RAMILA 12.11.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Sąsiadka pochwal się jakimiś zdjęciami bo więźbę już kupujesz a nic sięnie chalisz,nie ma mnie na miejscu to nic nie widzę oczywiście to do sammi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiSiOr 12.11.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 A co jest nie tak z Creatonem u sąsiada? Wszystko w najlepszym porządku, też fajny dach. Przywołałem go jedynie w celu konfrontacji i obalenia mitów o złym Robenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 13.11.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Wszystko w najlepszym porządku, też fajny dach. Przywołałem go jedynie w celu konfrontacji i obalenia mitów o złym Robenie A może wrzucisz jakieś fotki swojego dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 13.11.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 MiSiOr nie miej mi za złe że wyraziłam średnią ocenę o robenie. Oczywiście to kwestia gustu:) każdy kupuje co chce. Zainteresowałeś mnie oknami Roto. Zaraz sobie poczytam. Jesteś zadowolony? a gdzie kupowałeś? można wiedzieć jakie są ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiSiOr 13.11.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Zorza właśnie wrzucam w picasse, zaktualizuje jak będzie mimona kupowałem w Raab Karcher na Kolbego w Oświęcimiu. ROTO 735H 7/11 WD 78x118 1125,13 zł brutto /szt. Z kołnierzem ciepłochronnym, do tego Kołnierz ROTO 7/11 WD falisty 271,22 zł brutto/szt. Jestem bardzo zadowolony, z tym że do okien nie było taśmy samowulkanizującej się pod ołów, musiałem skombinować skądś Okna nie zatrzaskują się jak inne, dlatego je wzięliśmy (mamy małe dzieci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochen 13.11.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Wszystkie zdjęcia co wstawiłem ktoś "zakosił"Dodaje dzisiejsze http://wklej.in/images/759IMG_0013_tn.jpghttp://wklej.in/images/376IMG_0014_tn.jpghttp://wklej.in/images/299IMG_0015_tn.jpghttp://wklej.in/images/672IMG_0016_tn.jpghttp://wklej.in/images/632IMG_0017_tn.jpghttp://wklej.in/images/325IMG_0018_tn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 13.11.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Czy ktoś może polecić gdzie można kupić drewno na więźbę? Czy wystarczy jak pokaże projekt dachu? czy muszę określić dokładnie co i w jakich ilościach potrzebuje? Czy kupowaliście już drewno zaimpregnowane czy lepiej to zrobić samodzielnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 13.11.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Ja kupowałem u swojego cieśli. Zdrowe pewne. Sam impregnowałem Fobosem z opryskiwacza, a nie jakims barwnikiem jak na tartakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 13.11.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 w końcu czas się ujawnić podgladam Was od jakiegoś czasu i mam ochotę się do Was przyłączyć co prawda ja jestem frakcja mieszkaniowa kupuje mieszkanie od otbs w stanie deweloperskim za jakiś czas, mam nadzieję będę potrzebowała jakiś uwag i wskazówek dot. Naszego oświecimskiego rynku fachowców dlatego tez będę tu zagladac i kibicować Waszym budowom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 14.11.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Sąsiadka pochwal się jakimiś zdjęciami bo więźbę już kupujesz a nic sięnie chalisz,nie ma mnie na miejscu to nic nie widzę oczywiście to do sammi pozdrawiam Chwalę się opisowo ponieważ nie potrafię wklejać zdjęć A więc nie ma zimy więc mury idą w górę Jutro zamawiam więźbę i kominy jednak Schiedla prawdopodobnie z Sewery(Megawit obiecał że za 10 min oddzwoni z wyceną, minął tydzień, kontaktu i wyceny brak) Po przeanalizowaniu tysiąca producentów z całej Polski, przeczytaniu opinii na forach, wysłuchaniu "dobrych rad" wybrałam kocioł do mojej "willi". Ponieważ mamy malutką kotłownię i jestem leniwa będzie to mały gabarytowo piec z podajnikiem na pellet (nie brudzi bardzo, jest go coraz łatwiej zakupić za rozsądną cenę, zostawia pyłek który mozna zużyć jako nawóz pod iglaki)oraz ekogroszek i dodatkowy ruszt do palenia tradycyjnego Jeszcze ścian wewnątrz nie ma a już myślę nad kuchnią (mam już wybranego producenta. Robi dokładnie, solidnie, mebelki jak z bajki Zrobi mi też szafy pod zabudowę i wieszak z półką na korytarz. Przy większej ilości mogę ponegocjować Co jeszcze Ramilko? Salon z Kominkiem (piec wolnostojący tańszy w zakupie, szybszy w montażu a niczego sobie Okna w salonie duuuże ,wychodzące na taras nawet nie chcę wiedzieć ile będą kosztować ,ale jakby forumowicze mieli namiary na taniego producenta okien to grzecznie proszę Oby tylko przykryli chatkę (nad dachówką nadal medytuję :ceramiczna, tania, piękna, ciemna, producent ...jeszcze nie wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 14.11.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Chwalę się opisowo ponieważ nie potrafię wklejać zdjęć Po przeanalizowaniu tysiąca producentów z całej Polski, przeczytaniu opinii na forach, wysłuchaniu "dobrych rad" wybrałam kocioł do mojej "willi". Ponieważ mamy malutką kotłownię i jestem leniwa będzie to mały gabarytowo piec z podajnikiem na pellet (nie brudzi bardzo, jest go coraz łatwiej zakupić za rozsądną cenę, zostawia pyłek który mozna zużyć jako nawóz pod iglaki)oraz ekogroszek i dodatkowy ruszt do palenia tradycyjnego Sammi! A możesz napisać skąd będziesz brać ten kocioł i za jaką cenę? My też nad takim myślimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 14.11.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 To nie pozostaje mi nic innego sammi jak tylko pogratulować tempa prac, idziecie jak burza szkoda że nie umiesz wstawić zdjęć bo miło byłoby zobaczyć jak w okolicy domek rośnie pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 14.11.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Ja kupowałem u swojego cieśli. Zdrowe pewne. Sam impregnowałem Fobosem z opryskiwacza, a nie jakims barwnikiem jak na tartakach Możesz podać namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 15.11.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Zorzo namiary poszły na Priv Napisz wrażenia Ramilo jak przyjedziesz do Polski to wkońcu zobaczysz ten komin Mam nadzieję A z Harmęż brał ktoś więźbę? Impregnowana zanurzeniowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 15.11.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Kto może się pochwalić dobrymi namiarami na dostawców / producentów okien PCV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochen 15.11.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Ja brałem z harmęż. Impregnacja zanurzeniowa, ale ja bym w nią nie wierzył. Najlepiej to zrobić samemu.Więźba była OK, na czas i cene idzie negocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 15.11.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Ramilo jak przyjedziesz do Polski to wkońcu zobaczysz ten komin Mam nadzieję No ja też mam taką nadzieję,tylko kiedy to będzie...najszybciej w maju 2011 albo i później ale co się odwlecze to nie uciecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 15.11.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Zorzo namiary poszły na Priv Napisz wrażenia Dziękuję Ci bardzo za namiary! Na razie wgłębiam się powoli w te wszystkie zawiłości co do rozmiaru pieca, typu, ceny itp. ale rzeczywiście wygląda zachęcająco. Najbardziej podoba mi się uniwersalność tych kotłów co do rodzaju paliwa. No i cena też niczego sobie... Pepejeans -witamy na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 16.11.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Jeszcze ścian wewnątrz nie ma a już myślę nad kuchnią (mam już wybranego producenta. Robi dokładnie, solidnie, mebelki jak z bajki Zrobi mi też szafy pod zabudowę i wieszak z półką na korytarz. sammi a możesz podać namiary na tego producenta? u mnie też mury rosną. Więźbę mamy już zamówioną od kwietnia. Kominy też bierzemy schiedla rondo plus:)) oby była pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 17.11.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Harmeże już nie przyjmuje zamówień na więźbę na ten rok. Obiecali mi w pt a wczoraj jak zadzwonilam Pan stwierdzil że nie da rady ponieważ ma duże zamówienie za granicę Trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts