danie_l2003 18.01.2015 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Witam wszystkich forumowiczow. Zwracam sie z zapytaniem do tych bardziej doświadczonych, gdzie w Kętach lub okolicy znajdę jakiś godny polecenia salon ze stolarką budowlaną. Chodzi mi głownie o okna, ale także drzwi wejściowe i bramę garażową. Najlepiej jakaś firma z polecenia, z usługą montażu. Interesują mnie również rolety zewnętrzne. Lepiej kupować od razu z oknami czy oddzielnie? Ktoś ma jakies doświadczenie w tym temacie? A poza tym potzrebne namiary na kogoś od instalacji elektrycznych i hydraulików? Z góry dziękuje za zainteresowanie i pozdrawiam, miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 27.01.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Witam, Jeśli chodzi o Kęty, to polecano tu na forum Oknoplusa z Kęt.My kupowaliśmy okna w Art-okna w Bielsku-Białej. Możemy polecić. Bramę mamy świeżo zamontowaną - zakupioną i zamontowaną przez firmę Jan Sitko z Łąk koło Pszczyny - brama z Hormanna. Prosesjonalna wycena, dobra cena. Póki co z bramą wszysko ok. Montaż profesjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nellly 06.02.2015 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ja mam okna z firmy yest koło zawiercia badzo fajne trzy szybowe, okno tarasowe HST jest rewelacyjne. Rolety montowałam razem z oknami bo po póżniejszym montażu masz dodatkową "ozdobę" okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nellly 06.02.2015 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 A brama garażowa iemiecka NORmstahl solidna, ciepła i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 21.02.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Ja w sprawie drzwi do kotłowni , a mianowicie czy przy odbiorze przez kominiarza w naszy regonie wymagane są drzwi specjalne p.pożarowe z atestem , czy wystarcza zwykłe blaszane z takzwanego marketu a może pokojowe jak w reszcie domu tylko że np, pełne (nie szklone) ? I w ktorą strone mają sie otwierać ? dodam że mamy piec na paliwo stale (czyt. wungiel ) , Jak to wygladało w waszym przypadku bo wlę uniknać kłopotów z oddaniem budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danie_l2003 03.03.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Dziękuję za wszelkie informacje odnośnie okien. Po przemyśleniach jestem prawie zdecydowany na okna Petecki na profilu Bruegmann ADLine CC w pakiecie dwu szybowym jako że zdecydowałem się również na rolety zewnętrzne. Prace ma wykonać firma http://www.dom-kompleksowo.pl z Andrychowa. Czy ktoś mam jakieś doświadczenia z ww firmą? Ponad to drodzy forumowicze potrzebuję namiary na godnych polecenia elektryków, kogoś od co i wod.-kan. z okolic Kęt.Interesują mnie również godni polecenia tynkarze oraz ktoś od wylewek, ocieplenia poddasza i robót g-k. Czytałem tutaj o ekipie pana Pary od tynków. Czy zajmują się oni również wylewkami? Pozdrawiam i dziękuje za wszystkie uwagi i kontakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 04.03.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Geliasz jeśli masz kocioł o mocy do 25kW, to nie ma żadnych wymagań odnośnie drzwi. danie_l2003 ekipy Pary zajmują się tynkami i ociepleniami poddaszy z zabudową g-k. Wylewek nie robią. Czy ktoś poleci ekipę do wykonania elewacji? Jak zwykle solidnie i nie drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danie_l2003 04.03.2015 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 nicram-aisk dzięki za informacje odnośnie Pary. Też chętnie zainteresuje się ekipą od elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
topolo 04.03.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 witam,Kogo mozecie polecić do SSO - Andrychów+okolica dzięki z góry za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawekk1980 05.03.2015 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 [quote name=nicram_aisak Czy ktoś poleci ekipę do wykonania elewacji? Jak zwykle solidnie i nie drogo [/quote] Chłopaki od Pary wykonują również elewacje, dokładnie to chyba ich kuzyni- oni wszystko robią po rodzinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 10.03.2015 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Zamiast pytać na forum to zapytajcie najpierw samego Wojtka Pozdrowionka dla zadowolonych z ekipy Pary - jednak warto było ich tutaj wpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixxer 11.03.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Jaki piec gazowy polecacie? do 140 metrów parterowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anke30 12.03.2015 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 dziekuje bardzo za pomocne glosiki . bierzemy teraz wlasciwie pod uwage dwa piece z kbo kmg-2 duo 30kw vs. ze stal -max-u max13-duo . to własciwie takie same piece lecz na korzysc stalmax-u przemawia ze ruszt ma o 2mm grubszy . cena własciwie podobna bo stal max 9200zł a kbo 9500zł a moze inne głosiki?bo nie słysze zeby ktos miał stalmaxa Witam! Ja kupilem KBO 2 DUO 30KW i masakra 1 w tygodniu jak zjazd pod ziemie "czyszczenie kotla" firma zgania na jakos wegla a ja pale eko-groszkiem z polskich slaskich kopalni tj. Piast czy wesola. Po zakupie dzwoniac po pomoc polecaja mi mial (bez rezultatu) a nastepnie gdy rozmawiam z przedstawicielem to mowi ze to norma czyszczenie raz na tydzien szkoda ze po zakupie dopiero informuje mnie o tym. A wiec otworzylem sobie fundusz oszczednosciowy na pompe ciepla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 12.03.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 widzisz ...anke 30 ja kupiłem jednak KBO Duo 25 KW ... cóż moge powiedzieć ,,, tylko dziwne , dziwne , dziwne , a tak na poważnie ja po ukonczeniu niemal całego sezonu grzewczego jestem bardzo , bardzo zadowolony , chodzi niemal jak zegareczek a jesli o chodzi o czyszczenie to z uwagi na brak czasu nieraz jest tak zajeb,,ny ze szkoda słow jednak chodzi dalej ( jednym słowem czyszcze rzadko) wiec anke coz moge ci poradzic , albo jednak opał albo trafił ci sie jakiś felerny egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 13.03.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Jaki piec gazowy polecacie? do 140 metrów parterowy. Włoski Immergas Victrix Zeus 26 1 I zasobnik z nierdzewki na c.w.u. wewnątrz modulacja od 3 kW same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danie_l2003 16.03.2015 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Jeszce raz potrzebna pomoc kogoś z forum. Potrzebna ekipa z polecenia do wykonania wylewek. Z góry dziękuje za wszelkie namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 22.03.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 A my nadal szukamy ekipy do elewacji (wrzesień). Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 31.03.2015 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Witam! Ja kupilem KBO 2 DUO 30KW i masakra 1 w tygodniu jak zjazd pod ziemie "czyszczenie kotla" firma zgania na jakos wegla a ja pale eko-groszkiem z polskich slaskich kopalni tj. Piast czy wesola. Po zakupie dzwoniac po pomoc polecaja mi mial (bez rezultatu) a nastepnie gdy rozmawiam z przedstawicielem to mowi ze to norma czyszczenie raz na tydzien szkoda ze po zakupie dopiero informuje mnie o tym. A wiec otworzylem sobie fundusz oszczednosciowy na pompe ciepla A myślałes że jak kupisz piec z podajnikiem to wszystko się będzie samo robić :bash: Zmianiaj na pompe ciepła i przstań malkontencić. A tak na serio to posiedź przy piecu i popracuj nad ustawieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 31.03.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 geliasz ile zapłaciłes za kociołek ? może być na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 31.03.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 a tak na marginesie to czym palisz w tym KBO?miał czy eko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts