tlalken 19.02.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Ekipa od tynków wewnętrznych znaleziona Spod samućkik Tater Nie zapeszam, ale na pewno sie podziele opinią. Jednak przekonali mnie na tynk Baumit w workach. Oglądałem robote tym tynkiem i efekt rewelacja. Zdycydowałem się ponieważ tynk jest tak gładki, że nie trzeba gipsować, zaoszczędze na tym sporo czasu Jestem jestem czytam jak tylko jest trochę czasu. . . . Generalnie tynki położone, była walka z naturą - zamarzająca woda w wężu do agregatu, ukręcony zawór z wodą u sąsiada, no i palenie w piecach + nagrzewnica na ropę Tynki prościutkie. Ekipa super sprawna 3 osoby, w 5 dni zrobili cały dom. Oklejanie okien,obstawianie drzwi, szprycowanie, tynkowanie W poniedziałek i wtorek znowu grzejemy i zacieramy ściany szlichtą na błysk Skończymy to napisze jak wyszło. Dajcie te namiary na ludzi od wylewek Pliss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 19.02.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Jestem jestem czytam jak tylko jest trochę czasu. . . . Generalnie tynki położone, była walka z naturą - zamarzająca woda w wężu do agregatu, ukręcony zawór z wodą u sąsiada, no i palenie w piecach + nagrzewnica na ropę Tynki prościutkie. Ekipa super sprawna 3 osoby, w 5 dni zrobili cały dom. Oklejanie okien,obstawianie drzwi, szprycowanie, tynkowanie W poniedziałek i wtorek znowu grzejemy i zacieramy ściany szlichtą na błysk Skończymy to napisze jak wyszło. Dajcie te namiary na ludzi od wylewek Pliss można namiar na priv ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia28 19.02.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 ale czegos tu nie rozumie bo wylewki sie robi zazwyczaj po tynkach i wszedzie stojo po 12 zl z pszygotowka a10 jesli sami rozlorzycie styropian i folieno iniema problemu z pradem bo mixsokrety sa zazwyczaj spalinowe a co do tytnkow to bez pradu sie nie obejdzie Jak są dobrzy to namiary chcę, bo po co później szukać, w kajeciku zapisane jak będą potrzebni to jak znalazł. Na przyszłość bo jeszcze nawet fundamentów nie mam , a bez prądu to SSO a nawet mam nadzieję, że prędzej go będę miała, czyli taki joke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia28 19.02.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Jestem jestem czytam jak tylko jest trochę czasu. . . . Generalnie tynki położone, była walka z naturą - zamarzająca woda w wężu do agregatu, ukręcony zawór z wodą u sąsiada, no i palenie w piecach + nagrzewnica na ropę Tynki prościutkie. Ekipa super sprawna 3 osoby, w 5 dni zrobili cały dom. Oklejanie okien,obstawianie drzwi, szprycowanie, tynkowanie W poniedziałek i wtorek znowu grzejemy i zacieramy ściany szlichtą na błysk Skończymy to napisze jak wyszło. Dajcie te namiary na ludzi od wylewek Pliss Ja również poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiSiOr 20.02.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Wylewki: 698-451-688 lub 509-713-423 - 12 zł/m2 + wszelakie dodatki ekstra płatne Chłopaki szybkie, dokładne, sumienne i niepijące. Jakby co, to zapraszam na oglądanie moich wylewek do Łęk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 20.02.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 No i przyszedł czas na zakupy, na mojej liście są: - Pustaki ceramiczne 30 - 2160szt. (135m2)25 - 560szt. (70m2)12 - 440szt. (55m2)18 - 216szt. (27m2) - Cegła pełna 4 palety - Stal na zbrojenie fundamentów 130szt. gr.12mm60szt. gr.8mm10szt. gr.16mm100szt. gr.6mm6-metrowe Jestem na etapie poszukiwania najlepszych cen, jeżeli ktoś ma namiary na dobre ceny proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tata Tomka 20.02.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 No i przyszedł czas na zakupy, na mojej liście są: - Pustaki ceramiczne 30 - 2160szt. (135m2) 25 - 560szt. (70m2) 12 - 440szt. (55m2) 18 - 216szt. (27m2) - Cegła pełna 4 palety - Stal na zbrojenie fundamentów 130szt. gr.12mm 60szt. gr.8mm 10szt. gr.16mm 100szt. gr.6mm 6-metrowe Jestem na etapie poszukiwania najlepszych cen, jeżeli ktoś ma namiary na dobre ceny proszę o info. Odnosnie zakupu stali zbrojeniowej to przeszukaj forum bylo o tym juz nie raz, polecam firme Herming z Nitku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 20.02.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 mam prośbę do osób z rejonu Oświęcimia .. Kęt w rejonie są producenci kręgów betonowych .. jakoś nie moge znaleść namiarów potrzebuje informację odnośnie ceny kręgów betonowych fi 1600 lub 1500 wysokość najlepiej 600 mm + pokrywy betonowe z otworem włazowym oczywiście gdzie też mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 21.02.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 mam prośbę do osób z rejonu Oświęcimia .. Kęt w rejonie są producenci kręgów betonowych .. jakoś nie moge znaleść namiarów potrzebuje informację odnośnie ceny kręgów betonowych fi 1600 lub 1500 wysokość najlepiej 600 mm + pokrywy betonowe z otworem włazowym oczywiście gdzie też mnie interesuje W Gama - Bielany pytałeś? Wiem że coś mają ale czy takie rozmiary to trzeba sprawdzić. tel:33-845-31-63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 21.02.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 W Gama - Bielany pytałeś? Wiem że coś mają ale czy takie rozmiary to trzeba sprawdzić. tel:33-845-31-63 własnie w tych rejonach widziałem kiedyś .. ale wiesz jak szukasz telefonu to oczywiście nie idzie znaleść będę dzwonił ... ale za inne namiary z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 21.02.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 W Gama - Bielany pytałeś? Wiem że coś mają ale czy takie rozmiary to trzeba sprawdzić. tel:33-845-31-63 Tu masz jeszcze nr na kom. 662-209-062 Tylko czemu u mnie na wizytówce pisze MERO Bielany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomN 21.02.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witam wszystkich.Przygotowujemy się z żoną do budowy domu Libra 2 w Oświęcimiu.Pozwolenie na budowę jest w trakcie załatwienia. Mamy mieć załatwione w kwietniu.Poszukujemy pilnie sprawdzonej i niedrogiej brygady (niekoniecznie firmy), do wykonania stanu zero(dom nie będzie podpiwniczony), lub całego stanu surowego. Mamy ofertę samej robocizny przy fundamentach na 16,5 tyś.(szukamy oferty do 10 tyś.) i uważamy, że jest to stanowczo za drogo, tym bardziej że facet chce działać bez umowy. Ekipa może zacząć prace na wiosnę, jesień (2011) lub na wiosnę (2012). Byłoby świetnie żeby była to ekipa z okolic Oświęcimia, ale nie jet to wcale koniczne.Czekamy na kontakt i pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1010812 21.02.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 mam prośbę do osób z rejonu Oświęcimia .. Kęt w rejonie są producenci kręgów betonowych .. jakoś nie moge znaleść namiarów potrzebuje informację odnośnie ceny kręgów betonowych fi 1600 lub 1500 wysokość najlepiej 600 mm + pokrywy betonowe z otworem włazowym oczywiście gdzie też mnie interesuje zadzwon sobie do betoniarni laskowa kolo zatora tam maja takie kregi tel603248087 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiSiOr 21.02.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witam wszystkich. Przygotowujemy się z żoną do budowy domu Libra 2 w Oświęcimiu. Pozwolenie na budowę jest w trakcie załatwienia. Mamy mieć załatwione w kwietniu. Poszukujemy pilnie sprawdzonej i niedrogiej brygady (niekoniecznie firmy), do wykonania stanu zero (dom nie będzie podpiwniczony), lub całego stanu surowego. Mamy ofertę samej robocizny przy fundamentach na 16,5 tyś.(szukamy oferty do 10 tyś.) i uważamy, że jest to stanowczo za drogo, tym bardziej że facet chce działać bez umowy. Ekipa może zacząć prace na wiosnę, jesień (2011) lub na wiosnę (2012). Byłoby świetnie żeby była to ekipa z okolic Oświęcimia, ale nie jet to wcale koniczne. Czekamy na kontakt i pozdrawiamy. 886-059-088 Paweł Kizmer z Rzyk. Polecam - u mnie budował. Młody, ambitny, pracował m,in. we Włochach. Nie piją, szybcy, długo pracują. Jakbyś dzwonił to mów że z polecenia od Roberta z Łęk - styropianowy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiSiOr 21.02.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 No i przyszedł czas na zakupy, na mojej liście są: Stal kupowałem w Kós-Met w oświęcimiu na Kolbego. Paradoklsalnie mieli najlepsze ceny w okolicy, żadne Centrostale czy też okoliczne hurtownie i mega hiper mikro markety. Ale to były czasy po 1970 zł/t #10 (bodajże 2009 r) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 21.02.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Tlalken, Mylas napiszcie czy wszystko macie, jeśli chodzi o namiary. Troszkę sie zakręciłam Jeśli komuś nie odpisałam proszę dajcie znać raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 21.02.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 sammi spox, luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 22.02.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Tlalken, Mylas napiszcie czy wszystko macie, jeśli chodzi o namiary. Troszkę sie zakręciłam Jeśli komuś nie odpisałam proszę dajcie znać raz jeszcze. Wszystko ok, w mailu poprosiłem jeszcze o ceny jak to nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 22.02.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Z rzeczy kolejnych potrzebowałbym:- namiar na sprawdzonego i w rozsądnych pieniądzach instalatora od CO, wody, kanalizy,- namiar na styropian podłogowy w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 22.02.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Tu masz jeszcze nr na kom. 662-209-062 Tylko czemu u mnie na wizytówce pisze MERO Bielany ? mają tylko malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts