RAMILA 18.10.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 W salonie macie panele czy płytki? Jeszcze nie mamy nic ale bardzo chciałabym mieć gres i chyba tak właśnie będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 19.10.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 mógłbym dostać namiary na tą firmę szukam jej na necie a nie mogę znaleźć oczywiście nie znalazłeś bo przekręciłam nazwę zpospiechu...... firma nazywa się MONTANEX a adres mailowy to http://www.montanex.republika.pl jeszcze raz sorki za błąd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 19.10.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Witam wszystkich z grupy Oświęcimskiej. Gdyby ktoś poszukiwał solidnych cieśli to moge polecić tych którzy robili mój dach. Solidnie sprawnie, fachowo i baardzo dokładnie. Cieśla Grzesiewicz z Rzyk koło Andrychowa. Tel. na priv Pozdrawiam budujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo114 20.10.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Czy macie już wybranego producenta kotłów? Ja zaczynam poszukiwania od najbliższej okolicy czyli kotły Osiek (strona net niezbyt jasna), Polanka Łobozek, Gierałtowice oraz Roczyny ( fajna stronka) Na razie spośród tych 4 chcę wybrać mały, ekonomiczny z podajnikiem i wężownicą na ekogroszek, pellet itp.żeby nie uzależniać się od jednego rodzaju opału, ładować raz na tydzień, mieć ciepłą wodę w lecie itp. Wybrane modele jeszcze skonsultuję z fachowcami Może macie jakieś uwagi czy sugestie? Jeśli chodzi o kotły z Osieka, musisz pamiętać że tam jest dwóch producentów, Ja mam dom 150m i piec 35 KW z wężownicą od Płonki i jestem bardzo zadowolony, jeśli chodzi o częstotliwość to w lecie na wodę 1x 2- 2,5 tyg w zależności od użytkowania, Mały ? to zależy jaki masz dom - ale jak chcesz mieć ciepłą wodę to polecam większy - z paleniskiem jak w mniejszych np. 25KW ma takie samo palenisko jak30 i 35KW tylko większe przepony odbierające ciepło, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochen 20.10.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Potrzebuje namiary na jakiegoś dobrego elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 20.10.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Ile kosztuje adaptacja projektu? zmiany kosmetyczne (likwidacja łazienki na rzecz powiększenia garderoby, przedłużenie jednej ścianki działowej, zamiana wyjścia na zewnątrz z pokoju na okno), ile takie coś może kosztować? Rozumiem, że zmiany odnośnie gniazdek, zmiana rozmieszczenia kaloryferów bądź zastosowanie podłogówki wszystko to będzie można zrobić bezpośrednio podczas budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoll 21.10.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Nikoll i welna witajcie na forum,pochwalcie się co budujecie My budujemy mały domek oto on w przyszłości:) http://www.archeton.pl/projekt-domu-Fela_771_opisogolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 21.10.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 My budujemy mały domek oto on w przyszłości:) http://www.archeton.pl/projekt-domu-Fela_771_opisogolny Fajny układ na parterze ma ten domek, uwielbiam takie otwarte przestrzenie,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wczoraj 24.10.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Witam wszystkich budowniczych ! Jako że deka zalana i gotowa chętnie odsprzedam stęple budowlane w ilosci 250szt długości 2,9m cena do uzgodnienia .Proszę o kontakt na priv . Mam również do sprzedania 3 kołnierze (fabrycznie nowe w pudełkach ) do okien Dachowych Fakro pod dachówke ,szczegóły na priv .Zdecydowaliśmy zamontować je w jednym ciągu a niestety sprzedawca niechciał nam wymienić tłumacząć się tym że były specjalnie na zamówienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 24.10.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 wczoraj pochwal się zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 24.10.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Witam wszystkich budowniczych ! Jako że deka zalana i gotowa chętnie odsprzedam stęple budowlane w ilosci 250szt długości 2,9m cena do uzgodnienia .Proszę o kontakt na priv . Mam również do sprzedania 3 kołnierze (fabrycznie nowe w pudełkach ) do okien Dachowych Fakro pod dachówke ,szczegóły na priv .Zdecydowaliśmy zamontować je w jednym ciągu a niestety sprzedawca niechciał nam wymienić tłumacząć się tym że były specjalnie na zamówienie . A gdzie są tacy sprzedawcy, tak na przyszłość aby omijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 25.10.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Do sprzedania NOWE STEMPLE BUDOWLANE - 3M - CENA 5 ZŁ/SZT. Odbiór w okolicach Andrychowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wczoraj 25.10.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 A gdzie są tacy sprzedawcy, tak na przyszłość aby omijać Hurtownia budowlana za Brzeszczami przed Pszczyna ,o przypomniałem sobie Megawit .Trochę nie ładnie, tym bardziej że gotowi byliśmy ponieś jakieś koszta tej naszej zmiany decyzji . A co do zdjęć Ramila to wrzucę tylko znajdę trochę czasu i nauczę się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 25.10.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 mi zostały prawie 2 palety Wienerbergera 12 i nie chciałem zwrócić, a wymienić na cos innego, nie bylo zadnego problemu - wymieniam na styropian na naelewacje. Jestem bardzo zadowolony ze swojego dostawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 04.11.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 obiecałam dość dawno temu ale wiecie jak to z czasem bywa:)) no ale oto i przed zalaniem http://img684.imageshack.us/i/img3660.png no i po http://img261.imageshack.us/i/img3758y.jpg http://img261.imageshack.us/i/img3756.jpg a oto i inspektor nadzoru we własnej osobie http://img261.imageshack.us/i/img3666.png no i czekamy do poniedziałku. Niech się mury pną do góry:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 04.11.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 a oto i inspektor nadzoru we własnej osobie przystojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 05.11.2010 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Pozdrowienia z Jaworzna dla sąsiadów !! Może ktoś podesłać namiary na sprawdzoną ekipę od przyłącza wody ? wcinkę robi u mnie i tak mpwik, ale ceny jakie usłyszałem za wykopanie paru metrów w gruncie trochę mnie przeraziły gdzieniegdzie za takie kwoty ludzie po 50 m przyłącz robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiSiOr 07.11.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 wcinkę robi u mnie i tak mpwik, ale ceny jakie usłyszałem za wykopanie paru metrów w gruncie trochę mnie przeraziły gdzieniegdzie za takie kwoty ludzie po 50 m przyłącz robili Sąsiad kopie, za 50cm wgłąb bierze 1 zł za mb. Realizuje się chłopak w tym zajęciu... potem piwko... Do kopania rowa weź koparkie, do samego węża już MPWIK lub jak ich tam u Ciebie zwał. Dlaczego - bo potem barany robią problemy z odbiorami, a wcale nie są najdrożsi. Poza tym zgłaszamy się do grupy, Łęki koło Oświęcimia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 07.11.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 MiSiOr witaj zaraz pędzę do Twojego dziennika zobaczyć co się tam dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 08.11.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Jeśli chodzi o kotły z Osieka, musisz pamiętać że tam jest dwóch producentów, Ja mam dom 150m i piec 35 KW z wężownicą od Płonki i jestem bardzo zadowolony, jeśli chodzi o częstotliwość to w lecie na wodę 1x 2- 2,5 tyg w zależności od użytkowania, Mały ? to zależy jaki masz dom - ale jak chcesz mieć ciepłą wodę to polecam większy - z paleniskiem jak w mniejszych np. 25KW ma takie samo palenisko jak30 i 35KW tylko większe przepony odbierające ciepło, Dzięki Nasz domek to http://www.wybieramydom.pl/projekty_domow/1952-z8.html wersja B Oczywiście ciepła woda musi być I gabarytowo mały piec ale wariat Żeby się sam rozpalał, obsługiwał, czyścił itp. Piece na razie muszę odstawić na plan dalszy i poszukać kominów Zapel i więźby Co do więźby znajomy dał mi namiary na Pana Talarka. Czy możecie polecić kogoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts