Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa OŚWIĘCIMSKA

Recommended Posts

Albo szybko, albo tanio, albo dobrze - wybierzesz sam !!! No ewentualnie można połączyć po dwa - szybko i tanio, szybko i dobrze, ewentualnie tanio i dobrze, ale już nie szybko.

A tak na poważnie to ile masz metrów tej balostrady?, bo nie wiem czy jest sens zawracać głowę gościowi, który mi robił balustrade

Na samym balkonie mam 8 m balustrady, dodatkowo przy dwóch oknach kolejne 5 m balustrady. Także 13 metrów do zrobienia.

Wariant tanio i dobrze najbardziej mi odpowiada ;-)

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wariant tanio i dobrze najbardziej mi odpowiada ;-)

Jasne masz racje , Dorzuce swoje trzy grosze bo tez jestem w trakcie szukania fachowców od ogrodzeń kutych i dam taki przykład że takie samo ogrodzene (taki sam pręt i wzór itp) jeden wycenia na 175 a drugi na 320 zł za metr ,,,,,niezła rozpiętość :-) jednakże nie moge narazie nikogo polecić bo to tylko wyceny.

Dobra Panowie, moge Wam dać namiar na gościa który robił mi balustrade 7m, a w przyszłości bedzie mi robił brame przesówną i furtke. Jest z Nowej Wsi, bardzo solidna osoba. Dostałem numer równiez z polecenia i jestem bardzo zadowolony. Taniość jest dziś tylko w marketach, a tam przerabiane kiełbasy, faszerowane gownem mięso itp. Ja zamówiłem balustrade (zdjęcie ewentualnie na maila) została złożona, potem zawieziona do ocynkowania do Czechowic , potem została pomalowana i załozona. Kosztowało to 2400 PLN. Znajomy kupił po okazyjnej cenie i teraz po 2 latach bedzie malował. Taniośc ma swoje rozsądne granice, drożyzna również :)

Dobra Panowie, moge Wam dać namiar na gościa który robił mi balustrade 7m, a w przyszłości bedzie mi robił brame przesówną i furtke. Jest z Nowej Wsi, bardzo solidna osoba. Dostałem numer równiez z polecenia i jestem bardzo zadowolony. Taniość jest dziś tylko w marketach, a tam przerabiane kiełbasy, faszerowane gownem mięso itp. Ja zamówiłem balustrade (zdjęcie ewentualnie na maila) została złożona, potem zawieziona do ocynkowania do Czechowic , potem została pomalowana i załozona. Kosztowało to 2400 PLN. Znajomy kupił po okazyjnej cenie i teraz po 2 latach bedzie malował. Taniośc ma swoje rozsądne granice, drożyzna również :)

Proszę o namiary :D

Witam wszystkich. Zapraszam do nas, mianowicie na ul. Szpitalną 1 w Wieliczce. W ofercie posiadamy: technikę grzewczą, technikę sanitarną, ceramikę, drzwi, lampy, agd, rtv. Większość produktów posiadamy na swoich magazynach. Jeżeli chodzi o ceny, to staramy się nie odbiegać od najniższych w internecie. Pozdrawiam forumowiczów

PONAWIAM...pozostało mi do sprzedania:

* około 200 szt. pustaków Porotherm 25 P+W

* rolka folii kubełkowej 1,5 x 20 m

* kilka sztuk pustaków wentylacyjnych Schiedel dwukanałowych

* bodajże 4 sztuki kanałów dymnych Schiedel sr 20cm

* przewód napowietrzny ASxSn 4x16 mm2: w odcinkach ok 140 mb oraz 55mb (z hakami i wieszakami)

* rozdzielnia budowlana x 2 z zabezpieczeniami (jedna była zabezpieczona wg wymagań Tauron i w niej był licznik z ZE, druga również z zabezpioeczeniami i z podlicznikiem do wewnętrznego rozliczenia)

* około 40kg drutu wiązałkowego (w motkach)

* membrana dachowa 1,5 x ok 30 mb Strotex

* ok 27 rolek wełny mineralnej Schwenk 039 gr. 15 cm

Ceny do ustalenia, mogę przesłać zdjęcia. Kontakt priv lub 608 509 457

Okolice Krakowa / Liszek w kierunku na Oświęcim /

Witam WSZYSTKICH! :)

Ja także planuję (oczywiście razem z mężem;) budowę domu w okolicach Oświęcimia. Jesteśmy na etapie wyboru projektu domu, a tak właściwie architekta. Przejrzeliśmy tysiące różnych gotowych projektów, ale niestety żaden nie jest idealny i każdy wymagałby zmian (co wiąże się z dodatkowymi kosztami adaptacji u architekta). Naszym problemem jest plan zagospodarowania przestrzennego (kąt nachylenia dachu 30-45 st.). Jesteśmy zainteresowani domem piętrowym. Niestety takie domy mają dachy o kącie nachylenia max. 25st. Dlatego też szukamy kogoś, kto zaprojektowałby nam domek zgodny z naszymi oczekiwaniami i pzp. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi!

Witaj mala_panda, Mogę śmiało polecić studio architektury dz, mają swoje biuro koło zakładów chemicznych w inkubatorze przedsiębiorców, nie mogliśmy zdecydować się na projekt, pomogli nam w wyborze, załatwiają wszystkie potrzebne dokumenty, ceną zaskoczyli nas pozytywnie. Można się umówić i pogadać bo spotkanie jest za free.

• 2 weeks później...

SPRZEDAM

PUSTAKI CERAMICZNE UNI-MAX 250/188 z cegielni Kozłowice.

Po zakończeniu budowy w Jaworznie (Dąbrowa Narodowa) zostało ok. 600 szt. pustaków które sprzedam po 1,5zł szt.

Odbiór tylko osobisty z własnym transportem.

W razie zainteresowania proszę dzwonić po nr tel. 515994534

• 2 weeks później...