Nellly 20.01.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Aha i trwało to około 1 miesiąca. Najpierw złożył wniosek, potem czekał na kompetentna osobę do podpisu. I odbierał osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nellly 20.01.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Możesz wrzucić jakiś namiar na tego pana? Z góry dzięki. Czy daje radę ze sprawami konstruktorskimi w zakresie szkód górniczych? Pan Janik również adaptował mi dom pod szkody górnicze. Kopalnia Janina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 21.01.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Dzięki Nelly za info. A możesz wrzucić jeszcze jakiś namiar adresowy z kim to się uzgadnia. Chcę tam pismo posłać.Budujemy w Chełmku. Mam pytanie chcę wystąpić o warunki do energetyki. Powiedziano mi, że w projekcie gotowym są takie dane: moc przyłączeniowa Ps = 13,4wW, moc zamontowana Pi = 29,71kW, zabezpieczenie główne 3 biegunowe 32A. Co ma podać we wniosku w punkcie "Określenie mocy przyłączeniowej dla każdego miejsca dostarczania (z dokładnością do 1 kW), przewidywane roczne zużycie energii elektrycznej, przewidywany termin rozpoczęcia poboru energii elektrycznej" Wpisać wartości dla jednej fazy czy trzech??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 21.01.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 a my już od dzisiaj mieszkamy w nowym domujeszcze nie wszystko zrobione ale to już tylko szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiSiOr 22.01.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 kalumet My już od października. Zostały głupoty, ale mi się straaaaasznie nie chce. Korzystając z okazji, jak sterujecie pompami podłogówki? Działają cały czas czy może na termostacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 23.01.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 kalumet, misior to gratulacje!!!heeh, przede mną jeszcze dłuuuuuuuuuuga droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabri_84 23.01.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Mam pytanko odnośnie kominków: czy znacie jakąś firmę którą możecie polecić jeśli chodzi o wykonanie kominka?jakie macie u siebie w kominki jakiej firmy? Jestem na etapie właśnie wyboru tego "cuda" i mam mały problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 23.01.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Mam pytanko odnośnie kominków: czy znacie jakąś firmę którą możecie polecić jeśli chodzi o wykonanie kominka?jakie macie u siebie w kominki jakiej firmy? Jestem na etapie właśnie wyboru tego "cuda" i mam mały problem Jak sobie w końcu postawimy domek, to będziemy instalować kominek z płaszczem z firmy: http://www.makroterm.pl/. Polecam, popatrz na komplety promocyjne z kotłem gazowym i zasobnikiem. Co do pytania o pompy podłogówki to nie ma sensu, żeby non stop goniły. Podłoga kumuluje ciepło. Jak spada temperatura na zasilaniu (wygasa albo wyłącza się kocioł), to niech zatrzyma się też pompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 23.01.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A ja w sprawie wylewek. Informacja pierwsza to taka, że Pan Para robi od tego roku również wylewki. Druga to taka, że robił już ostatnio u kogoś z Grojca i jeżeli to u kogoś z forum to poproszę o opinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 23.01.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 AhaCzy orientujecie się gdzie można kupić w dobrej cenie styropian Austrotherm Dach/Podłoga - będzie potrzebny, a dlatego taki bo część podłogi pod podłogówką zrobione mam tym styropianem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 23.01.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 mylas a masz informacje jak w ogóle p.Para stoi z terminami???długo wcześniej trzeba z nim rozmawiać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 23.01.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Co do kominkow my posiadamy byrskiego z płaszczem oczywiscie. Polecam. Długo wybieraliśmy i uznaliśmy że taki będzie najlepszy. Co do wylewek nie polecam pana Marszałka. U nas wylewki popsuł. Niestety sa nierówne, źle zrobione i za "chude". Chłopaki gratuluje mieszkania. Co do styropianu z austrothermu najlepiej kupić w firmie bezpośrednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nellly 23.01.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Dzięki Nelly za info. A możesz wrzucić jeszcze jakiś namiar adresowy z kim to się uzgadnia. Chcę tam pismo posłać. Budujemy w Chełmku. Wysłałam na priva dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 24.01.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 mylas a masz informacje jak w ogóle p.Para stoi z terminami???długo wcześniej trzeba z nim rozmawiać??? W zeszłym roku jak się z nim umawiałem na tynki to około miesiąca wcześniej, ale to trzeba przedzwonić i pogadać bo to różnie u nich bywa bo czasami chcą wchodzić z marszu ponieważ oni są z Podhala i raczej układają sobie roboty tak żeby im to logistycznie pasowało. Teraz podobno robią w Grojcu poddasze więc pewnie jak skończą to mogą chcieć zrobić coś w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 24.01.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Co do styropianu z austrothermu najlepiej kupić w firmie bezpośrednio A sprzedają w detalu? Nie pomyślałem o tym a tak byłoby najprościej. Zadzwonię i zapytam chyba że masz to już sprawdzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 24.01.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Najprostrze rozwiazania zawsze są najlepsze;). Na białą i czarną wrzuciłam swoją opinię na temat wylewek, mebli kuchennych i schodów. Gdyby ktoś poszukiwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 24.01.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Co do styropianu z austrothermu najlepiej kupić w firmie bezpośrednio Tu się muszę nie zgodzić, bo my też próbowaliśmy kupić u nich bezpośrednio i cene podali dużo wyższą niż na składach w oświęcimiu, a to z tego względu iż, składy mają u nich już wyrobione upusty a zwykły człowiek nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 24.01.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Tu się muszę nie zgodzić, bo my też próbowaliśmy kupić u nich bezpośrednio i cene podali dużo wyższą niż na składach w oświęcimiu, a to z tego względu iż, składy mają u nich już wyrobione upusty a zwykły człowiek nie. być może. Zależy z kim się rozmawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 24.01.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 być może. Zależy z kim się rozmawia. Mamy tam znajomego ale to tylko pracownik, więc nie mógł nam zrobić super ceny ale może inni mają lepsze znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 24.01.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts