wczoraj 05.10.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Materiały załatwiałeś sam czy ekipa załatwiała? P.S. Cytowanie działa ale z tego co widzę to liczba napisanych postów nie zmienia się Wszystkie materiały sami załatwialiśmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 05.10.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 czy ktoś miał jakieś problemy z PnB w Oświęcimiu ??byliśmy dzisiaj u architekta i jak usłyszał, że będzie załatwiał papiery w Ośw to nie był zadowolonypodobno w starostwie wiecznie coś im nie pasujedzisiaj zrobiliśmy plan zagosp terenuteraz czeka nas wizyta u konstruktorai meczenie go aby zmienił konstr więźby tak by się pozbyć kalenicy i słupów podpierających kalenicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 06.10.2010 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 My rok temu, żadnych problemów około 2- 3 tyg. Wszystko zależy od tego do którego urzędnika trafią wasze papiery, my mieliśmy szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 06.10.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Słuchajcie, macie jakąś radę na nieuczciwą ekipę od dachu? Wzięli zaliczkę ( 1000zł ), wzięli blachę (na okucia )do wyprofilowania, na budowie byli dwa dni, postawili dwa szczyty i kawałek trzeciego i tyle ich widziałam. Nie pokazali się na budowie od blisko dwóch tygodni. :(:( Telefon wyłączony, na sms-y szef nie raczy odpowiedzieć, zastanawiam się nad pójściem na policję. W baraku mi została po nich betoniarka i jakieś drobiazgi typu poziomica, tak, że przypuszczam, ze nałapali kilka robót i teraz się nie wyrabiają, ale zważywszy na to jaką pogodę mamy w tym roku każdy słoneczny dzień jest na wagę złota a dach koniecznie już musi być zrobiony! Gdzie znajdę ekipę, która mi do tego dachu przyjdzie od zaraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 07.10.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Zorzo to bardzo przykre.... mam nadzieję że uda wam się niebawem rozwiązać ten problem. Jeśli macie godne polecenia firmy od instalacji czy też wykonawców będę wdzięczna za namiary. I chwalę się że fundamenty już ZALANE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 07.10.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Zorzo to bardzo przykre.... mam nadzieję że uda wam się niebawem rozwiązać ten problem. Jeśli macie godne polecenia firmy od instalacji czy też wykonawców będę wdzięczna za namiary. I chwalę się że fundamenty już ZALANE!!! a gdzie foty mi się coraz bardziej odechciewa tej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 08.10.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 wstawię potem zdjęcia:) powiedzcie czy wypożyczaliście zagęszczarkę? Ewentualnie skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 09.10.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Zorzo mam nadzieję że uda Wam się skontaktować z wykonawcą od dachu i rozwiążecie tą sprawęMimonce gratuluję zalania fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 09.10.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 wstawię potem zdjęcia:) powiedzcie czy wypożyczaliście zagęszczarkę? Ewentualnie skąd? najbliższa to chyba ta http://www.wypozyczalnia.szendera.home.pl/wypozyczalnia/ chociaż nie jestem pewien czy nie widziałem gdzieś w Oświęcimiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 10.10.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 10.10.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Co do PNB my mieliśmy szczęście do urzędnika w Starostwie pana Piotra Borowskiego, który okazał się po prostu "człowiekiem" Super facet. Słowny i miły. Wszystko w terminie, super kontaktowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 10.10.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Mimonko myśmy też sprzęt brali z Cwiklic i wszystko było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 10.10.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 A ja melduję że znów orypali mi blaszak. Za pierwszym razem kosę Alko, agregat prądotwórczy, wiertarkę, wycinarkę i siekierę a dziś w nocy .....szelki do kosy Alko (zapomnieli zabrać 1 razem), wiadra po lepiku też się im przydaly oraz 4 opony 14. Za tydzień pewnie przyjdą po kluczyk do kosy, a ja czekam...teraz już z niespodzianką. to muszą być miejscowi, skoro dwa razy skusili się na ten sam garaż dorwać sku... i łapy połamać w kilku miejscach dlatego ja taczki mam podpisane z każdej strony swoimi inicjałami nic więcej nie trzymam w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 11.10.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 A ja na działce nie trzymam nic bo nawet blaszaka nie mamy ale współczuję sammi że spotkało Was to drugi raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 11.10.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 I czy ktoś mi powie dlaczego moje posty się dublują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 11.10.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Sammi! W tym pechowym blaszaczku powinnaś chyba zacząć trzymać wściekłego psa Mam nadzieję, że opony nie były nowe... Ramila! Nie tylko Twoje posty się dublują Moderatorzy chyba znowu mają problemy z naszym forum. To cytowanie nie działa, to część postów znika, to znów przeciwnie- przybywa w tajemniczy sposób... A tak wogóle to gratuluję postępów! I Mimonce również! A moja ekipa od dachu wreszcie się znalazła i nawet zaczęli kłaść więźbę. Dziś ich szef podpisał umowę ( wiem, wiem, od tego należało zacząć ) i mam nadzieję, że już nie będzie żadnych niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 12.10.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Coś z tym forum nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 12.10.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Kalumet też tak podejrzewamy. Zorzo opony były uszkodzone Jeśli chodzi o psa jeden to mało będą dwa:) Co do naszego wspólnego znajomego Rudiego Schuberta zgodnie z obietnicą zrobię podsumowanie po zakończonej wspólpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 12.10.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Czym zamierzacie ogrzewać wasze domki? Ramilko my blisko mamy plantację wierzby energetycznej może zakupimy po kotle na biomasę? Ja bym wybrała taki, żeby się sam ładował, sam czyścił, sam ustawiał temperature bo leń jestem Ale takiego jeszcze nie wyprodukowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 12.10.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 sammi ja mam 4 psy mogę udostępnić do pilnowania:) obawiam się tylko że za kiełbaskę dadzą się przekupić my wzięliśmy zagęszczarkę ostatecznie z chełmu śląskiego z firmy megantex. Mają taniej. Ponawiam prośbę o namiary na instalatorów. sammi my zamierzamy ogrzewać gazem. Jeszcze informuję was że w razie potrzeby zakupu drutu wiązałkowego czy tp opłaca się we wspominanym już TM STEEL:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts