Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa OŚWIĘCIMSKA

Recommended Posts

To pamiętajcie nie zapomnijcie o nas w wrześniu. Mam jeszcze jedno pytanko jakie one są wysokie bo potrzebujemy do piwnicy i doku.

A do tego projektanta czy on też załatwia pozwoleni i jakbyś mógł mi napisać ile zapłaciłeś za adaptacje.

Pozdrawiam

Moje stemple są coś koło 2,7 m.

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam prośbę do wszystkich piszących tutaj posty w sprawie stali,piachu, pustaków, dachówek itd. Jedni piszą kupiliśmy - " naprawdę po niezłej obniżce" inni " dostaliśmy dobry upust " Podajecie nazwiska osób świadczących różne usługi, a nie podajecie w ogóle konkretów ( nie wszyscy oczywiście - są tacy którzy konkretnie podchodzą do sprawy )

A może by tak konkretnie kochani :) Co po ile, czy Wam to coś zaszkodzi ? Chyba nie, a może pomóc wielu z naszej grupy. Zaczynam pierwszy

stal fi 12 - 2700/t, fi 6 - 2800/t. Lokalizacja Nidek koło Andrychowa. Jak ktoś chce tel to pisać na priv.

Pozdrawiam wszystkich

Jestem pierwszy raz na tym forum więc na początek WITAM wszystkich budujących i tych planujących także:)

Bardzo jestem rad z tego że trafiłem na to forum, ponieważ także planuje budować domek w okolicach Oświęcimia.

Proszę podajcie mi na priva namiary na Waszych projektantów (godnych polecenia).

Dziękuje i pozdrawiam.

Tlalken ja poproszę numer :)

Mam pytanko, transport stali w cenie?

Firma Hermig Stal zbrojeniowa, pojemniki na odpady

Nidek 92 A

34-122 Wieprz tel. 697012751 (p.s. tylko długo dzwonić jak nikt nie odbiera, bo szef to człowiek pracy)

Ja buduje w Bulowicach, transport miałem gratis

Szczerze polecam

Ja też się pochwalę, też wylaliśmy chudziaka w tym tygodniu, mamy nawet wyciągnięte pierwsze warstwy ścian zewnętrznych :).

Beton B15 brałem z Oświęcimia Contractor po 236 zł brutto 22%. Po odliczeniu vat 207 zł. Beton na fundamenty też tam brałem, jak dla mnie wychodzi najtaniej, płatność przelewem co dla mnie est dużym plusem.

Witam

Gdzie kupowaliście piasek na zaprawe do murowania ?

Po ile za m3 z transportem czy bez? U mnie w Kętach - Skład Adamus 75 m3

Troche drogo. Jest gdzieś taniej ?

Dzięki za info !!!!

p.s.

Co byście powiedzieli na czarno-biała liste wykonawców w naszej okolicy. Inni maja czemu my mamy nie założyć