Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa OŚWIĘCIMSKA

Recommended Posts

Dzieki za namiary które od Was otrzymałem jednakże są one trochę dla nas za drogie (65tysi a niekiedy więcej za SSO) gdyż działamy bez brania kredytów i własnymi siłami gdyż wolę troche wolniej a nie wiązać sie kredytami ( choć sie nie zarzekam, bo może zajdzie taka potrzeba).

Dlategoteż idealny dla mnie byłby ktoś ( jakaś osoba prywatna ) , jakiś fachowiec "złota rączka od wszystkiego"(muraraka i dach) który robiłby swoje powoli po umiarkowanych kosztach , bo nie zależy mi aby dom mój stał przykładowo w miesiąc czy dwa .

I jeśli ktoś takiego zna (fachowca ewentualnie z pomocnikiem czy dwoma) to byłbym wdzięczny na namiary

pozdrawiam

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzieki za namiary które od Was otrzymałem jednakże są one trochę dla nas za drogie (65tysi a niekiedy więcej za SSO) gdyż działamy bez brania kredytów i własnymi siłami gdyż wolę troche wolniej a nie wiązać sie kredytami ( choć sie nie zarzekam, bo może zajdzie taka potrzeba).

Dlategoteż idealny dla mnie byłby ktoś ( jakaś osoba prywatna ) , jakiś fachowiec "złota rączka od wszystkiego"(muraraka i dach) który robiłby swoje powoli po umiarkowanych kosztach , bo nie zależy mi aby dom mój stał przykładowo w miesiąc czy dwa .

I jeśli ktoś takiego zna (fachowca ewentualnie z pomocnikiem czy dwoma) to byłbym wdzięczny na namiary

pozdrawiam

Przychyle się do prośby geliasza ,też szukam takiej ekipy . Ja planuje fundamenty na lato lub jesien i wiosną 2 etap ,dach na jesien 2011 .Rozkładamy to na etapy ponieważ nie chcemy się wiązać z bankami ,dwa nie zamierzamy wracac w przeciągu 3lat. Jak by ktos miał namiary na taką fajną ekipe to równierz proszę o kontakt na priv .pozdrawiam

pozdrawiam

Na takiego fachowca to chyba większość z nas poluje :lol: my nie znaleźliśmy i dlatego bierzemy firmę, ale nie ukrywam, że każda zaoszczędzona złotówka się liczy bo podobnie jak Ty budujemy za swoje i nie chcemy sie pakować w kredyt.

arro77 gratulacje

A ja mam prośbę o jakieś namiary na kierownika budowy z Oświęcimia lub okolic bo nasza brygada ma swojego ale za prowadzenie budowy chce 3-4tyś a my szukamy kogoś tańszego,znaleźliśmy takiego z Mysłowic za 1,5 tyś ale to trochę za daleko i z góry powiedział,że na budowie będzie tylo 3 razy przy odbieraniu kolejnych etapów.To na co mi taki kierownik :-?

Witam grupę Oświęcimską!!

Chciałbym dołączyć do grupy budujących w Oświęcimiu i okolicach :D

Planujemy wybudować http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=428, termin rozpoczęcia budowy wiosna 2011, w tym momencie załatwiamy papiery związane z działką (Polanka Wielka na granicy z Porębą).

P.S. Jeżeli ktoś wie gdzie lub kto buduje wg projektu Codzienny C117b za wszelkie informację będę bardzo wdzięczny :D

Witam grupę Oświęcimską!!

Chciałbym dołączyć do grupy budujących w Oświęcimiu i okolicach :D

Planujemy wybudować http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=428, termin rozpoczęcia budowy wiosna 2011, w tym momencie załatwiamy papiery związane z działką (Polanka Wielka na granicy z Porębą).

JLWW witaj na forum,muszę przyznać że bedziecie się budować baaardzo blisko nas :D

Ja mam kierownika który bierze 1800zł. Niewiem czy każdemu tak liczy bo ja u niego robiłem adaptacje i załatwiał pozwolenie na budowe.

Jest z Wilamowic. Jak jesteś zainteresowana to kontakt podam na priv

Tak, bradzo poproszę namiary na tego kierbuda,bo ci do których mąż dzwonił to chyba powariowali z tymi cenami :o

smreczki napisz jaką kwotę Ci podał ten mój kierbud.

Trochę nam zaśpiewał ten Twój kierbud....2500zł+vat :o ale może miało to wpływ na cene,że widział zagraniczny numer tel bo zapytał męża

"a to pan dzwoni z zagranicy???" ale nie jest najdroższy bo rekordzista powiedział nam aż 7tyś :roll: