mylas 14.06.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Ja płaciłem 68zł za m3 piasku ostrego - do murowania w Budmacie w Bielanach, za transport 50 zł ale zależy to od odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cola0760 14.06.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 piasek na zaprawe to ten "ostry" z Przecieszyna najlepszy niestety nie pamiętam ile dawałem ale coś koło 22 zł netto za tonę na kubik wchodzi 1,5tony transport mozna załatwić na godziny za 80zł a na 1 transport weźmiesz ok 15 ton (30 ton Ci pewnie wystarczy) tak czy siak będzie dużo taniej niż w tym składzie co podałeś, a poza tym ten piasek z Przecieszyna wszyscy chwalą pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochen 14.06.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 link do strony żwirowni przecieszyn http://www.zwirprzecieszyn.home.pl/index.php?str=produktycena piasku 22 zł netto/26,84 zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 14.06.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 To mi się podoba wielkie dzięki !!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 14.06.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 p.s. Co byście powiedzieli na czarno-biała liste wykonawców w naszej okolicy. Inni maja czemu my mamy nie założyć To co z tą listą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 14.06.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 To co z tą listą ? Ja póki co nie mogę nic napisać na żadnego z wykonawców bo jeszcze nie zaczęliśmy prac więc nie mam wyrobionej opinni.Ale napewno kiedyś napiszę jak się sprawuje moja ekipa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 15.06.2010 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Co do listy to dobry pomysł, ale puki co musiałbym na razie tylko siebie i ojca wpisać na którąś z nich . O obecnej ekipie która zaczęła budować nie chcę się wypowiadać żeby nie zapeszać, ale po wszystkim na pewno ocena będzie. Ale proponuję niech pomysłodawca rozpocznie wątek, a na pewno jakoś się rozkręci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 15.06.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Ale proponuję niech pomysłodawca rozpocznie wątek, a na pewno jakoś się rozkręci . Ja też jestem za żeby pomysłodawca rozpoczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 15.06.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Ale proponuję niech pomysłodawca rozpocznie wątek, a na pewno jakoś się rozkręci . Hej, Fundamenty robiłem sam, może za tydzień wyleje chudziaka, mury również bedziemy robić w ramach rodzinnej współpracy Dopiero dach będą robić fachowcy w wrześniu, wiec obiektywnie bede mógł sie wypowiedzieć dopiero jak dach skończą. No chyba że mam polecić architekta, który spisal się ekstra i teraz jest moim kierbudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 15.06.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Dołączę się do pomysłu list czarno- białych i na czarną wpisuję p. Knycza, który robił mi adaptację projektu. Nie podaję szczegółów bo pisałam o nim już na tym forum, więc nie będę cytować samej siebie O ekipie od murów też pisałam, chociaż ich nie zmieszczę ani na czarnej, ani na białej liście, w łaty są, jak typowa polska, łaciata krowa! Albo Dalmatyńczyk, jak kto woli... Ekipę od dachu mam umówioną, ale do pracy przystąpi dopiero w połowie sierpnia, więc na razie się na ich temat wypowiedzieć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 16.06.2010 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Wyszedłem przed szereg i założyłem temat, proszę o wpisy, śmiało:popcorn:BIAŁA i CZARNA LISTA http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162292-Bia%C5%82a-i-czarna-lista-wykonawc%C3%B3w-i-sprzedawc%C3%B3w-O%C5%9Bwi%C4%99cim-i-OKOLICE&p=4166242#post4166242 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cola0760 16.06.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 uzupełniłem o swoje doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 16.06.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witam serdecznie I zasilam szeregi budujących w okolicach Oświęcimia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 16.06.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Jesteśmy na etapie papierkowych spraw. Namiary na Pana od wszystkiego dostaliśmy od znajomych. Ciekawe w jakiej kwocie zamkniemy się do momentu uzyskania pozwolenia ns budowę ?Nasz domek w zamiarze jest prosty i mały ale w porównaniu z mieszkaniem w bloku dodaje skrzydeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 17.06.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Ostrzegam przed firmą Tech-Trans-Bud!!! W obecnej chwili są nam winni ponad 40 tys zł. - wzięli zaliczki na materiały, do tej pory brak dostawy jak i zwrotu środków. Oczywiście albo nieodbieranie telefonów albo codzienne bajki że jutro będzie przelew. Sprawa skierowana na drogę sądową. Nie ulegajcie niskim cenom i obietnicom szybkich dostaw!!! Przestrzegam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 17.06.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moon_86 18.06.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 My małymi kroczkami do przodu.... :D Mam pytanie o wasze doświadczenie z Geodetą. Potrzebuję kogoś do wytyczenia obrysu domu. Może znacie kogoś godnego polecenia i niedrogiego? Bylibyśmy wdzięczni za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 18.06.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Moon_86 my mieliśmy przyjemność z P. Rygułą. Jeśli chcesz namiary prześlę na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 18.06.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Ostrzegam przed firmą Tech-Trans-Bud!!! To zwykli złodzieje i oszuści. W obecnej chwili Piotr B. (pseudo właściciel, czyt. słup) oraz Grzegorz G. (pełnomocnik) są nam winni ponad 40 tys zł. - wzięli zaliczki na materiały, do tej pory brak dostawy jak i zwrotu środków. Oczywiście albo nieodbieranie telefonów albo codzienne bajki że jutro będzie przelew. Sprawa skierowana na drogę sądową. Nie ulegajcie niskim cenom i obietnicom szybkich dostaw!!! Przestrzegam!!!! Dziękuję za ostrzeżenie. I współczuję kłopotów! Sammi! Witamy w grupie! Pochwal się co budujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
becia_01 19.06.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Kochani bywalcy forum potrzebuje namiary na dobrego notariusza . Myśleliśmy o pani notariusz z Zatora? A co do Geodety mamu pana M. Hutnego i narazie jest wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts