Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa OŚWIĘCIMSKA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam serdecznie!

Czy orientuje się ktoś może, gdzie w okolicach Oświęcimia (Przeciszowa) można nabyć cegłę rozbiórkową?

Pod tym linkiem masz ogłoszenie zadzwoń popytaj

http://www.tablica.andrychow.pl/tablica/index.php?method=showdetails&list=advertisement&rollid=45335&fromfromlist=classifiedscategory&fromfrommethod=showhtmllist&fromfromid=12

• 2 weeks później...

Witam.

Również zaczynam budowę. Stal najtańsza jest w METALBUDzie a reszta materiałów u Sewery. W METALBUDzie również b. tanie pustaki betonowe. Beton najtańszy w Bielanach a drzewo w tartaku Harmężach. Wszędzie można uzyskać spore upusty. A strzemiona tanie w Tychach tel. 500032355.

Szukam sprawdzonego stolarza, który jest w stanie niedrogo wykonać drewniane meble do łazienki regał z półkami, słupek z szafkami i blat z podwieszanymi szafkami.

Pozdrawiam,

606 458 334

U mnie robił najpierw komodę, potem że zrobił ja ładnie, zrobił kuchnie, a teraz zabudował 2 szafy przesuwne i jedne drzwi.

http://www.bart-meb.efirma.fm/

Sprawdzony koleś

:welcome:

Może ktoś polecić sprawdzonego dostawcę piasku i żwiru?

Gdyby ktoś miał do odsprzedania zbyciu deski to proszę o kontakt.

Witam.

Przez cały okres trwania budowy zaopatrywałem się u Pana Górki z Oświęcimia, nigdy nie było kłopotów z dostawą, z terminami. Jeden telefon wieczorem i następnego dnia był transport. Brałem piasek, żwir, tłuczeń. Ceny też przystępne, więc polecam. Prześlę namiary na priv...

Pozdrawiam

Witam wszystkich,

coś ta zima nas nie chce opuścić i na forum stagnacja. Zdążyłem przyciąć 3 z 6 drzew w sadzie i śnieg. Reszta już poczeka na przyszły rok.

Złożyliśmy też w końcu dokumenty do nadzoru budowlanego i już możemy mieszkać "legalnie" :) na swoim. Super.

A że zima za oknem i nie można pracować na zewnątrz to zabieram się za malowanie salonu. Kiedyś trzeba go skończyć.

Pozdrawiam

Hej,

Może ktoś z Was polecić tani sklep z AGD?

Jestem właśnie na etapie kupna pralki i najtaniej wyszedł Neonet w Ośw. kolo Biedronki na Zaborskiej (ale to pewnie zależy co potrzebujesz, bo nie wiem jak inne sprzęty wypadły bo nie porównywałam). Taniej niż ściągać z neta.

Dobre ceny też ma AGD na Jagiełły w tym rzędzie co Salezjanie tylko bliżej rynku (taki mały sklepik) - zawsze można się potargować u nich i ściągają też towar na zamówienie jak podasz upatrzony model (zmywarkę mi do 2 dni załatwili).

Witam, posiadam do sprzedania stemple: dł. 2,65m-2,75m, ok. 102 sztuk; dł. 2,75m-2,80m, ok. 54 szt., do odbioru na budowie w Łazach/k. Grojca, myślę że cena 4 zł. za sztukę jest uczciwa. Ponadto posiadam również ok. 32 stempli dł. 3,2 m idealne pod balkon po 5,5 zł. W razie zainteresowania kontakt tel. 503 56 14 92.

• 3 weeks później...

Podłaczał ktoś ostatnio wode ? Ile teraz sie płaci za metr przyłacza? i czy zna ktoś kogoś niedrogiego i godnego polecenia na zrobienie wykopu?

Bo to zdaje sie jest tak, ze sam robie wykop (firma wynajeta przeze mnie) a "wodociagi" kłada rurę i robią przyłacze? Czy sie myle................???

Podłaczał ktoś ostatnio wode ? Ile teraz sie płaci za metr przyłacza? i czy zna ktoś kogoś niedrogiego i godnego polecenia na zrobienie wykopu?

Bo to zdaje sie jest tak, ze sam robie wykop (firma wynajeta przeze mnie) a "wodociagi" kłada rurę i robią przyłacze? Czy sie myle................???

Witam.My będziemy robic przyłącz początkiem tygodnia. firma, która będzie go robić jest z polecenia Pana Wodociągowego, który potem robi odbiór przyłącza. Jak będzie wszystko ok- w połowie tygodnia polecę:-)