Artur_exe 07.05.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Albo szybko, albo tanio, albo dobrze - wybierzesz sam !!! No ewentualnie można połączyć po dwa - szybko i tanio, szybko i dobrze, ewentualnie tanio i dobrze, ale już nie szybko. A tak na poważnie to ile masz metrów tej balostrady?, bo nie wiem czy jest sens zawracać głowę gościowi, który mi robił balustrade Na samym balkonie mam 8 m balustrady, dodatkowo przy dwóch oknach kolejne 5 m balustrady. Także 13 metrów do zrobienia. Wariant tanio i dobrze najbardziej mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 07.05.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Wariant tanio i dobrze najbardziej mi odpowiada Jasne masz racje , Dorzuce swoje trzy grosze bo tez jestem w trakcie szukania fachowców od ogrodzeń kutych i dam taki przykład że takie samo ogrodzene (taki sam pręt i wzór itp) jeden wycenia na 175 a drugi na 320 zł za metr ,,,,,niezła rozpiętość jednakże nie moge narazie nikogo polecić bo to tylko wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 07.05.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Dobra Panowie, moge Wam dać namiar na gościa który robił mi balustrade 7m, a w przyszłości bedzie mi robił brame przesówną i furtke. Jest z Nowej Wsi, bardzo solidna osoba. Dostałem numer równiez z polecenia i jestem bardzo zadowolony. Taniość jest dziś tylko w marketach, a tam przerabiane kiełbasy, faszerowane gownem mięso itp. Ja zamówiłem balustrade (zdjęcie ewentualnie na maila) została złożona, potem zawieziona do ocynkowania do Czechowic , potem została pomalowana i załozona. Kosztowało to 2400 PLN. Znajomy kupił po okazyjnej cenie i teraz po 2 latach bedzie malował. Taniośc ma swoje rozsądne granice, drożyzna również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_exe 08.05.2013 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Dobra Panowie, moge Wam dać namiar na gościa który robił mi balustrade 7m, a w przyszłości bedzie mi robił brame przesówną i furtke. Jest z Nowej Wsi, bardzo solidna osoba. Dostałem numer równiez z polecenia i jestem bardzo zadowolony. Taniość jest dziś tylko w marketach, a tam przerabiane kiełbasy, faszerowane gownem mięso itp. Ja zamówiłem balustrade (zdjęcie ewentualnie na maila) została złożona, potem zawieziona do ocynkowania do Czechowic , potem została pomalowana i załozona. Kosztowało to 2400 PLN. Znajomy kupił po okazyjnej cenie i teraz po 2 latach bedzie malował. Taniośc ma swoje rozsądne granice, drożyzna również Proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 08.05.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Witam wszystkich. Zapraszam do nas, mianowicie na ul. Szpitalną 1 w Wieliczce. W ofercie posiadamy: technikę grzewczą, technikę sanitarną, ceramikę, drzwi, lampy, agd, rtv. Większość produktów posiadamy na swoich magazynach. Jeżeli chodzi o ceny, to staramy się nie odbiegać od najniższych w internecie. Pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 13.05.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 PONAWIAM...pozostało mi do sprzedania: * około 200 szt. pustaków Porotherm 25 P+W * rolka folii kubełkowej 1,5 x 20 m * kilka sztuk pustaków wentylacyjnych Schiedel dwukanałowych * bodajże 4 sztuki kanałów dymnych Schiedel sr 20cm * przewód napowietrzny ASxSn 4x16 mm2: w odcinkach ok 140 mb oraz 55mb (z hakami i wieszakami) * rozdzielnia budowlana x 2 z zabezpieczeniami (jedna była zabezpieczona wg wymagań Tauron i w niej był licznik z ZE, druga również z zabezpioeczeniami i z podlicznikiem do wewnętrznego rozliczenia) * około 40kg drutu wiązałkowego (w motkach) * membrana dachowa 1,5 x ok 30 mb Strotex * ok 27 rolek wełny mineralnej Schwenk 039 gr. 15 cm Ceny do ustalenia, mogę przesłać zdjęcia. Kontakt priv lub 608 509 457 Okolice Krakowa / Liszek w kierunku na Oświęcim / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 19.05.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Witam.Gdzie zamawialiście parapety?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 21.05.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Witam.Gdzie zamawialiście parapety?? my mamy z Zatora, z rynku, skusiła nas sensowna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WikiO 21.05.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Witam WSZYSTKICH! Ja także planuję (oczywiście razem z mężem;) budowę domu w okolicach Oświęcimia. Jesteśmy na etapie wyboru projektu domu, a tak właściwie architekta. Przejrzeliśmy tysiące różnych gotowych projektów, ale niestety żaden nie jest idealny i każdy wymagałby zmian (co wiąże się z dodatkowymi kosztami adaptacji u architekta). Naszym problemem jest plan zagospodarowania przestrzennego (kąt nachylenia dachu 30-45 st.). Jesteśmy zainteresowani domem piętrowym. Niestety takie domy mają dachy o kącie nachylenia max. 25st. Dlatego też szukamy kogoś, kto zaprojektowałby nam domek zgodny z naszymi oczekiwaniami i pzp. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi! Witaj mala_panda, Mogę śmiało polecić studio architektury dz, mają swoje biuro koło zakładów chemicznych w inkubatorze przedsiębiorców, nie mogliśmy zdecydować się na projekt, pomogli nam w wyborze, załatwiają wszystkie potrzebne dokumenty, ceną zaskoczyli nas pozytywnie. Można się umówić i pogadać bo spotkanie jest za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 23.05.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 W Kętach też jest niedrogi a doświadczony architekt, mogę info wysłać na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 23.05.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Witam! Czy ktoś budował dom z betonu komórkowego? Jakiego producenta polecacie? Jaki rodzaj (gładkie czy pióro-wpust)?Dom będzie budować ekipa. Andrzej i Nel możesz podać na priva namiar na pana Zawadę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nellly 27.05.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Witam ja jeszcze z pytankiem o przyłącz wody Dostałam namiary na Pana z Przeciszowa firma nazywa się Instalbis. Czy możecie coś o niej powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogacz5 10.06.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Gdzie w okolicy Oświęcimia można wypożyczyć glebogryzarkę najlepiej spalinową? We Włosienicy była taka możliwość ale już nie wypożyczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabri_84 11.06.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Mam pytanko czy ktoś wykonywał koło domku odprowadzenie wody z rynien do studni ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qni 11.06.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 SPRZEDAM PUSTAKI CERAMICZNE UNI-MAX 250/188 z cegielni Kozłowice. Po zakończeniu budowy w Jaworznie (Dąbrowa Narodowa) zostało ok. 600 szt. pustaków które sprzedam po 1,5zł szt.Odbiór tylko osobisty z własnym transportem. W razie zainteresowania proszę dzwonić po nr tel. 515994534 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qni 11.06.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 del. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogacz5 11.06.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Mam pytanko czy ktoś wykonywał koło domku odprowadzenie wody z rynien do studni ?? Tak, do studni chłonnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albercikb 12.06.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Witam ja jeszcze z pytankiem o przyłącz wody Dostałam namiary na Pana z Przeciszowa firma nazywa się Instalbis. Czy możecie coś o niej powiedzieć? Umnie robili przyłącz wody.Wszystko szybko sprawnie i niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 13.06.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Witam, Czy ktoś korzystał z usług firmy Expertbud z Oświęcimia?Możecie coś o nich powiedzieć? Za wszelkie informacje z góry dziękuję.Jeśli ma ktoś godną polecenia ekipę do SSO, proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mir1 21.06.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Sprzedam garaż blaszany 2x3. Prawie nowy, zakupiony przed czterema miesiącami, uzywany jako schowek na narzędzia budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts