geliasz 08.07.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Tak sie sklada ze ja rowniez planuje w wakacje zrobic szambo , osobiscie myslalem o dwukomorowym bo tej powiedzmy to oczyszczonej wody nie bede do niczego uzywal po do podlewania dzialki mam studnie . Co do pojemnosci to 10m3 bo na takie nie otrzeba specjanych warunkow a pozatym szambowozy maja zazwyczaj pojemnosc do 7m3 wiec po co wieksze, chyba ze masz jakas spora rodzinke .Co prawda mialem wziac pierwsza lepsza firme co maja szamba z atestem ale w sumie jakby znalazl sie ktos sprawdzony to chetnie i ja bym skozystal. Ps. dalej szukam kominkarza i szpachlarzo-malarza (oczywiscie w dwu osobach bo w jednej to w takie cuda nie wierze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasx1402 09.07.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 My prawdopodobnie też zdecydujemy się na dwukomorowe bo za jakieś 3 lata ma być kanalizacja. Mam nadzieje że szybko kogoś znajdziemy,oczywiście napisze kto jak i za ile kominka też szukamy.Chcemy sie wybrać do Katowic (ktoś na forum podawal link ) i TiM kominki w Trzebini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 10.07.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Zaczynamy poszukiwanie okien. Mamy kilka ofert. Ciekawie, pod względem cenowym, wyglądają okna Robstan. Parametry mają tez nienajgorsze (mamy ofertę na okna na profilu KBE-88, 6-komorowe, pakiet 3-szybowy). Szukam opinii o producencie, oknach i ich montażu. Ktoś ma te okna lub zna kogoś, kto ma ? Co jeszcze polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 10.07.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 My natomiast mamy okna zamawianie w Sypcie w kobiernicach , okna na profilu deceuninck wiec raczej dobre do tego szprosy, balkonowe łukowe, specjany kolor dobierany do dachowki do tego inne cuda wianki okucia roto i wyszły tylko 2-3 tys wiecej niz zwykły biały drutex czy inne tam (o jakich myśleliśmy) , obsługa i montaz bezproblemowy i profesjonalny a nawet serwis (potrzeba była ponownej regulacji okna łukowego-przyjechali pokrecili i gra) w sumie to zadowolony jestem z tej firmy bo pozniej wziłąłem od nich rowniez bramy garazowe i drzwi wejsciowe , wiec moze jesli nie znasz tej firmy moze sprobuj tam w koncu wycena nic nie kosztuje a mozna trafic fajne okna za przystepna cenę . Namiary znajdziesz w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabri_84 16.07.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Kominki polecam http://www.cebud.eu/index.php?page=news&kid=124 My mamy kominek zrobiony z betonu akumulacyjnego zajefajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 16.07.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Geliasz dzięki za namiar. Zapytanie wysłane. Mam już nawet ofertę. Wygląda ciekawie.Póki co najbardziej skłaniam się ku oknom na profilu Veka Alphaline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Groszeczek 20.07.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Witam wszystkich, poszukuję drzwi drewnianych wewnętrznych - objeździłam Ośw, Kęty i trudno o gotowe. Jak już są to tylko jeden wzór, który mi nie odpowiada, albo surowe wykonane obskórnie Poszukuję wzorów klasycznych - widział ktoś gdzieś? Czy pozostaje mi net i zamawianie w ciemno lub markety... Najlepiej malowane, ale jak będą surowe to też sobie poradzę No i w przystępnej cenie Może ktoś ma sprawdzonego stolarza lub gdzieś kupował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixxer 22.07.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Czy możecie polecić wykonawcę kuchni i kafelkarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 23.07.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Groszeczek poszukaj w stronę Wadowic, Kalwarii. Może tam prędzej znajdziesz. http://www.zbydrew.pl/ http://www.misiniec.pl/ My dalej wybieramy okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek- 24.07.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Czy możecie polecić wykonawcę kuchni i kafelkarza? http://kaczmarczyk-meble.pl/ - zdecydowaliśmy się ze względu na jakość obejrzanej roboty i przystępną cenę. Kuchnia u nas już gotowa. Wykonana dokładnie tak jak chcieliśmy. Szczegóły wykończeniowe wykonane precyzyjnie - jestem zadowolony. Więc śmiało mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nellly 27.07.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Witam Mam do sprzedania deski ok. 3 kubików cena 300 zł za kubik Adres Bobrek koło Oświęcimia Tel. 603 77 44 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 03.08.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Czy możecie polecić kogoś do ocieplenia poddasza, płyt g-k, malowania?Czytałam na białej liście o p. Andrzeju z Czańca, jednak do Nas to daleko (Chełmek).Najlepiej 1 osobowa działalność. Solidnie i niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bw02 11.08.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Witam,poszukujemy sprawdzonej ekipy od wylewek, możecie kogoś polecić? Z góry - serdeczne podziękowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 12.08.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Do wylewek, na białej liście jest p. Paweł Kwarciak tel: 667-188-757. Polecany przez kilka osób. Co prawda nikt nie pisał czy coś wyszło przy kładzeniu płytek - może jeszcze teraz napiszą jak wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bw02 13.08.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Witam, dziękuję za P. Kwarciaka, a czy kogoś możecie jeszcze polecić? Warto mieć wybór...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 28.09.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Czy jest ktoś w miarę świeżo po zabudowie poddasza? Jaki koszt? Napiszcie proszę co było w zakresie ceny. Dzięki. bw02 korzystałeś z usług p. Kwarciaka? Jeśłi tak, to jaka opinia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 12.10.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Zostało nam trochę podbitki. Oddamy w dobre ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helenka23 26.10.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 witam, bardzo proszę o namiary na sprawdzonych fachowców wykonujących schody drewniane. Dziękuje i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arro77 05.11.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 szukam fachowca do poprawy obróbki na kominie,moze jakis dekarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama567 06.11.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Ja również jestem z okolic Oświęcimia i mam w planach budowę (stan zero w przyszłym roku). Proszę namiary na dobrego architekta do dokonania adaptacji i przeróbek w projekcie gotowym? Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich budujących:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts