jakie koszty itpwiadomość może być na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 24.07.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 sammi przepraszam Cie bardzo że zostałaś wprowadzona w błąd przez moją wypowiedź bo taki mieliśmy zamiar współpracować z ekipą z Polanki ale oni nie robią dachów i znaleźliśmy ekipę co robi wszystko i widocznie się już tym nie pochwaliłam na forum,ale jeśli chcesz to odnajdę kontakt do panów z Polanki i Ci prześlę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resident.mgr 24.07.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 DACHÓWKI CREATON Witam wszystkich w Grupie i pozdrawiam z Chrzanowa Przejrzałem dzisiaj posty Waszej Grupy i gratuluję zaangażowania i współpracy na forum. Ponieważ jesteśmy sąsiadami, więc przy realiazcji swojej budowy chciałbym skorzystać również z Waszych opinii i informacji na temat składów budowlanych w Waszej okolicy. Do rzeczy - szukam w tej chwili dostawcy dachówki. Mam ofertę z lokalnej hurtowni z rabatem 17% na dachówkę i akcesoria. Oczywiście wysłałem zapytania do firm wyselekcjonowanych przez Zorzę (szacunek za wykonaną pracę . Wolałbym jednak znaleźć firmę lokalnie (Kraków, Oświęcim, Mysłowice, Katowice). Chodzi o ewentualne reklamacje, zamówienia uzupełniające, zwroty itp. Jeden ze znajomych polecił mi DUDGIPS. Jaką macie opinię na temat tej firmy? Jaki udało się Wam albo znajomym wynegocjować rabat na dachówkę Creatona w ciągu ostatnich 3 miesięcy? pozdrawiam i liczę na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 25.07.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Prawdopodobnie chodzi o BUDGIPS na ul. Kolbego. Wyceniałem u nich dach w moim przypadku Roben i cena w porównaniu z innymi była kosmiczna. W moim przypadku najtaniej było w RAbkercher ale zbyt długo czekałem z zamówieniem i w tedy gdy potrzebowałem nie było na składzie a producent miał przestój w produkcji mojej dachówki. Kupiłem w Sewerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 26.07.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 sammi przepraszam Cie bardzo że zostałaś wprowadzona w błąd przez moją wypowiedź bo taki mieliśmy zamiar współpracować z ekipą z Polanki ale oni nie robią dachów i znaleźliśmy ekipę co robi wszystko i widocznie się już tym nie pochwaliłam na forum,ale jeśli chcesz to odnajdę kontakt do panów z Polanki i Ci prześlę pozdrawiam Się nie gniewam:wiggle: Dostaliśmy wycenę od pierwszej firmy za domek Z500 Z 8 od fundamentów po dach za robotę 28 tyś. W sumie domek prosty i mały. A obecną ekipę skąd masz? i jak im idą prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 26.07.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 kalumet co do firmy ochroniarskiej mogę Ci pomóc jak mąż wróci z delegacji. Wiem że jego kolega korzysta z usług. Kosztuje go to 50 zł miesięcznie ale nie znam nazwy. Napiszę Ci po weekendzie ok? Zdecydowaliście się na projekt? Zobacz na to http://forum.budujemydom.pl/Z8-co-wy-na-to-Studio-Z500-t1539.html Są tu podane przykładowe koszty i fajne rozwiązania To z sauną jest ekstra Może Ci w czymś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 26.07.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 No co Ty! Się nie gniewam:wiggle: Dostaliśmy wycenę od pierwszej firmy za domek Z500 Z 8 od fundamentów po dach za robotę 28 tyś. W sumie domek prosty i mały. A obecną ekipę skąd masz? i jak im idą prace? To fajnie że się nie gniewasz A możesz się pochwalić gdzie budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 26.07.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Ja znowu do sammi popatrzyłam do linka z Twoim projektem i przyznam że domek taki zgrabniutki macie i nawet dopatrzyłam się pewnego podobieństwa z naszym,między kuchnią a salonem macie kominek tak jak my.Napisz czy kuchnia będzie otwarta i czy masz już jakieś pomysły na urządzenie bo ja ostatnio o niczym innym nie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 27.07.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Ale mamy tu ruch:) tylu nowych forumowiczów ). Super że się już niektórym udało fundamenty zrobić. My zaczynamy we wrześniu. Mam nadzieję że pogoda będzie łaskawa. Ekipę mamy z Niedźwiedzia. Podzielę się wrażeniami . Póki co zrobiliśmy ogrodzenie z boku od sąsiada i z tyłu. Panele siatkowe kolor czarny. Polecam wam . Jak pstryknę zdjęcie to wrzucę na forum:). Firmę mieliśmy z Jankowic. Jak tylko załatwimy rozliczenie to opiszę efekty na białej i czarnej liście fachowców. Bo co do wykonania - póki co bardzo polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 27.07.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Ja jak na razie mogę podzielić się info. dot. budowy ogrodzenia z siatki z Obi, słupków z Brzeszcz i wiaderek 5 l. plastik do których laliśmy beton do tego słupeczek i problem odeskowania kazdego słupka z głowy. Bramę szkielet spawał znajomy, deseczki sosnowe do bramy i bramki z zaokrągloną górą zakupione w hipermarkecie, pomalowane impregnatem 2 rok bez poprawek, drzewka... owocowe Przeciszów po 12 zł, Tuje te żółte ,rozczochrane też, wierzby ozdobne, berberysy i powojniki po 5 zł w Polance + gratisy(sprzedaż hobbystyczna Wiercenie studni głębinowej (na wodociąg nie było szans ale jesteśmy zadowoleni, ekipa szybka, sprawna, zwinna, porządeczek i fachowość, montaż pompy i gwarancja wymiany gdyby coś nie tak ( na tyle wypompowanych hektolitrów do podlania drzewek, krzewów, pnaczy itp, wszystko ok, agregat gratisowo wypędził wszystkie krety i nornice:) podobno te zwierzątka nie cierpią drgań. Projekt do odebrania jutro, pozwolenie podobno w sierpniu, paierologia w trakcie, serce mi pęka i opada szczęka:jawdrop: na myśl ile jeszcze i co jeszcze. sammi i ja was proszę o namiar na priv na studniarzy i "drzewkarzy". Również chcemy wywiercić studnie tyle że chyba nie głębinową. I poszukujemy roślinek na "życzliwych" sąsiadów:). I jeśli można znać cenę za studnię to też poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts