Sabri_84 24.06.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Tak, do studni chłonnych. Ok Na jaką głębokość się wkopałeś?? ( wiem że to zależy też od podłoża ja mam na 2 m już żwir ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nellly 25.06.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Umnie robili przyłącz wody.Wszystko szybko sprawnie i niedrogo. Dziękuję za odpowiedź. Dostałam wycenę i też wydaje mi się niedrogo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nellly 03.07.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ale cisza na forum. A ja znowu z pytaniem o przydomową oczyszczalnię ścieków. Czy możecie polecić dobrego dostawcę ewentualnie /choć niekoniecznie/ wykonawcę. Nadmieniem, że mamy wysoki poziom wód gruntowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 11.07.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Czy ma ktoś bramy garazowe GROS-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 13.07.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Ale cisza na forum. A ja znowu z pytaniem o przydomową oczyszczalnię ścieków. Czy możecie polecić dobrego dostawcę ewentualnie /choć niekoniecznie/ wykonawcę. Nadmieniem, że mamy wysoki poziom wód gruntowych. Witaj, późno ale odpisuję, u mnie oczyszczalnię montowała firma z Kóz koło Bielska-Białej, GMG instal. Obecnie mają już tylko oczyszczalnie ze stali nierdzewnej ja mam jeszcze z PP chyba. Póki co czyli 2 lata, działa bez zarzutu. Możesz ich sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nellly 13.07.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 a jak cenowo? czy też masz wysoki poziom wód gruntowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoraMichal 26.07.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Witam!Szukam wykonawcy tarasu drewnianego w domu jednorodzinnym. Taras o wymiarach 3x4m na podbudowie drewnianej ze schodkami. Ma ktoś może namiary na sprawdzonego cieślę/stolarza, który zajmuje się tarasami?Teren wykonania to Wieprz k. Andrychowa. Mój telefon: 507188030. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruszka67gmail.com 07.08.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Słuchajcie, czy miał ktoś kontakt z firmą Budikom z Tychów? To skład budowlany. Miałem niestety tą "przyjemność" to zwykli oszuści internetowi - przyjęli pieniądze nie dostarczyli towaru i nie można się z nimi skontaktować. Złożyłem już na pana Krzysztofa Bańkę zawiadomienie do prokuratury rejonowej w Lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruszka67gmail.com 07.08.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Witam, mialam do czynienia z ta firma, moja rada : UNIKAJ TEJ FIRMY JAK OGNIA !!! Wlasciciel firmy p. Krzysztof Bańka to oszust. Musielismy skierowac sie na droge sadowa bo juz ponad rok prosimy o zwrot kaucji za palety a p. Bańka nas zwodzi. FIRMA BUDIKOM TYCHY p. KRZYSZTOF BAŃKA sprzedaja tez na allegro pod nazwa budikom1 NIE ZWRACAJA ZAPLACONEJ KAUCJI ZA PALETY !!! Jezeli ktos tez ma podobne niemile doswiadczenia z ta firma to prosze o pilny kontakt. Sławomir Gruszczyński e-mail: [email protected]. Złożyłem właśnie do prokuratury rejonowej w Lublinie zawiadomienie o popełnieniu przez pana Krzysztofa Bańkę oszustwa na moją szkodę. Wziął pieniądze nie przysłał towaru i kontakt się nagle urwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruszka67gmail.com 07.08.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Ramila, !! Ja mam niestety podobne doświadczenia, myślałam, że może jestem wyjątkiem ale jak widzę nie jestem sama! Napisz proszę Cię na prv, czekam! Sławomir Gruszczyński e-mail: [email protected]. Mnie też oszukał pan Krzysztof Banka. Złożyłem już zawiadomienie w prokuraturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruszka67gmail.com 07.08.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Firma BUDIKOM to oszuści internetowi. Złożyłem zawiadomienie do prokuratury. Właściciel Krzysztof Bańka przyjął pieniądze i nie dostarczył towaru. Teraz nie można się z nim skontaktować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruszka67gmail.com 07.08.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Słuchajcie, czy miał ktoś kontakt z firmą Budikom z Tychów? To skład budowlany. To oszuści internetowi. Zamówiłem u nich towar, zapłaciłem i szukaj wiatru w polu. Zgłosiłem już zawiadomienie do prokuratury. Szef tej firmy to Krzysztof Bańka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruszka67gmail.com 09.08.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Słuchajcie, czy miał ktoś kontakt z firmą Budikom z Tychów? To skład budowlany. Miałem do czynienia z tymi oszustami. Zgłosiłem o ich ściganie do prokuratury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 11.08.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 a jak cenowo? czy też masz wysoki poziom wód gruntowych? Witaj, odpisuję choć strasznie późno. Poziom wód gruntowych niski, mam żwiry od 1m do 14- stare koryto Soły. Cenowo o ile pamiętam około 14 tysięcy, oczyszczalnia, rury, kręgi koparka, no i zbiornik na wodę który mam zaraz za oczyszczalnią do podlewania kwiatków. Ostatnio dowiedziałem się że nie powinno się do tych oczyszczalni wrzucać żadnych bakterii, a ja wrzucałem i miałem problem z zapachami. Skończyło się na opróżnieniu całości i napełnieniu wodą. Teraz czekam na panów od oczyszczalni aż przyjadą z zaczynem z działającej oczyszczalni i wleją do mojej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 18.08.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Witaj braci planująca, budująca, mieszkająca i remontująca!!Coś cisza zapadła na forum, no nie licząc gruszki67, który jak już wiemy założył sprawę w prokuraturze firmie z Tychów. Szczerze współczuję całego zamieszania i życzę powodzenia w sądzie. Swoją drogą, dlaczego kupujemy materiały budowlane w internecie? Zapewne względy ekonomiczne. Ja jednak należę do ludzi którzy muszą po dotykać przed kupnem, uścisnąć dłoń sprzedawcy... Ale dzielmy się również sukcesami, ja wczoraj zawiesiłem hamak pod jabłonką, max udźwig 120 kg więc jeszcze się załapałem żeby się pobujać. I ciekawostka, hamak kupiony na citeam w promocji 43 zł, przecena z 120zł..... Dwa tygodnie po tym jak przyszedł (notabene w podartym worku...) znalazłem taki sam, a nawet lepszy bo w niepodartym worku w Castoramie.... cena około 50 zł... to się załapałem na promocję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 19.08.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Czy ktoś wykonywał mostek / zjazd / przepust jak zwał tak zwał chodzi mi takie gotowe elementy: murek czołowy/oporowy oraz rure wpiro. Czy ktoś może wie gdzie można to stosunkowo blisko kupić (w dobrej cenie) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 21.08.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dziś elektrownia atomowa wykonała przyłącz. Mam postawiona skrzynkę w granicy. Co mamy dalej załatwiać. Co zrobić, żeby nie płacić za prąd "budowlany". Za dobre rady z góry dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 21.08.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dziś elektrownia atomowa wykonała przyłącz. Mam postawiona skrzynkę w granicy. Co mamy dalej załatwiać. Co zrobić, żeby nie płacić za prąd "budowlany". Za dobre rady z góry dzieki. Witaj, no jeśli masz już w domu instalację to o ile pamiętam tauron miał takie druczki gdzie inwestor podpisywał się i deklarował że zgłasza gotowość podpięcia instalacji do sieci. Więc na pewno wizyta Cię czeka w tauronie, na pewno będziesz musiał określić taryfę z której chcesz korzystać i czekać na ekipę która wymieni Ci licznik i podepnie go pod instalację. Chyba tak to szło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 22.08.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Niestety domu jeszcze niema i tym bardziej instalacji. Na razie na działce tylko chaszcze. Chce ruszać z fundamentami na jesień. Wnioskowałem o przyłącz docelowy. Nie mam pomysłu jak to teraz rozegrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bw02 22.08.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Witam ponownie wszystkich już wybudowanych i tych właśnie się budujących się. Szukam używanych stempli budowlanych w ilości 50-80 sztuk, o wysokości ok 2,8m. Budowa w Oświęcimiu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts