geliasz 01.04.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 a tak na marginesie to czym palisz w tym KBO? miał czy eko ? A czy ja wiem jak to sie nazywa , jakies takie jakies czarne , to tesc gdzies kupuje , ale tak naprawde i tym i tym , nawet w ramach ciekawostki powiem Ci że słyszałem wcześniej że brzeszczanski węgiel sie nie nadaje( a z piasta jest lepszy) , otuż brzeszczański nadaje sie nadaje ,pali sie ino fuczy , najwyzej mozna sobie troszke pomieszać . Brak mojej komplemantarnej wiedzy wynika z tego , że mieszakamy poza granicami a zaopatrzeniem w opał i paleniem zajmują sie teściowie ( wystarczają sporadyczne wizyty i zasypanie podajnika) , Jednakże podczas zimowch miesiecznych ferii mogłem sie w zapoznać sie z tematyką palenia i węgla i z tego wynika moje zadowolenie z pieca , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 01.04.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 A tak przy okazji znacie ludziska jakiegoś rozsądnego kowala do wykonania ogrodzenia kutego , przegladam ogłoszenia ale wiadomo z polecenia zawsze lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 01.04.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 geliasz ile zapłaciłes za kociołek ? może być na PW a dopiero teraz doczytałem więc 9 i pół tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia20083 16.04.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Witam. To mój pierwszy wpis na forum Mam 2 pytania 1. Czy ktoś z Was miał jakieś doświadczenia pozytywne /negatywne z firmą MONA z Oświęcimia, zajmującą się sprzedażą okien/ bram garażowych itp. Może coś o nich słyszeliście? Dostałam wycenę na okna i cena jest dość atrakcyjna. Czy dobrze montują? 2 I drugie pytanie o okna, które mi zaoferowali profil 3szybowy Veka Softline 82 MD. Właściwie chodzi mi bardziej o producenta - KNS. W internecie są mieszane opinie na temat KNS-u. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawekk1980 20.04.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 1. Czy ktoś z Was miał jakieś doświadczenia pozytywne /negatywne z firmą MONA z Oświęcimia, zajmującą się sprzedażą okien/ bram garażowych itp. Może coś o nich słyszeliście? Dostałam wycenę na okna i cena jest dość atrakcyjna. Czy dobrze montują? Brałem u nich bramę garażową, drzwi zewnętrzne oraz wszystkie drzwi wewnętrzne wraz z montażem. Montażyści konkretni, wszystko przebiegło sprawnie. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kauah 22.05.2015 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Czy oprócz Zakładu Usług Komunalnych są jeszcze jakieś inne firmy zajmujące się wywozem nieczystości płynnych ( szamba ) w okolicach Oświęcimia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia.osw 09.06.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Poszukuję firmy do montażu rekuperacji czy może ktoś kogoś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tulipia_polanka 01.09.2015 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Witam wszystkich czy możecie polecić elektryka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 29.11.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Budzimy sie!!!!Ale u nas sie bezruch zrobił , gdzie te stare czasy gdzie codziennie toczylismy rozmowy dyskusje i porady .Może juz wszyscy sie wybudowali i mieszkaja . Nam w sumie tez niewiele zostało bo kuchnia i elewacja , i własnie w zwiazku z elewacją mam kilka pytan a mianowicie jakie sa teraz ceny za robocizne za połozenie styropianu , poklejenie siatki i połozenie tynku moze jakies swoje sugestie itp, A moze mozecie polecic jakies firmy i ile u was brali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixxer 01.02.2016 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 http://www.meble-oswiecim.pl/ Jarosław Nurek zna ktoś?Proszę o opinie. Jeśli macie sprawdzonych wykonawców kuchni proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 14.02.2016 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 http://www.meble-oswiecim.pl/ Jarosław Nurek zna ktoś?Proszę o opinie. Jeśli macie sprawdzonych wykonawców kuchni proszę o info. I co korzystacie z ich usług ? czy znalezliscie kogoś innego ? Nas tez czeka kuchnia wiec szczegolnie nas to interesuje , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tulipia_polanka 21.04.2016 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Do instalacji wod. - kan. i c.o. z czystym sumieniem polecamy Gerarda Płonkę z Kęt 607755032. O okna warto zapytać w Kętach p. Dudziak Okna Expert - dostaliśmy dobrą cenę, ani do okien ani do montażu nie mieliśmy najmniejszych zastrzeżeń. Czy ktoś z was zakładał u siebie betonowe szambo? Gdzie kupowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danie_l2003 23.04.2016 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Witam forumowicze. Czy możecie polecić kogoś do obłożenia schodów betonowych drewnem i wykonania balustrady? Najlepiej kogoś z Kęt lub okolicy. Pozdrawiam i dziękuję za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nitka_dom 08.05.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Witam, będę budować dom w okolicach Andrychowa i potrzebuję zdobyć informacje na temat architekta godnego polecenia. Nie jestem z tego terenu i nie znam architektów. A architekci z mojego obszaru nie chcą pracować dla Wadowic. Ciekawe dlaczego? Mniejsza o to. Muszę znaleźć kogoś godnego zaufania, kto później będzie nadzorował budowę, aby wszystko było w porządku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EmiliA00 22.05.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Witam, zaczynam budowę w Babicach, chciałam zapytać Was czy może orientujecie się/ znacie/ polecacie/ jakiegoś dobrego Kierownika Budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 22.05.2016 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Witam, zaczynam budowę w Babicach, chciałam zapytać Was czy może orientujecie się/ znacie/ polecacie/ jakiegoś dobrego Kierownika Budowy? Witam w naszej ostatnio ospałej grupie . Ja swojego kierownika niestety nie moge polecic aczkowiek życze powodzenia w budowaniu i jak cos to pisz jak bedziemy mogli to bedziemy pomagali , a na poczatek pochwal sie według jakiego projektu budujesz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 22.05.2016 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Witam forumowicze. Czy możecie polecić kogoś do obłożenia schodów betonowych drewnem i wykonania balustrady? Najlepiej kogoś z Kęt lub okolicy. Pozdrawiam i dziękuję za namiary. i co znalezliscie kogos do tych schodow ? nas tez one czekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ishan 20.06.2016 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 witam mamy nadzieje na dniach dostac pozwolenie i zaczynac szalenstwo z budową budowa w okolicy oswiecima, domek niecale 100m uzytkowej mamy nadzieje ze grupa sie rozrusza bo napenwo bedziemy mieli wiele pytan pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania1982G 28.06.2016 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 i co znalezliscie kogos do tych schodow ? nas tez one czekaja Polecam pana Mazgaja z okolicy Andrychowa tel. 886 965 616. Robił mi schody w Grojcu. Wszystko można dogadać, umówić się na termin. Jest przede wszystkim słowny. To niestety nie jest zbyt częsta cecha fachowców. Z nim nie było żadnych kłopotów. I schody wycenił najtaniej z okolicy (wycenę robiło mi chyba 8 osób). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 02.07.2016 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 witam mamy nadzieje na dniach dostac pozwolenie i zaczynac szalenstwo z budową budowa w okolicy oswiecima, domek niecale 100m uzytkowej mamy nadzieje ze grupa sie rozrusza bo napenwo bedziemy mieli wiele pytan pozdrawiamy jasne jak cos to wal śmiało i pytaj nawet w jakbysie komus wydawało w najgupszych sprawach . miejmy nadzieje ze sie rozrusza tak jak kiedys co codziennie ludzie pisali po kilka czy kilkanascie postow i trzebabyło codziennie sprawdzac aby byc na bierzaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts