Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa OŚWIĘCIMSKA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czy ktoś miał jakieś problemy z PnB w Oświęcimiu ??

byliśmy dzisiaj u architekta i jak usłyszał, że będzie załatwiał papiery w Ośw to nie był zadowolony

podobno w starostwie wiecznie coś im nie pasuje

dzisiaj zrobiliśmy plan zagosp terenu

teraz czeka nas wizyta u konstruktora

i meczenie go aby zmienił konstr więźby tak by się pozbyć kalenicy i słupów podpierających kalenicę

Słuchajcie, macie jakąś radę na nieuczciwą ekipę od dachu? Wzięli zaliczkę ( 1000zł ), wzięli blachę (na okucia )do wyprofilowania, na budowie byli dwa dni, postawili dwa szczyty i kawałek trzeciego i tyle ich widziałam. :bash: Nie pokazali się na budowie od blisko dwóch tygodni. :(:(:(:(:( Telefon wyłączony, na sms-y szef nie raczy odpowiedzieć, zastanawiam się nad pójściem na policję. :confused: W baraku mi została po nich betoniarka i jakieś drobiazgi typu poziomica, tak, że przypuszczam, ze nałapali kilka robót i teraz się nie wyrabiają, ale zważywszy na to jaką pogodę mamy w tym roku każdy słoneczny dzień jest na wagę złota a dach koniecznie już musi być zrobiony! Gdzie znajdę ekipę, która mi do tego dachu przyjdzie od zaraz? :confused:

mimona napisał:
Zorzo to bardzo przykre.... mam nadzieję że uda wam się niebawem rozwiązać ten problem.

Jeśli macie godne polecenia firmy od instalacji czy też wykonawców będę wdzięczna za namiary. I chwalę się że fundamenty już ZALANE!!! :)

a gdzie foty

mi się coraz bardziej odechciewa tej budowy

sammi napisał:
A ja melduję że znów orypali mi blaszak.

Za pierwszym razem kosę Alko, agregat prądotwórczy, wiertarkę, wycinarkę i siekierę

a dziś w nocy .....szelki do kosy Alko (zapomnieli zabrać 1 razem), wiadra po lepiku też się im przydaly oraz 4 opony 14.

Za tydzień pewnie przyjdą po kluczyk do kosy, a ja czekam...teraz już z niespodzianką.

to muszą być miejscowi, skoro dwa razy skusili się na ten sam garaż

dorwać sku... i łapy połamać w kilku miejscach

dlatego ja taczki mam podpisane z każdej strony swoimi inicjałami

nic więcej nie trzymam w garażu

Sammi! W tym pechowym blaszaczku powinnaś chyba zacząć trzymać wściekłego psa ;) Mam nadzieję, że opony nie były nowe...

Ramila! Nie tylko Twoje posty się dublują :D Moderatorzy chyba znowu mają problemy z naszym forum. To cytowanie nie działa, to część postów znika, to znów przeciwnie- przybywa w tajemniczy sposób...:o A tak wogóle to gratuluję postępów! I Mimonce również! :yes:

A moja ekipa od dachu wreszcie się znalazła i nawet zaczęli kłaść więźbę.:) Dziś ich szef podpisał umowę ( wiem, wiem, od tego należało zacząć :rolleyes: ) i mam nadzieję, że już nie będzie żadnych niespodzianek.

sammi ja mam 4 psy mogę udostępnić do pilnowania:) obawiam się tylko że za kiełbaskę dadzą się przekupić ;)

my wzięliśmy zagęszczarkę ostatecznie z chełmu śląskiego z firmy megantex. Mają taniej. Ponawiam prośbę o namiary na instalatorów.

sammi my zamierzamy ogrzewać gazem.

Jeszcze informuję was że w razie potrzeby zakupu drutu wiązałkowego czy tp opłaca się we wspominanym już TM STEEL:)