sammi 20.09.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Zorzo dziękuję napisałam na Priv. Dziękuję za namiary na stal i beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 21.09.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 arekon jak będziesz coś wiedział daj znać proszę, potrzebuje zamówić te ścianki w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoraMichal 21.09.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Witam wszystkich, bo ja tu 1-szy raz. Jako że dostaliśmy pozwolenie, może uda się w tym roku rozpocząć zabawę w Boba Budowniczego. Jeśli ktoś ma namiary na tanie DESKI SZALUNKOWE, STĘPLE a zwłaszcza GRUZ (pospółkę) do utwardzenia dojazdu w okol. Andrychowa, to będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 21.09.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 DoraMichal ja za 3 tygodnie będę mieć do sprzedania 270 stępli i 9 kubików desek szalunkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbu 21.09.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Witam Wszystkich z grupy Oświęcimskiej,Mamy zamiar budować co prawda w okolicach Skawiny i mamy dylemat dotyczący wyboru projektu, jeśli Ktoś z Was buduje tamaryszki 2, tamaryszki 2(N) lub tamaryszki 6 i mógłby pokazać choćby stan surowy to będziemy bardzo wdzięczni, w końcu to rzut beretem. Info poproszę na [email protected]. Z góry serdeczne dzięki. Pozdrawiamy Wszystkich Budujących . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 22.09.2010 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Też swego czasu szukałem tych ścianek oporowych ale potem odpuściłem i mam przepust na wjeździe bez, z myślą że użyję do tego desek z szalunków i sobie to sam zaleję. Ale jakoś nie mogę się do tego zabrać, ciągle coś jest do roboty. Z ciekawości jak ktoś coś znajdzie to podzielcie się tym na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olka 2905 22.09.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Witam. Jestem na etapie szukania firmy budowlanej i mam 2 pytanka, kogo możecie polecić? i czy komuś z Was budowała firma Kris-bud z Andrychowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 23.09.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Czy ktoś wie gdzie odbierają euro - palety z odbiorem i ewentualnie po ile? W Oświęcimiu na Leszczyńskiej i na Kolbego po 15 zł/szt ale trzeba przywieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekon 23.09.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 witam !!! JLWW - popytałem troszkę i dowiedziałem się że tą ZBROJONĄ SKOŚNĄ ŚCIANKĘ PRZEPUSTU można dostać w Bielanach gdzieś tam jest podobno betoniarnia przy głównej drodze na Kęty . Ale nie mam teraz czasu się tam udać i sprawdzić czy to prawda. ( To jest info od Panów pracujących przy budowie ul. Wadowickiej w Porębie - oni takie ścianki montowali ostatnio ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
becia_01 23.09.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Ja również poszukuje stępli, desek szałunkowych, garażu blaszanego kto sie tego chce pozbyć ?? Ewentualnie wczesną wiosną bo i tak zaczynamy wić swoje gniazdko dopiero w okolicy kwietnia- maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arro77 24.09.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 palety na kolbego skupują po 15 zł, ale tylko nowe tzn. tylko te jasne,pozostałe po 7 oczywiście chodzi o euro,przemysłowe 4 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 24.09.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 wrzuciłam ceny i namiary na stal z której korzystaliśmy na białą listę. Co do betonu podobno jest jakiś tani w Bieruniu ale bliższych info nie mam. Wiem że B20 w Contractorze kosztuje 246,44zl z pompą i dowozem i jest to cena powyżej 9 kubików:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 26.09.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 arekon Dzięki wielkie za info, u mnie mała zmiana planów a tak naprawdę terminu, zjazd zaczynamy dopiero za 2-3 tygodnie. Postaram się namierzyć tą betoniarnie i dowiedzieć się szczegółów. Jak będę wiedział podzielę się informacjami na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arro77 26.09.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 ta betoniarnia z bierunia to INŻBET ,mają punkt sprzedazy przy zakładach chem.niedaleko byłej bramy H, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 27.09.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Pilnie potrzebuję pustaki szalunkowe 25x25x50. Będę wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 27.09.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Nidek Herming Stal fi 12 2600fi 6 2900drut wiązałkowy 10 kg 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 27.09.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Tak ta betoniarnia to inżbet, my mieliśmy od nich beton i płaciliśmy 220 zł/m3 nigdzie nie znalazłam taniej PS. czy Wy też nie możecie cytować wypowiedzi innych? chodzi mi o naszą grupę bo inne wątki wyglądają normalnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 28.09.2010 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 tylko z tego co ja pytałem w inżbet to były ceny brutto ale 7% więc do odliczenia nie pozostaje nic więc jak porównujecie ceny to pytajcie jaki VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 28.09.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Odnośnie betoniarni w Bielanach, pisałem do nich w związku ze "ZBROJONĄ SKOŚNĄ ŚCIANKĘ PRZEPUSTU", dostałem odpowiedź że nie mają takiej w ofercie. Szukam dalej. 32-651 Nowa-WieśBielany ul. Główna 28E-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 28.09.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Wiem że na forum muratora można znaleźć informację odnośnie rekuperatorów, ale interesuje mnie czy ktoś w grupy Oświęcim montował rekuperator w domku ok 130m2 i może polecić jakąś firmę z okolicy. Jestem na etapie adaptacji projektu i strasznie gryzę się z dwoma tematami: 1.rekuperacja, 2.płaszcz wodny do kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts