Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa OŚWIĘCIMSKA

Recommended Posts

Tak sie sklada ze ja rowniez planuje w wakacje zrobic szambo , osobiscie myslalem o dwukomorowym bo tej powiedzmy to oczyszczonej wody nie bede do niczego uzywal po do podlewania dzialki mam studnie . Co do pojemnosci to 10m3 bo na takie nie otrzeba specjanych warunkow a pozatym szambowozy maja zazwyczaj pojemnosc do 7m3 wiec po co wieksze, chyba ze masz jakas spora rodzinke .Co prawda mialem wziac pierwsza lepsza firme co maja szamba z atestem ale w sumie jakby znalazl sie ktos sprawdzony to chetnie i ja bym skozystal.

Ps. dalej szukam kominkarza i szpachlarzo-malarza (oczywiscie w dwu osobach bo w jednej to w takie cuda nie wierze)

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zaczynamy poszukiwanie okien. Mamy kilka ofert.

Ciekawie, pod względem cenowym, wyglądają okna Robstan. Parametry mają tez nienajgorsze (mamy ofertę na okna na profilu KBE-88, 6-komorowe, pakiet 3-szybowy).

Szukam opinii o producencie, oknach i ich montażu. Ktoś ma te okna lub zna kogoś, kto ma :) ?

Co jeszcze polecacie?

My natomiast mamy okna zamawianie w Sypcie w kobiernicach , okna na profilu deceuninck wiec raczej dobre do tego szprosy, balkonowe łukowe, specjany kolor dobierany do dachowki do tego inne cuda wianki okucia roto i wyszły tylko 2-3 tys wiecej niz zwykły biały drutex czy inne tam (o jakich myśleliśmy) , obsługa i montaz bezproblemowy i profesjonalny a nawet serwis (potrzeba była ponownej regulacji okna łukowego-przyjechali pokrecili i gra) w sumie to zadowolony jestem z tej firmy bo pozniej wziłąłem od nich rowniez bramy garazowe i drzwi wejsciowe , wiec moze jesli nie znasz tej firmy moze sprobuj tam w koncu wycena nic nie kosztuje a mozna trafic fajne okna za przystepna cenę . Namiary znajdziesz w sieci.

Witam wszystkich, poszukuję drzwi drewnianych wewnętrznych - objeździłam Ośw, Kęty i trudno o gotowe. Jak już są to tylko jeden wzór, który mi nie odpowiada, albo surowe wykonane obskórnie :-(

Poszukuję wzorów klasycznych - widział ktoś gdzieś? Czy pozostaje mi net i zamawianie w ciemno lub markety...

Najlepiej malowane, ale jak będą surowe to też sobie poradzę ;-) No i w przystępnej cenie ;-)

Może ktoś ma sprawdzonego stolarza lub gdzieś kupował?

Czy możecie polecić wykonawcę kuchni i kafelkarza?

http://kaczmarczyk-meble.pl/ - zdecydowaliśmy się ze względu na jakość obejrzanej roboty i przystępną cenę.

Kuchnia u nas już gotowa. Wykonana dokładnie tak jak chcieliśmy. Szczegóły wykończeniowe wykonane precyzyjnie - jestem zadowolony. Więc śmiało mogę polecić.

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...